Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Problémem onoho hesla, co ho tady propagujou je, že jeho protagonisti téměř vždy a všude nenávistně lžou v prospěch svůj i těch co jim sypou stříbrňáky do kapes, aby to dělali. Vždyť sám musej nejlépe vědět, jak se jim z té nenávisti vůči všem, kdo mají jiný názor, dělají mžitky před očima, když píšou své zuřivé příspěvky a nemají pomalu jediné slovo bez překlepu, jak jim ze vzteku poskakují před očima. No a co se lhaní týče, tak já si ani nemyslím, že by oni ve své svaté hlouposti vědomě lhali. Jen skáčou na špek všemu, co ti chytřejší a vlivnější pravdoláskaři nalžou do médií a do peticí a kamkoli (a samozřejmě do jejich hlavy a hlav podobných hlupců). Jenomže voni, na rozdíl od nich jsou za to královsky placení. A toto je ona dnes často skloňovaná užitečná idiocie. A přesně tak to i Lenin myslel. Zblbnul dav za peníze oligarchů a oni pak vraždili a ničili a likvidovali jak zběsilí a měli z toho prd, jen povznášející pocit, že slouží velké myšlence. A až na to dojde, tak voni budou taky v té první lajně a budou když ne zabíjet, tak alespoň ničit životy těch, kteří se před tím, co se na nás žene a co voni, Ajko, reprezentujou, nesehnou (a celé to svinstvo financují ty samé famílije co financovaly Lenina, Hitlera, Maa a kteréhokoli psychopata, kterého potřebovali na prosazení svých cílů a dnes manipulují i Obamou i Putinem). Já na ně, Pupíku, až se budou společně s podobnou chátrou hnát naší zemí v koženém kabátě, okovaných botách a s nějakou tou páskou na nadloktí, budu čekat a s gustem jim napliju do ksichtu. Už jsem prožil kus života, s Bohem jsem se jakžtakž smířil, takže na pár letech víc nebo míň nesejde

4 2
možnosti
Foto

J85i13r21i 69B88i51l71i89n95a

19. 8. 2015 17:32

Nejak jste si pane Moucka nevsiml, ze Peszynski protestoval prave proti tem nacistum. Nebo zeby vam slapnul na kuri oko ?

A ty sve paranoidni teorie ze Zvedavce i zupacky rev si strcte za klobouk. Rv

0 5
možnosti
ZM

Pár bodů bych si dovolil....

Máte pravdu, napadení zezadu je zbabělé, ale zepředu vám zadek opravdu nakopat nemohli. 

Transparenty? Oné papíry formátu A4, to byly ty transparenty?

Píšete, že vás bylo 10. Viděl jsem vás, viděl jsem Dušana Makovce. A kde byli ti ostatní? Že by nakonec nepřišli, nebo se schovávali pod Vyšehradem? Kde byla slavná spisovatelka Jenny Nowak?

A Makovský, který byl spoustou lidí považován za vaši gorilu, vám moc nepomohl. Je to snad on kdo píše či přepisuje tyto nenávistné blogy?

Anebo je to Nowak - Moravcová, odbornice na vampýrské mýty?

13 2
možnosti
VP

Ti ostatní byli v té kabele co z ní tahali ty transparenty ...;-)

3 1
možnosti
JP

J89o37s89e54f 11P17a77r51á10k

19. 8. 2015 16:33

Střídavě žiju v Rakousku a vracím se na Moravu, vždycky rád až na posledních pár let. Ta atmosféra ve společnosti je dusivá a ten obrat posledních let je děsivý. Lidská práva a humanita jsou pošlapávány samotných Hradem za tleskání nácků. Až na pár vyjímek z novinářů a vědců česká společnost mlčí.Včetně církví a vlády. Kde jsou všichni ti protifašističtí bojovníci a veteráni z války, kteří toto zlo zažili a proti němu bojovali?

2 9
možnosti
JM

Ano, já s vámi souhlasím, jen se asi neshodneme v tom, že autor tohoto blogu k té atmosféře ve svém tupém fanatismu přispívá stjeně, jako ti, kteří mu na Vyšehradě dali na budku. Nevidím mezi nimi velký rozdíl a přesně toto mocní potřebují. Rozfragmentovat lidi na malé skupinky a nechat je se hádat nebo i mlátit do krve. Divide et impera není žádný nový princip. A tupci jako autor jsou pro tyto záměry vždy vhodný matroš.

14 1
možnosti
PH

Buďte rád, že to tak dopadlo. Kdyby zde platila šária, tak nevím,nevím, jak byste jako pseudodemokrat dopadl.:-)

8 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář