Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Chlév České televize je už neukliditelný, jediné řešení je ji přestat platit.

Sněmovna zcela selhává v případě České televize.

9 2
možnosti
Foto

ČT je odpadní kanál nejhrubšího zrna. Obecně dnes se hodně aktuálního dění cpe do animovaných pohádek pro děti, opravdu hodně, od islamismu, přes "zdravou" stravu až třeba po očkování. Jediné pořady, které tam za něco stojí jsou snad fotbal a needitované zahraniční dokumentární cykly.

Obecně sledovat TV není šťastné rozhodnutí, protože ty kanály reflektují samozřejmě zájmy inzerentů reklam a majitelů toho kanálu.

Mnohem lepší je koupit si ten konkrétní daný film či dokument či co, zkouknout v klidu bez reklam a dalšího balastu.

8 1
možnosti
AEA

Prave to je probem ze vymyvaji mozky malim detem...  dospely clovek ten si vice men umi udelat obraz (vetsina), ale utocit na mysel malych deti to je hruza..

Please, rozsirujte dal, at lidi vidi a vedi co zapodvody  se dejou s emigrantama, většina  novin to taji >>

>> http://absolon.blog.idnes.cz/c/476252/valka-o-evropu-uz-zacala.html

3 3
možnosti
MV

Neměla by Angela Merkelová nést i nějakou zodpovědnost? A nemyslím tím, že se jen stáhne z postu kancléřky na nějaké dobře placené korýtko v EU strukturách.

7 1
možnosti
MV

Pardon, to mělo být pod článek "Německo znovu zavádí hraniční kontroly, zastavilo vlaky z Rakouska".

2 0
možnosti
TT

ano souhlasím, tohle bylo od ČT zvrhlé, celé jsem to sledoval nevěřícně s otevřenou pusou ... ještě pořád mi to hlava nějak neber. ani nevím co na to říct

8 1
možnosti
JJ

J27a13n 61J50e34n76i97c

15. 9. 2015 11:38

Nekoukat...

1 0
možnosti
RL

Tak pořad pro děti se již dočkal dabingu, takže si můžete podívat i na to, jak se nyní celé video přesunlo do jiné myšlenkové roviny - je to s přihlédnutím na vztahy ve světě bráno sp=íše jako parodie, jako i původní video, zde je předabované video k nahlédnutí, je umístěno zcela nahoře - https://www.facebook.com/evropaumira

0 0
možnosti
JF

J80a88n 98F28r68o85l96í96k

13. 9. 2015 11:46

Mě v ČT irituje, když se reportérka ptá ministra nebo jiného hlavouna asi takto: občané nekupují české výrobky, letos moc nebo málo pršelo, tají gronské ledovce.... "Co pro to pane ministře děláte?"

3 0
možnosti
KK

Myslím, že to přeháníte.

Pochybuji, že by si malé děti jednoduše spojili tuto slaboduchou scénku (jednou ze stovek jiných) se skutečnými imigranty.

Navíc u mladých umělců je sluníčkovost jaksi povinný postoj.

0 11
možnosti
Foto

To, co do dítěte nacpete v mladém věku, se mnohem snáze uloží a ve věku pozdějším vyplave na povrch.

10 1
možnosti

Já se zděšením Radiožurnálu vyslechla, že ve školách se budou děti učit o uprchlících. Že to bude ve stylu "přijímám" je nabíledni. Tak jsem předem už taktně vysvětlila vnoučatům, jak to všechno je doopravdy a připomělo mně to velice dobu, kdy mně naši říkali za bolševika, že to,  o čem se  mluví doma, nesmím říkat ve škole. Já jim ale toto neříklám. Vždyt žijeme v "demokracii".

15 0
možnosti
LS

Tak nás, kteří jsme nikdy žádného uprchlíka nepotkali, poučte jak to tedy je, ať víme ... máte to jistě z první ruky a bohatých osobních životních zkušeností

0 1
možnosti
Foto

Kouknul jsem na ten super pořad po obědě. Chyba. Chce se mi zvracet. :-(

17 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3131x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)