Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Tak můj manžel si celé oba porody hrál na telefonu pasiáns - jak já ho chtěla zabít ;-D

4 0
možnosti
Foto

Prohrál, že jo?

3 0
možnosti
MV

diky za mile rozesmaty rano!

1 0
možnosti
Foto

Bylo mi potěšením, brzy na počtenou!

0 0
možnosti
Foto

Nuže, byl jsem přítomen u porodu obou svých potomků (více dětí se ke mně zatím oficiálně nehlásí) a nešvihlo to se mnou, před porodem, během něj i po něm jsem bavil jak rodičku, tak zdravotnický personál historkami, z nichž by i Vladimír Menšík zbledl závistí a v závěru jsem pokaždé dostal do náruče čerstvě narozené dítě. Díky tomu jsem se osvědčil natolik, že si mě několik dalších rodiček, jejichž partneři / manželé / milenci (zkrátka zploditelé příslušného potomka) neměli dost kuráže k osobní účasti, najímalo jako zastupujícího otce u porodu.

4 0
možnosti
Foto

Skvělé. Tihle altruisté ze světa dělají lepší místo. A když se osvědčíš, jednou se propracuješ i jako asistent pacientům ke kolonoskopiím. Tam prý taky potřebují zvednout náladu, je to tam údajně značně na ... ehm... nepříjemné.

1 0
možnosti
Foto

Podovolím si, co jsem sepsal při čekání na to, až mi zavolají z porodnice, že už můžu přijet k porodu...

http://vladyka.blog.idnes.cz/c/345223/Delej-praskla-mi-voda.html

1 0
možnosti
Foto

Obdivuhodné, že jste při čekání dokázal psát. Díky za "názor z druhé strany":-)

0 0
možnosti
Foto

Tohle jsme zrovna dnes probíraly v práci!;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Ano, někdo má tu smůlu, že to manžel nebo manželka nedá :) Ať už z nedostatku empatie jednoho či druhého ... případně různých slabostí jednoho či druhého, souvisejících často se sebevědomím :)

Ale pokud to oba dají ... je to silný emotivní zážitek :) 

V klidu přiznávám, že jsem nic tak emotivně vypjatého, jako narození Ívlinky, nikdy před tím ani nikdy po tom ...neprožil :) A to jsem byl i u porodu druhorozeného Šakálka :)

2 0
možnosti
FA

Ívlinky, Šakálka, pane B-že! :-)

1 0
možnosti
PU

P45e32t33r 92U25h18e96r

12. 8. 2015 17:02

Zdravím Zuzko, já to u porodu zvládnul bez omdlení, dokonce jsem musel i pomáhat porodní asistentce, neb doktoři makali na nějakých komplikovaných porodech. No a ten druhý porod už byl úplně v pohodě, protože jsem hlídal toho staršího, takže jsme šli spolu do ZOO a rodičku nechali svému osudu ;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak to blahopřeju!:-) Jaké je vlastně to čekání na telefon?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

;-D Tak dobře, víly s černým páskem se ochrání samy. A porodí cestou z nákupu rovnou do volné tašky, jaképak s tím crcání:-)

Mně se ten herec vůbec nelíbí, takže jsem měla taky dost potíže věřit, že by od něj pár na holou bylo prima. Asi bych se bránila i bez základů juda:-)

1 0
možnosti
MK

Osobně se domnívám, že kromě školeného personálu u porodu nemá být nikdo jiný. Rodička je v době porodu ne zrovna v "ideální kondici" , tak nevím, proč by ji měl ještě někdo očumovat. Ať má svůj klid. Pokud jde někdo na operaci, tak ho taky nikdo "zvenčí" neokukuje

1 1
možnosti
Foto

No, třeba já jsem přítomnost muže u porodu velmi uvítala, protože adresovat sprosté nadávky  porodníkovi by mi přišlo jaksi žinantní. :)

6 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik