Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Já teda žádné náboženství neuznávám ale prosím když má někdo potřebu použít tuto duchovní berličku tak prosím modli se buš hlavou o zem je to tvoje právo anic proti tomu jsou to tvoje boule.Jsem ale proti přistěhovat do české republiky dav nevzdělanců a vrahů kteří Vás podříznou jen proto že se podíváte křivě na toho jejich alha či co to vlastně bylo!!!!!!!!!!!

7 1
možnosti
Foto

P20e51t70r 12U49g84r27i28n

2. 6. 2015 19:05

Mám z toho článku husí kůži, tolik nenávisti. Arabský svět si ještě neprošel renesancí jako my. Proto je tak drsný a nám nepochopitelný. Je mi v celku jedno kdo jakou víru vyznává, jediné na čem trvám je dodržování našich pravidel, když už tu chtějí ti uprchlí být. A pokud toto nechápou, mohou jít dál, nikdo je tu držet nebude. Pomáhat lidem v nouzi se má a je slušné za pomoc poděkovat.

7 6
možnosti
Foto

Problémem není islám, problémem je evropské chápání "demokracie". Nejprve díky autorce za osobní účast na veřejné scéně - drtivá většina tzv. občanů přenechává obranu svých zájmu politikům, s představou že politikům jejich zájmy leží na srdci. Pak díky policii, která se podle zpráv nebála dělat svou práci - tedy nepřipustit aby veřejná shromáždění přešla ve fyzické napadení. Nicméně IVCRN bojuje s větrnými mlýny pokud věří že islám je klíčovým nebezpečím pro občanské svobody a jeho zákaz občanské svobody neomezí. Fakt, že v demokratickém systému mohou voliči dodat islámskému kandidátovi většinu hlasů a umožnit pak takto zvoleným zákonodárcům tvořit zákony modelované na právu šaria neukazuje na zvláštní problém s islámem a mohamedány, ale na špatně postavenou ústavu. Kéž by Evropa pochopila, že stabilitu a nedotknutelnost občanských svobod nezaručují Americe už přes 200 let američtí voliči či vlády, ale americká ústava. Ta jediná totiž jmenuje svobody které jsou mimo pravomoc zákonodárců - "Congress shall make no law.."

4 1
možnosti
JK

Je třeba postavit islám mimo zákon jako hnutí potlačující práva a svobody člověka. Jen tak bude moci stát legálně uplatnit "kolektivní vinu" muslimů, tj. víru a propagaci v toto zločinné náboženství.

9 3
možnosti
VS

Co se oteplilo a nosím šaty, SKORO mě znásilňují několikrát denně

7 12
možnosti
IJ

opravdu si myslíte, že je to vtipné?Rv

2 1
možnosti
PU

Skoro mě napadli, nejspíš muslimové... dál číst netřeba.

8 8
možnosti
LR

Velmi fundovaný komplexní rozbor, jdoucí do detailu. To musel psát skutečný znalec a vzdělanec.

0 0
možnosti
JP

Znáte Bibli? Konkrétně Starý zákon? Mohammed z něj velmi čerpal. Zabíjení nepřátel, vyvražďování nevěřících, celých měst, mužů, žen, starců, dětí, zvířat, vypálení ... příkaz otci nechat ukamenovat dceru na prahu domu prokázalo-li se, že už není panna, a další a další "chuťovky", to vše nařizuje dobrotivý Jahve i současným Židům, ale i křesťanům, vždyť SZ je nezpochybnitelnou a nepominutelnou částí křesťanského učení.

Ti agresivní studenti zcela jistě vyhoštěni nebyli. To si žádný český úředník nedovolí. Demokratická media a různí ochránci lidských práv by jej "sežrali" zaživa. Policisté s nimi jistě jednali rozpačitě a slabošsky. A ti studenti to vědí a cítí a naší slabostí pohrdají. Oni jsou schopni za svoje přesvědčení i položit život. A co my??

6 2
možnosti
PJ

Pane, ja Bibli znam, podavate jeji uceni nepravdive a to predevsim Novy Zakon.

2 1
možnosti
Foto

Přečetla jsem pouze prvních pár řádek a představila si katolické inkvizitory stojící kolem ohnivé hranice s odsouzenou ženou :-/

Více než pár přistěhovalců mě děsí lidé jako vy. Nepoučení, nepoučitelní, ale přesto dopředu poprdění.

14 26
možnosti
IJ

mluvíte mi z duše

1 11
možnosti
JC

Už byli studenti vyloučeni a vyhoštěni? Když se neumí chovat, tak nemají co studovat naše školy.

14 4
možnosti
LS

nechceme tady islám,znamená jen netoleranci a konflikty,je to naše země a naše pravidla,takové obohacení jako bomby,atentáty,právo šaría apod.tady NECHCEME,doma si dělejte co chcete,u nás si můžeme demonstrovat a malovat a škrtat co nám NÁŠ zákon dovolí

13 1
možnosti
GK

takové obohacení jako bomby,atentáty,.................NECHCEME. Hlavne ze je dokazeme uspesne k nim exportovat. To vite vraci se to jak Bumerang. Jak se do lesa vola tak se..............

2 1
možnosti
VJ
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz