Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Něco se děje:-/. Ještě tu nebyla Karla Řápkovic se svým skvěle napsáno, mluvíte mi z duše, karma;-D;-D;-D

8 1
možnosti
Foto

Tak paní Karlu zastoupím já, když vám tu tak chybí její pochvala.

 Ano, pan Olšer napsal pravdu, která se vám špatně poslouchá a tak tu někteří staří známí kecálkové prostě prudíte. Baví vás to být zbytečnými a profláknutými prudiči?...

5 7
možnosti
JC

R^ Dobře napsaný článek, který se ale některým velmi špatně čte. A už Vás mejou! Džbánu MMF praská ucho a BRICS je pro ně nepříjemnou osinou ...:-)

6 13
možnosti
SS

;-DOn to p. Matuska napsal spravne.

7 1
možnosti
VK

;-D;-D;-D Dvouhlavý vorel, sedmihlavý drak, devítiocasá kočka...;-D;-D;-D

4 1
možnosti
SS

Vorel - Rusko, drak Cina, ale co ta kocka???

2 0
možnosti
Foto

Ten pad dolaru ocekavaji soudruzi uz od vystrelu z Aurory. Kde to sakra vazne ? 

Zatim se zhroutily jen jejich meny. 8-o

8 2
možnosti
SS

100 let cekani a zatim padaji oni ... ;-D

4 1
možnosti
JP

Pozoruhodné! USA se netýká žádný rating! A to mohou mít astronomické dluhy...

    Zatímco jiným zemím zlepšujeme či zhoršujeme rating, USA jsou v tomto ohledu v postavení mimo hru. Soukromý kapitál, který má své epicentrum právě ve Státech, přece neodsoudí sám sebe do pozice těch, s nimiž může libovolně manipulovat. Takto vedený soukromý finanční systém (trh) je vysoce spekulativní. Znamená to, že s pomocí dolaru může být jakákoliv měna země, která se znelíbí šéfům bank a politickým stratégům USA zlikvidována za pomoci spekulativního kapitálu. Pokud mají USA bankovnictví vytržené z kontextu a vlastní hospodaření se ho netýká, mají nesporně obrovskou výhodu v tom, že ať dělají co dělají, jich se to nijak nedotkne. Zatímco na jiné dopadají sankce. Dají se zablokovat účty nepohodlných osob, dá se rozvrátit kapitál v jiných zemích s poukazem, že si to dotyční zavinili sami. Dá se způsobit spousty špíny, škody a "ideologicky" to zdůvodnit těm, kteří svůj mozek a vlastní myšlení hledají u podplacených či nic nechápajících žurnalistů.

    A tak nazrál čas na změnu. Nezbývá, než se vymanit z vlivu toxické měny. Proto ten poprask, proto jednání na nejvyšší úrovni mezi partnery BRICS. Ti, kdo chtěli za pomoci USD vydírat a trestat jiné země jakýmisi ratingy, aniž by se to astronomicky zadlužených Států jakkoliv dotklo, zákonitě vedli svět do dluhové pasti, z níž nebylo úniku. Výlučnost tohoto jednání spočívá v tom, že americké soukromé bankovní domy, jejich majitelé, dávali najevo zúčastnělým svou nadřazenost. My vás ohodnotíme, my vás někam zaškatulkujeme, ale nás se to netýká. Když nás pozlobíte, zkrátka spadnete do horšího ratingu a vaše dluhy vůči nám vzrostou závratným tempem. My si určíme, do jaké skupiny budete patřit... No, a potom si zkuste žít a být s takovými úžasňáky na jedné hromádce!. Dnes jsou ti úžasňáci tak zadlužení, až se jim zachtělo "studené" války  Kdo by se nechal vlákat do pasti stvořené z ideologie a propagandy? Tak naivní svět není. Je čas konat!

9 11
možnosti
SS

Po likvidaci USA volaji commies uz skoro 100 let ... a nic. Zatim to semlelo ten nejzrudnejsi rad v dejinach lidstva - komunisty.

8 2
možnosti
PU

P90e15t83r 57U22h85e58r

26. 7. 2015 8:31

Tolik nesmyslů pohromadě jsem už dlouho neviděl...

8 3
možnosti
SS

Ano, i mezi Olserovymi clanky/blaboly je tento v horni tretine ...

5 3
možnosti
SS

Recyklat - troy oz zlata je $1,100, pres $1,550 byla naposled v dubnu 2013 ...

.

Zbytek blaboly a lzi.

5 1
možnosti
JF

Opět naprosto neuvěřitelná kupa lží, ekonomické naivity a primitivního antiami ala Aeronet a Sputnik, naprosto směšné....BRICS je už pár let odepsaná záležitost, tři země z této pětky jsou v recesi a mimo nenávisti k USA a dolaru je nespojuje vůbec nic...Ten neuvěřitelný blábol s tankery a se zkapalněným plynem byl už zde tisíckrát vyvrácen a mistr lží a polopravd Olšer se s ním bez problému a beze studu ztrapňuje zas a zase. To vše korunuje dalším nesmyslem o vstupu Německa do BRICS a zlatým standardem, jedním slovem pitomost, hodná autorovy "invence".Rv

10 3
možnosti
Foto

ale najdou se blbci, kteří tomu budou tleskat

9 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce