Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Žito? Ta namistrovaná, užvaněná, sebestředná nula? Olomouc v LM;-D. Ovšem má fanoušky (i když zpěv je jeho slabinou - rozsah půl oktávy jak Olda Říha z Katapultu;-D), dokázal by vyprodat Letnou a pokud se dá na politiku, tak určitě uspěje. Holt vůdčí typ.

1 7
možnosti
Foto

Koukám, že rozumíte muzice jako koza petrželi. Plivat na Oldu Říhu může jen hlupák...

4 0
možnosti
JR

J95a23n 71R78á75ž

19. 5. 2015 22:58

Nejsem a nikdy jsem nebyl skinhead. Dokonce mi vždy byli tihle týpci hodně protivní, ale s mnoha názory pana Landy a jeho přátel, zejména s na některé menšiny, či imigranty a hrdostí na náš národ celkem souhlasím.

Ale  co mne štve , a hodně, je nálepkování. Kdo nejde s námi, čili s EU mainstreamem, je nálepkován.  

Takže dřív jsme byli kontrarevolucionáři, nepřátelé socialismu, zaprodanci a teď jsme  rasisté, xenofobové, extremisté a pod.  Kabáty se převlékly, bolševické metody zůstávají!

14 2
možnosti
LC

Jsem (byl) skinhead, no a co? Pane autore, donekonečna někoho kádrovat kvůli tomu, že hrál před 25 lety v nějaké dávno zaniklé kapele je na hlavu, ledaže by se od té doby nijak nezměnil a nikam neposunul. Daniela Landu očividně nenávidíte, ale snad nejste tak natvrdlý, abyste si myslel, že vám někdo bude věřit, že je pořád stejný jako v roce 1990.

18 2
možnosti
LC

P.S. Nejste náhodou příbuzný s hradním Ovčáčkem? Oba jste stejně přesvědčiví, jenom on má společně se soudruhem Becherovkou za terč místo Landy Peroutku.

3 1
možnosti
JK

On se Landa označuje jako kontroverzní zpěvák. Co je na něm kontroverzního? Vzhledem k tomu, že se mafián s vazbami na vládu označuje jako kontroverzní podnikatel, tak Landa maximálně vzbuzuje kroucení hlavou.

0 0
možnosti
JS

Písničky Daniela Landy mám velmi rád. Jedinečný talent mezi záplavou balastu.

24 2
možnosti
MK

Jeho první alba patří jednoznačně k tomu nejlepšímu, co se u nás kdy nahrálo. Pak už mě tolik nebavil.

3 1
možnosti
Foto

V72í75t 89H68a92s66s94a61n

19. 5. 2015 20:29

Text Bílé ligy byl, cituji:

"Co to bylo za ránu, kdo nám to sem z palmy spad, černý oči, je to negr, to není můj kamarád! Bílá liga, bílá síla, bílá liga, bílá síla, bílá liga je bílá bílá, vyčisti si boty, přijde tvoje síla, bílá síla mě zaslepila, černou duši mi vybělila." 

Za tenhle článek dávám jednoznačnou karmu a kdybyste si o Danečkovi chtěl přečíst trošku víc, tak v jednom z nejčtenějších blogů všech dob na iDnesu, tady:

http://hassan.blog.idnes.cz/c/307909/trava-je-zelena-nebe-je-modre-a-daniel-landa-je-nacek-az-do-morku-kosti.html                                         VH

3 14
možnosti
JK

pak se řekne to nic oni se přizbůsoběj

to oni jen tak trošku zloběj to protože maj uplně jinou mentalitu

aby jsme se potom nedivili

a strachem huby nekřivili

na ulici nelezli 

radši zůstali někde v krytu

na všechny dvojí metr máte

takhle to přeci nejde dál

jedny mentalitou omlouváte

druhý čeká kriminál

26 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Je mi přes čtyřicet, baví mě život, sportuji a pokud mi finance dovolí cestuji s mou ženou po celém světě. Zajímám se o život kolem sebe.

Seznam rubrik