Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

bez karmy, 

Pane Janota použiji váš slovník: jste neobolševická lůza a lidský odpad, protože veřejně podporujete porušování zákonů ČR i lidských práv, tj. článků z LSZP o svobodě projevu, svobodě pohybu a politického vyjadřování...

S názory té partičky co ohlásila a dostala řádné povolení pro svou demonstraci, můžeme všichni nesouhlasit, ale je součástí svobody projevu, a jejich napadání je prostě porušováním zákona, kterému má policie ČR bránit, zakončím citátem:

"Svoboda projevu znamená svobodu těch projevů, se kterými nesouhlasíme a které se nám hnusí. I Stalin nebo Goebbels poskytovali svobodu názorům, s nimiž souhlasili."

13 1
možnosti
Foto

J52a75n 46O32t18r13u19b63a

2. 5. 2015 11:28

Lůza? Lidský odpad? Nejsem dělník ani mládežník, ale važte slova.

6 2
možnosti
PN

Ale úplně mimo mísu. Skupina pošuků s bubínky a smažek napadla klidnou demonstraci nezakázané strany. Snaha výše jmenovaných byla vyprovokovat konflikt s následným rozpuštěním demonstrace. No nevyšlo to. Mě se zase nelíbí jejich sluníčkové běsnění a nechodím jim někam fyzicky škodit.

14 1
možnosti
LN

...nooo. nevím...ale mně z toho vychází....že demonstrace byla řádně nahlášena včetně trasy pochodu....a policie dělala jen svou práci když zakročila proti nenahlášené provokaci....

...politické zaměření obou táborů v tom nehraje vůbec roli....

15 1
možnosti
VK

Souhlasím s níže uvedeným. Demonstraci měli ohlášenou. Tečka

13 1
možnosti
JV

NSDAP  byla delnicka strana.

2 1
možnosti
JC

A co na ní bylo pravicového?

2 0
možnosti
Foto

Brečíte sice hezky, ale na špatném hrobě. Policie tentokrát jednala podle zákona. Strana není zakázaná, měla schválenou trasu pochodu a oponenti se jim snažili klást překážky nenahlášenou blokádou. Sice to z pohledu oslav vítězství nad nacismem vypadá postavené na hlavu, ale demokracie někdy platí pro všechny. A tentokrát byli ti špatní právě ti, kteří jsou vámi oslavováni. Nicméně to neznamená, že policie není zneužívána k politickým manipulacím. Viz zvýšené bezdůvodné sledování určité skupiny motorkářů. Příště můžou buzerovat na objednávku vás, když si stěžujete.:-P

12 2
možnosti
ZS

V tomto případě bohužel porušovali zákon tito aktivisté. Ani ušlechtilý cíl jim nedává právo napadat jiné a dělat bordel.

13 1
možnosti
DK

Bylo zakroceno proti agresorum a tak to ma byt. Ceska policie neslouzi neonacistum, ale brani protipravnimu jednani. A ty fetky moc dobre vedely, ze konaji prestupek.

23 1
možnosti

Na souši i na moři, porazíme agresoři !

.

A tak to ma byť. Kazeň je to hlavni.

0 0
možnosti
RS

Ti "slušní lidé" tam dělali bordel. Tak je policie zpacifikovala.

15 1
možnosti
JN

J48i82ř58í 81N21o92s26e65k

2. 5. 2015 10:31

Pochod byl nahlášený a o neonacisty se nejedná!!! Blokace nahlášená nebyla a agresivně se chovala arogantní Rvsluníčka s profi plakáty a transparenty, které musely sponzorům docela provětrat kapsy. Mám z toho hodně nepříjemný pocit.

14 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.