Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jen cekam,  kdy CT a zbyla lumpenkavarna prijdou s teorii,  ze Islamsky chalifat je prima slunickova organizace a excesy fanatickych muslimu jsou pochopitelnou vynucenou reakci nestastnych muslimu na rasismus a xenofobii ze strany zapadnich fasistu,  nacistu, agentu Zemana,  Putina, Orbana,  Farage,  Le Pen,...  vsech nepratel pokroku a bruselskeho blaha. :-/

2 1
možnosti
Foto

To se asi nacekate ... ale lidi vaseho typu zacnou tak jako tak o nejakem vybranem jedinci prave toto kdykoliv si namanou :-P

2 4
možnosti
JV

Teď jsem se podíval na tel. Strim, kde ve zprávách reportér Jiří Maryško zlehčuje tento konflikt a naznačuje, že vlastně o nic nešlo a ti napadení  jsou vlastně agresoři. Sice nevím, kdo ho za takové zprávy platí, ale je třeba se zamyslet nad obsahem těchto zpráv a posoudit je jako zlověstné. Není to pouze o těchto muslimech, ale celé zpravodajství na STRIMU je směrováno proti všem, kteří nejsou s Prašskou kavárnou.

3 2
možnosti
JS

To jsou lidi,  co nenavidi Cesko,  cesstvi,  ... tradicni hodnoty nasi civilizace Rv

3 1
možnosti

No slečno, sice to v článku nepíšete, ale není zas až tak těžké zjistit, že jste byla rozdávat letáky na olomouckém Horním náměstí, kde skutečně vypukl spor mezi aktivisty z Islám v ČR nechceme! a tamními muslimskými studenty. Tenhle váš výplod je akorát tak na pár facek, jelikož jak rektor, tak Policie ČR potvrdili naprosto odlišný scénář a to takový, že jeden z muslimů strhnul plakát ze stánku. Takže tyhle žvásty si laskavě strčte do pr .. .)))) Nedivím se, že zde neuvádíte, že se to mělo stát v Olomouci, není to tak těžko zjistitelné, jak se to doopravdy stalo.

Btw ty vaše "vyděšený" texty si nechte na spisovatelskou kariéru, do žánru fantasy se budou velice hodit.

7 10
možnosti

+ jednoho "účastníka" / "násilníka" / "vraha" / znám osobně a nezlobte se na mě - je to student vysoké školy a inteligentní člověk. Nejdříve byste se měla naučit rozlišovat vysokoškolsky vzdělaného inteligentního člověka a tu masu neschopných lidí, co se valí z Afriky a dopadnou jako jiná tmavá menšina.

6 10
možnosti
JP

"Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. "

Ale nemám ráda muslimy a píšu proti nim petice.

Nikdy jsem to nenapsal ale  loooooooooooooooooooooooooooooooool.

8 1
možnosti

Vidite, ale vy jste se svym LOOOL skatulkovani a predsudku dopustil ... pani varuje pred islamem, nerika, ze vsichni jeho clenove nemohou byt i slusni lide, co nasili nechteji. Ona varuje pred ideologii, kterou vnima jako nebezpecnou, pro pochopeni ... napr. jako nacizmus. Ti slusnaci tam totiz podle ni nehraji velkou roli, podobne jako v v tom nacizmu. Takze jeji kredo jde dohromady s jeji aktivitou. Podle vas by asi clovek, co druhe nechce skatulkovat, nemohl kritizovat zadne myslenky a ideologie.

Kdyz nekdo neco odmita na faktickem poznani obsahu, tak to neni na zaklade predsudku, takze tady take vedle.

Proste ochranujete islam a stydite se to na rovinu napsat.

0 0
možnosti
RS

pani Hana Rogalewiczova by potrebovala  domu nekolik hadrohlavu at si je vezme-  bud  je uplne blba nebo ji pravdolaska  zcela zamenila mozek ktery  ted uz nepouziva...doplnit psychiatricke vysetreni  a hadr na hlavu - studeny...

3 1
možnosti
Foto

Neni tak tezke uhodnout, kdo ze zucastnenych k mysleni pouziva mozek a kdo zcela jine organy .. U pani HR je napriklad mozek zcela evidentni :-)

2 5
možnosti
KV

Skoro napadli, proč ne, jak to napsat jinak? Nejspíš muslimové...kdo jiný by se čertil nad škrtnutou mešitou? Souhlasím s článkem a divím se kritikům. Vám by se asi zpovídali, jaké jsou víry a určitě by se před akcí legitimovali, že? Už jste četli podobný článek o tom, jak křesťané někoho napadli třeba pro to, že nejsou dořešeny restituce? To je ten rozdíl mezi nimi a námi. Pokud chcete je, jeďte k nim. Já zůstávám zde a doufám, že i tak bídný stav společnosti u nás nezhorší ještě výstřelky ostatních kultur, neochotných se přizpůsobit společnosti do které přišli. Už u nás máme kulturu cikánů a až na pár čestných výjimek, ruku na srdce, pořád se jen řeší, co s nimi. Chcete další? Agresivnější? Prosím, ale ne tady!

6 0
možnosti
Foto

Melete pate pres devate a chybi vam logika. Ale chlapy v hospode to oceni, to zase jo ;-)

2 8
možnosti
Foto

Skoro napadli .. nejspise muslimove .. ;-D;-D..... hlavne ze je zase o "padny argument" navic :-P

4 7
možnosti

No a? Pani naprosto zodpovedne nedela zavery o tom co je snad skoro na 99% zrejme ... popisuje jeji vztah k islamu a konflikt se skupinkou cizincu, kteri jeji aktivitu nechutne napadli. Jestli muslimove nebyli, to je snad mizive procento, spis nematematicky nemozna udalost, tak to nijak nezpochybnuje jeji nazory o islamu.

1 0
možnosti
JK

J15a85n 57K78o62v78á56ř

3. 6. 2015 8:00

Nebojte, ona vám pan Trolický vysvětlí, jak se mýlíte.

0 0
možnosti
Foto

"Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova." A přesto odsuzujete náboženství 1,6 miliardy lidí po celém světě na základě této jedné zkušenosti? A přesto si dovolíte vyvěsit ceduli s nápisem "Islám v ČR nechceme" – to je vtip?! 

Už mě unavuje islamofobie. Unavuje mě neznalost lidí, kteří primitivně odsuzují něco, o čem NIC nevědí. "Muslimů znám nula, ale jsou zlí." Přečtěte si Korán. Nebo víte co, přečtěte si bibli. Zkuste se na ty knihy podívat trochu s nadhledem. Ne všichni muslimové se modlí 5x denně, stejně jako ne všichni křesťané se vyhýbají souloži před svatbou. Přestože to svaté písmo "neschvaluje". Vy tady neustále odsuzujete celé náboženství na základě zlomku psychopatů. Které náboženství není ve své ortodoxní podobě děsivé? Odsoudíme budhismus kvůli zvěrstvům v Barmě? Těžko. Odsoudíme křesťanství kvůli obřezávání holčiček ve střední Africe? Asi ne. Odsoudíte Norsko na základě jednoho Breivika (který se mimochodem považoval za "rytíře, který očistí Evropu od muslimů")? Proberte se. Vy si stavíte stánek který je uráží a čekáte, že oni sklopí uši a poslušně budou souhlasit? Jak zde již bylo zmíněno – musí dodržovat naše zákony a pravidla. S tím souhlasím. A dodržujete je vy? "Islám v ČR nechceme"? I já bych bojovala s nevolností, kdybych někde potkala tenhle rasistický (ano, čtete dobře) nápis s přeškrtnutou mešitou, a to nejsem muslimka. Nikdo vaši svobodu neomezuje. Nikdo vám nenařizuje nosit šátek. Nikdo vám nepřikazuje v co smíte nebo nesmíte věřit. Proč byste zrovna vy měla právo to ostatním zakazovat? Čím se cítíte být tak nadřazená? To už jsme tu měli ve 30. letech. A na závěr příklad pro mě osvíceného muslima, amerického profesora Rezy Aslana. Můžete si o něm něco přečíst, když už ho kvůli jeho víře označujete za "zfanatizovaného agresivního jedince, neuvažujícího v civilizačních vzorcích, nemajícího žádné ohledy a žádný respekt".

https://www.youtube.com/watch?v=PzusSqcotDw

14 25
možnosti
JK

J23a10n 56K13o91v83á66ř

3. 6. 2015 7:59

"Vy si stavíte stánek který je uráží a čekáte, že oni sklopí uši a poslušně budou souhlasit?" - děkujeme za jasnou demonstraci vašich mentálních schopností. Lidé s peticí staví stánek v souladu s našimi zákony a byli napadeni v rozporu s našimi zákony, ale v souladu s přesvědčením útočníků. Tohle minimum faktů stačí k tomu, aby normálně myslící člověk měl jasno, co tady mít chce a co tady mít nechce. Jestli tady chtějí muslimové žít, tak musí dokázat, že jsou schopni přijmout pravidla, která tu platí. To znamená, že nebudou napadat lidi s odlišným názorem, ale pokusí se přesvědčit ostatní o svém názoru (samozřejmě nikoliv se zbraní v ruce). Tomu se říká demokracie. Jenže to muslimové ve svých zemích neznají a tam, kde to na chvíli znali, tam to dokázali zničit. Možná byste si měla doplnit vzdělání sama.

21 2
možnosti
JK

Islám je třeba postavit mimo zákon jako hnutí potlačující práva a svobody člověka, hlásající rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob. V České republice nemá tato středověká hrůznost absolutně co pohledávat.

17 3
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz