Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan autor nerozumí recesi, a patrně ani jakémukoliv trochu chytřejšímu humoru.

Francouzský president Charles de Gaulle by častým terčem karikaturisty Jeana Effela, a ten si servítky nebral. A tento president si od Effela nechal sbírku karikatur a vtipů podepsat. Inu, Charles.

A také se zastal Louise Aragona (levicového básníka), který byl obviněn z výtržností při studentských demonstracích v r. 68. Se slovy: "Villony u nás nezavíráme". Aniž by pátral, co "ošklivého" Louis napsal, o odměně nemluvě.

Jak už někdo dříve napsal, tak do elity národa patří i vědci, lékaři etc.. Také učitelé, ovšem s výjimkou některých.

Naši společnost tedy tvoří ELITA a JELITA. Račte si vybrat. ;-D

Za tohle karma nebude. Rv

9 6
možnosti
PK

P92a26v69e17l 42K61u12l33a

4. 5. 2015 13:19

Chytrému humoru rozumí jen chytří lidé, takže tzv. pana učitele se to netýká :-/:-)

6 5
možnosti
PK

P45a77v37e27l 68K46u73l69a

4. 5. 2015 10:54

Je tu jedna věc - oni jsou lepšími umělci než vy učitel :-/

9 9
možnosti
JN

Dobrý den, zdravím všechny diskutující, především mé věrné "ideové" odpůrce. Ještě sice nedorazili všichni, ale věřím že se postupně objeví i ti další, včetně paní Kláry Leony. :-)

Já na ně reagovat nebudu, obrázek o jejich příspěvcích nechť si učiní každý sám. Ostatní ať klidně diskutují (pokud možno slušně a věcně), pokud zde  někdo chce strávit celý den, ať ho tu klidně stráví...

Pokud se Vám naopak článek líbil (což jste již mnozí vyjádřili karmou), tak jsem tomu samozřejmě rád. Hezký zbytek dne.

7 4
možnosti
KLS

Já Vám musím z nějakého důvodu ležet v žaludku, Josefe, že si mě neustále berete do úst...;-)

1 0
možnosti
MD

A ze nevyrazili do ulic treba filharmonici ci balet ND. Je tam tez malo socharu a maliru, spickovych tanecniku ci choreografu, atd.

3 2
možnosti
BT

možná to bude tím že neexistuje žádná "kultůrní fronta" jak si ji představuje autor blogu, existují jen lidé kteří díky talentu či pílí tvoří umění ale jejich názory na politiku nejsou totožné

já vím, pro vás moc složité že?

7 0
možnosti
JR

J67i89ř54í 98R44o67d

4. 5. 2015 10:24

Škoda, že nejde dávat záporné karmy:-)

4 5
možnosti
MD

Tak jist se musi a ..

"Prace je vazne ta posledni sance, jak sehnat skvaru, tak proc ztracet glanc?"

2 1
možnosti
ZB

Nenáviděný Zeman? Ten už je přece ve stejné lize jako Veleba,Hájek,Okamura a spol.Liga šašků,kteří už jsou pouze k smíchu.Vy nemáte rád recesi?Asi ne,když se přitom iahá na vaši modlu.Už jste poslechl výzvu a začal hledat článek?Ten článek se přece musí najít,Zeman přece nemůže vypadat jako polosenilní popletený brebta...;-)Prezident = elita národa?

11 8
možnosti
Foto

Je poněkud zvláštní, že Vám "nadsázky" presidenta Zemana v jeho projevech nevadí, zatímco zřetelná nadsázka oněch umělců ano. 

Myslím, že mají právo se vymezit vůči člověku, který nás zastupuje ve světě a jehož konání je mírně řečeno problematické. Jde naopak o typicky české řešení problému - tedy sarkasmus, ironie a nadsázka, která je zřejmá.

17 5
možnosti
MB

Pane Vodvářko, ono to bude asi dané kvalitou tej nadsázky - Zemanove bonmoty sú určené ľuďom s určitou inteligenciou a irónia umelcov zase pre iných. Je aj z reakcií jasné, kto to pochopí ;-)

8 4
možnosti
PK

P12e46t31r 87K32o36l27á75ř

4. 5. 2015 10:04

Taky by neměl zapadnout v  zapomnění počin Báry Hrzánové, která po prohraných prezidentských volbách hystericky plačíce vyzývala všechny fanoušky Karla Schwarzenberga, aby nesundávali placky s jeho čírem a tím se pozná kdo je kdo.

6 1
možnosti
BT

no to je ale příšerné že ;-D to bychom měli stále vést v patrnosti a nikdy nezapomenout

6 4
možnosti
MB

Inak - hlavná správa víkendu bol predsa hlúpy rozhovor Zemana v Blesku (naviac s vypísaním odmeny za nájdenie neexistujúceho článku) a jeho vyslovene primitivizmus ohľadne neposlania venca na pohreb Grossovi. Zdá sa, že ste to prehliadol (ako tradične). ;-D

10 6
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 40,26
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik