Diskuse

Na vrcholu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je ten bordel dneska na blogu jen u mne nebo i u Vás?!! Ráno jsem publikovala článek, co se nepublikovalRv, na Help admin mi nikdo na dotaz ,,proč,, neodpověděl ;-O Předělám celej článek, starej smažu a publikuju. Dají mě na titulku, mám radost, ale po rozkliknutí mého článku je tam úplně jinej článek ;-€ Na zpravu v kolonce ,,potřebujete pomoc,, se pomoci nedovolám,Rv a tak se ptám Vás - je chyba jen na mém ,,přijímači,,?8-o Nechci se rozčilovat, ale trošku mě to ....  - no víte co :-/

0 0
možnosti
KT

Pěkný fotky Karlo. Apropos co vám to udělali, když kliknete na výběr je tam něco jiného. Vaše články si ale najdu vždycky.:-)

1 0
možnosti
Foto

Kláro že jo ;-( Mám radost z titulky a v zápětí jsem naštvaná ;-€ Naštěstí mám Vás, co už mě znáte a najdete si mě V Děkuju KlároR^

0 0
možnosti
PC

Ten vyhled za trochu funeni urcite stal. Tady bylo taky krasne a i ja jsem funela...s hrabema na zahrade, neb coby prazak chalupar jsem zahradnik "naletovy"...vletim na to tak jednou za dva tydny :o)

1 0
možnosti
Foto

;-D jo jo stál R^ A doufám, že Vy jste to zvládla všechno a příští víkend kafíčko a bábovku na zahrádce :-) Taky bych jela na chatu, kdybych nějakou měla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 266
  • Celková karma 34,94
  • Průměrná čtenost 3708x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!