Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Když takový Šíša nebo Roth tvrdí, že jsou motorkáři ....

No nic, polští a němečtí motorkáři se domluvili, že pojedou do Berlína místo nich. Ti skuteční chlapi - motorkáři neznají hranice a politiku. Je spojuje přátelství a něco, co zapaření strejci nikdy nepochopí. 

Mužů je dost a chlapů je málo, a tak to je i s motorkáři.

Poslední motorkářský sraz co byl v Rusku měl přes 7000! účastníků z celého světa. Nejvíce tam bylo tradičně Němců a pak překvapivě Poláci  před Italy a Angličany.

Ale to strejc co objede humna a hraje si na tvrďáka stejně nepochopí.

:-):-)

1 7
možnosti
VV

Smim se zeptat, zda vubec vite co to takovy bike je?

2 0
možnosti
MK

Asi tak. Motorka a politika nejdou dohromady. Byť uznávám, že motorkářský styl naznačuje i politickou orientaci.

3 0
možnosti
Foto

no myslím, že nebudu daleko od pravdy, když řeknu...že někteří členové Hells Angels v USA ani neví, kdo je zrovna prezident...takže spíš jak politický názor...styl života.

2 0
možnosti
KD

Máte plus u Schapira.;-)

2 2
možnosti
Foto

a...když bude chtít, tak ho svezu.:-)...takový motokářský nesmysl, avizovat předem oficiálním kanálem o trase...dělá se to přesně obráceně...jen poku je to větší akce...řekněme tak 200 motorek, hold to je třeba oznámit Policii...většinou řeknou, bereme na vědomí, ale pohlídejte si to sami, až při větším počtu se do toho teprve vloží.;-)

3 0
možnosti
Foto

Zajímavý a podle mého dost moudrý názor. Ono by se podle diskusí mohlo zdát, že se jedná o událost hýbající národem, ale při podrobnějším zkoumání vyjde najevo, že se jedná o maximálně několik málo málo desítek zarytých stoupenců či stejně zarytých odpůrců. Zbytek národa to bere naprosto rozumně: projedou za nevalného zájmu veřejnosti. A to je dobře.

0 0
možnosti
Foto

udělat z toho průjezd století neni pro média problém, zvlášť kdy je o to někdo "požádá"...a povedlo se to oboum stranám:-)

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že co se týká propagandy, mají Vlci splněno :) Média toho o nich napsala tolik a udělala jim tolik reklamy, o jaké se jim ani nesnilo, než kdyby  je všichni nechali jen v klidu projet a nedělali z toho echt větší politiku, než to je :))

3 0
možnosti
Foto

přesně tak, nemusel o nich nikdo vědět...kdyby nechtěli sami a ostatní:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 551
  • Celková karma 38,64
  • Průměrná čtenost 3802x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik