Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

E61d50a 88H34a83n43s

25. 5. 2015 14:54

Slabý článek snažící se vzbudit dojem senzace, ve skutečnosti se jen zdá, že byl sepsán na objednávku nevím od koho, ale takové drobné šťouchance a pletichy jsou mezi tu drobnými podnikateli běžné. Ve skutečnosti nejsou stanice STK v ČR tak špatné a k nehodám způsobeným špatným technickým stavem podle statistik téměř nebo vůbec nedochází. Pokud má někdo naskládaných na dvoře v kopřivách pět vraků, tak s nimi obvykle ani nejezdí. A sjeté gumy nespadají do kompetence STK. Co je daleko horší je postup státu a politické důvody k zavedení všech těch ekodaní. Co je komu co do toho, že si jezdí pěkným, ale třeba 15 let starým autem. Jiný by tomu samému nevěřil a raději si koupí nové, proč ne. Ale proč to má diktovat lidem stát ? Tady jsme podlehli lobby z Německa, paní Merkelová tam ty ekodaně sype jednu za druhou, potřebují roztáčet ekonomiku a vyrábět pořád nové a nové. Ekodaň je dobrý způsob, jak z lidí do ekonomiky napumpovat úspory.Díky prodeji aut se tak pak dá zpětně financovat blížící se pád jižní Evropy. Náš Bohouš Sobotka pak ty ekodaně musí přijmou, dostane to Befehlem z Německa, koneckonců Němci mají ve Škodovce největší investici, tak je naši musejí poslouchat.

3 11
možnosti
VN

STK bych zrusil komplet, je to jen buzerace. Co se tyce Ekodane, je to jen zaspuntovani starych vozidel u stavajicich majitelu, kteri maji o dalsi duvod mene ten vuz prodavat....

12 2
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3542x
Supervizor a zakladatel poradenského portálu First Car Diagnostics - FCD.eu.

Od roku 1993 pracuji pro mezinárodní společnost IHR v divizi diagnostických a emisních přístrojů. Spolupodílel jsem se na diagnostické příručce HMS 990 u firmy Hermann Electronic (celosvětově výhradní dodavatel přístrojů Hermann pro Mercedes Benz). Na portálu FCD.eu sdružujeme 4.500 autoservisů u nás i v zahraničí s denní návštěvností 600 čtenářů profesionálů opravářů, kterým poskytujeme pomoc na dálku při diagnostice všech značek vozidel.

Díky našim zkušenostem poskytujeme v ČR školení emisním mechanikům a jsme pro tuto činnost schváleni Ministerstvem dopravy ČR. 
Jsem přitom neúnavným bojovníkem za narovnání pokřivené české legislativy v oboru emisních kontrol a za renesanci kvalitní řemeslné práce při opravách vozidel v autoservisech, hlavně co se jejich emisních systémů týče.

Seznam rubrik