Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Pane Martine, řekl bych to ještě tvrději: Evropa brzy dojede na nekontrolovanou sociální politiku. Už před dvěma sty lety se rozhodla nasměrovat svou další cestu doleva, sociálními dávkami, mrháním prostředky, uhýbáním davům, které se chtěly mít dobře za cizí peníze. Od onoho okamžiku Evropa upadá, zadlužuje se a chřadne. Poněvadž její lídři nepochopili, kde se stala chyba, nemá Evropa šanci z bažiny přehnané levicovosti či sociálnosti vybřednout. Její budoucnost proto nevidím příznivě, pokud nezmění chování, ale iluze si nedělám.

24 1
možnosti
AS

A48d11a91m 39S35t52a93v36a

28. 8. 2015 17:24

Autore, přesně, přesně takhle hovořila ta paní Samková a politická redakce ČT je vůči tomu imunní, nebo si hraje na mrtvého brouka či strká hlavu do písku  a nebo fakt nechápe, která bije, jakož i naši politici, Kocábem počínaje, že  si furt melou svou, jakoby se nic nedělo. Již ti tisíce, kteří v tom organizovaném exodu zahynuli, jim jsou ukradeni, a jen si melou svou, že ostatním musíme pomáhat. ´To ano, proti tomu  nikdo nic nenamítá, ale poctivým lidem je líto těch tisíců, kteří již zahynuli v tom řízeném afroarabském exodu

3 1
možnosti
PP

Porad dokola. Za zvysujici se "xenofobii" a "rasismus" muze EU, vlada, slunickari, kavarna, neziskovky. Za umirnene hlasy, ktere motivuje snaha nevidet jen ta nejjednodussi reseni muze ...?

4 1
možnosti
MK

A kdo za to může? Staří Římané říkali. Jedna výjimka ze zákona likviduje celý zákon. Dnes těch výjimek jsou v zákonech tisíce a ty výjimky jsou na úkor koho? Hádejte. 

V Evropě není ani xenofobie, ani rasismus, ale jen snaha, aby zákony platily pro všechny bez výjimky. Prostě to co se nazývalo Pax Romana. 

Když jste u těch nejjednodušších řešení, tak bych Vás rád upozornil na jednu cestu ve vědě a tou je, že nejprostší cesta vede k výsledku. To není výmysl, ale empiricky podložená zkušenost. Stejně tak je zkušenost s tím, že pokud někdo mluví o komplikovaném řešení, tak dotyčná neví o čem mluví.

16 1
možnosti
DV

D38a27v76i88d 94V10l76k

28. 8. 2015 17:00

Tři Vaše poslední články buší do uprchlíků. Dobře se na tom loví karma viďte? A pokud myslíte vážně Váš nadpis, že Vám není líto 71 mrtvých chudáků (včetně dětí), kteří se udusili v chlaďáku, jak židé v nacistických plynových komorách a ještě je tam ty hovada převaděčské nechali hnít, tak nejste slušný člověk.Rv

12 14
možnosti
TH

Do uprchlíků nebudíš, buší do EU politiků, kteří jsou čím dál tím víc mimo mísu.

16 3
možnosti
Foto

Máte to nějak pomotané.  Imigranti se bojí, že je chytí policie, ne neziskovky,  a tak se ukrývají kde mohou.  Jinak imigranti začnou být nebezpeční tehdy,  když se jim do cesty připlete stát, ať již pozitivně, nebo negativně.

3 0
možnosti
MM

Je mi líto každého zmařeného života. Kdykoliv a kdekoliv. Četl jsem jen titulek, z obavy co bych se od vás ještě dozvěděl.

6 0
možnosti
MK

Opravdu? Tak doufám, že při popravě Eichmanna jste prolil slzy. Kdybyste četl můj článek, tak byste se možná dozvěděl,proč je nadpis jaký je.

6 0
možnosti

bez ohledu na cokoli si zkuste na minutu zadržet dech, pak si totéž představte na den či tak, a už z Vás nikdy nevypadne nic o předstíraným smutku

3 0
možnosti
MK

Tak vzpomínám si, když umírali sovětští představitelé Brežněv, Andropov, Černěnko...to nám bylo "smutno". Tenkrát jsem se poprvé dostal do spárů StB, když jsem si vyšel v tričku na kterém byl nastříkaný obal z knihy Karla Václava Raise "Západ" a kamarád měl nastříkaný obal z knihy stejného autora s názvem "Zapadlí vlastenci"

4 1
možnosti
Foto

No hlavně všichni pláčí a apelují na špatném hrobě... My, řadoví občané EU, žádné migranty k cestě nenutíme, nenakládáme je do lodí a kamionů.

15 1
možnosti
MH

Název článku - to je tvrdě řečeno, ta nelítost nad mrtvými. A tento cynismus nezachrání ani vztek na jiné. Ale asi chcete hodně přilákat a šokovat čtenáře, že jo? Já mezi ně nepatřím, já jsem skončil u názvu:-/

6 2
možnosti
MK

To není tvrdě řečeno a ani ti není cynismus. Prostě to beru jako každou jinou zprávu anebo vám je líto každého, kdo se zabije na silnici? Ostatně psal jsem o tom pod jiným článkem, kdy moje babička vypravovala, že z počátku protektorátu byly popravy neuvěřitelné a lidé se o tom bavili, ale jak to bylo neustále, tak se to stalo součástí jejich životů. Zase někoho popravili....a život šel dál

9 0
možnosti
Foto

R^ Jsem zvědav kdo začne první halekat, "že je také kamion".

10 2
možnosti
MK

Já jsem spíše zvědav na to, jak se mnozí budou tvářit na můj příští článek ohledně syrských křesťanů. kteří ač pronásledování ve své zemi, většinou zůstávají do Evropy odchází jejich pronásledovatelé z řad sunnitských muslimů.

16 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky