Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J81a80n 71K65o50z23á69k

1. 4. 2015 10:12

To už začínate blbnout. Smiřte se s tím, že lidé tady rádi vidí své spojence. Se Sověty se tady nikdo kamarádit nechtěl, kromě šmelinářů a komunistů. Dnešní Rusko není SSSR, ale jejich hraní na velmoc jim zůstala. I mí předci mluvili o Rusku jenom s despektem. Nikdy jim rozumný člověk nevěřil.

6 1
možnosti
PB

Stejně jako USA si stále hrají na velmoc. Podívejte se na dok. seriál Americké století.

1 2
možnosti
BM

Máte v tom trochu guláš. Anebo jste zklamán z toho, že si nikdo nelehal na silnice ani neházel vajíčka. Podle mého zvítězil zdravý rozum..

A především většina lidí tam šla právě kvůli podobným lidem jako jste Vy.. Kdyby nebylo těch nářků, tak by přišli akorát nadšenci hrající si na vojáčky či pár zvědavců. Avšak šílení bolševiků, putinovců a šiřitelů paniky o cizích vojácích zvedlo z gaučů a křesel ty, který by nikam nešli a bylo by jim to naprosto ukradené....

5 1
možnosti
PB

Zklamán. Přečtěte si co jsem napsal před průjezdem konvoje:

http://bajnar.blog.idnes.cz/c/455431/americka-vojenska-kolona-se-blizi.html

Vojska dorazí do Prahy 30.3. Shodou okolností to bude v den, kdy  Prahu navštívím i já. Ne však proto, abych vyjádři souhlas, či nesouhlas s vojenskou kolonou. Přijedu do Prahy a také na poutní horu Říp proto, abych oslavil jako každý rok ve stejný den nejvýznamnější  duchovní svátek roku: den otevřeného nebe.

Domnívám se, že oslavit duchovní svátek je daleko lepší než vlaječkami vítat americké vojáky, či po nich házet rajčata. To co potřebujeme není více vojáku a zbraní. Více proamerických, či protiamerických demonstrací. Potřebujeme více lidskosti a laskavosti. Té v poslední době mezi námi jako šafránu. Nevšimli jste si?

4 1
možnosti
JN

Pro tupé kremrole: Žádná fascinace vojenskou technikou. Do Plzně včera přijeli beze zbraní autobusem Ministerstva obrany. Dostalo se jim velmi vřelého přivítání. Jinak s Vámi souhlasím  v tom, že jde o politikum. Ano, je nutné ukázat, na čí straně stojíme. "Superman" v čele Kremlu rozumí totiž pouze síle.

5 1
možnosti
PB

"Rozumí pouze síle". No to byla síla, těch pár zastaralých obrněnců.

4 2
možnosti
VK

Možná, možná, možná......

Holt komouši těžko tráví. Pokyn z Moskva zní jasně: bagatelizovat. Mluvil jsem s Vyvadilem a se Cvalínem a ty mi to potvrdili. Takže blogeři napnou síly k bagatelizaci.

5 3
možnosti
PB

Nebagatelizoval jsem.

Přečtěte si pozorně:

Tato skupina občanů se může opřít o mainstreamová média a většinu tzv. demokratických politiků, kteří rovněž hovoří ve svých vyjádřeních o odpůrcích NATO a politiky USA jako o komunistech, zoufalcích či dokonce o politické lůze, jak je nedávno označil náš velvyslanec při NATO pan Šedivý. Díky této podpory a mediální propagandě není vyloučeno, že se tato menšina rozroste o velkou část dosud nevyhraněných lidí. A tak je možné, že brzy již většina národa bude volat po americké vojenské základně v níž budou falešně vidět naše větší bezpečí.

Z historie známe velmi mnoho obdobných případů, kdy na první pohled poměrně kulturní společnost podlehla válečnické, či jiné nenávistné a xenofóbní ideologii. Vzpomeňme na léto 1914, kdy obyvatelé většiny evropských zemí s velkým nadšením uvítali vypuknutí války. Vzpomeňme na Hitlera, který z 3% podpory v roce 1928 díky mediální propagandě dokázal vymýt mozky drtivé většině německého národa. Vzpomeňme na dobu komunistické totality a nadšených svazáků 50 let 20.stol. Můžeme vyloučit, že se něco takového ještě zopakuje? Myslím že ne. Jako lidé jsme se moc nezměnili.

7 1
možnosti
Foto

Ne pane autore skutečně je  nutné vnímat prvomájovou účast na dragounské jízdy jako její otevřenou politickou podporu. Ti nadšeně přihležíjící si byli dobře vědomi, do čeho jdou. A jaký (mediální) efekt bude mít ten jejich divadelní vstup na jeviště historie. A věděli dobře, že podporují toho, kdo fauluje zásadu používání ozbrojených sil na vlastním území. Tuto odpovědnost jim nelze odpárat.

0 0
možnosti
JN

Což takhle naučit se pořádně česky?

0 1
možnosti
  • Počet článků 608
  • Celková karma 2,02
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.