Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mohu-li interpretovat Váš příběh, tak Vám lékař - specialista - předepsal medikament, který již nebyl k sehnání. Prakticky u všech medikamentů je v lékárně nějaká náhrada, kterou Vám lékárník nabídne.

Nejspíše k tomu nedošlo a tak jste se vydal do nemocnice. Nemocniční lékaři - pro Vaši informaci - nepředepisují léky, neboť na oddělení dostávají léky pro nemocné z lékárny na žádanky. Nemohou Vám tento lék vydat z oddílenské lékárny, neboť by chyběl. Pro Vaši informaci je i Váš praktický lékař povinen vydat medikament v situaci, kdy není specialista přítomen.

Nejspíše Vám tuto informaci měl sdělit lékař v nemocnici. Nevím, jak jste rozklíčoval 7 přestávek na cigaretu /to chodilo celé oddělení, nebo jedinec ?/.

Celý Váš příběh působí jako vymyšlený. Pokud není, měl byste se zamyslet sám nad sebou, jsou-li Vaše kroky racionální.

Na závěr - můžete prosím sdělit název léku, který se již nevyrábí?

Děkuji předem.

7 0
možnosti
Foto

"Prakticky u všech medikamentů je v lékárně nějaká náhrada, kterou Vám lékárník nabídne." O tom by se dalo maličko polemizovat... Jsou látky, u kterých je skutečně na trhu jen jeden přípravek. Nahradit je lze např. v rámci skupiny, ale to přesahuje kompetence českého lékárníka.;-)

1 0
možnosti
IK

I80g29o92r 49K50r65e92s76t96a

17. 8. 2015 20:36

Nedivte se, že jste tak dlouho čekal. Na oddělení vám nikdo recept nenapíše, to musíte do ambulance a nejlépe do té, která po dobu dovolené zastupuje jiného odborného lékaře, jehož povinností je uvést tuto informaci a kontakt na dveřích své ordinace. Se stížností neuspějete.

4 1
možnosti
VV

Ovsem tam Jim nezbyde, nez se chovat uplne jinak.

1 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik