Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Nic se nezměnilo.

“Kdo chce o politice ruského cára dobré ponětí míti, musísi především jiným pomysliti, že ještě jakživ nikdo z ní nic dobrého nezakusil,že tato politika u sebe začíná a u sebe končí a při všem jen sebe na zřetelimá, a že komu pomáhá, o toho také již smýšlí.“

                     Karel Havlíček–Borovský roku 1850 v časopise Slovan

5 0
možnosti
Foto

Je vidět, že Havlíček Borovský nevěděl o politice vůbec nic. Každý politik se musí umět ucházet o přízeň, nebo alespoň blahovůli obyvatelstva. S bodáky lze všechno dělat, jenom na nich nelze sedět.

3 2
možnosti
Foto

Prostě ona "dragounská jízda" se setkala v podstatě s příznivým ohlasem velké většiny našeho obyvatelstva. Vy se s tím ale nedokážete smířit a snažíte se to zpochybnit a vysvětlit "účelovou mediální propagandou většiny mainstreamových médií". Jen si tedy pindejte dál, ale to už opravdu nezachráníte. Rv

9 4
možnosti
Foto

pane autore, v historické literatuře byla zpochybněna už daleko větší podpora třeba únorového puče v r. 1948.

3 0
možnosti
PB

Přátelé. Komunista opravdu nejsem. Demonstroval jsem v roce 1989 jako student každý den v ulicích. Rok 1968 jsem vždy vnímal jako nezákonnou okupaci.

Nicméně současnou politiku Ruska vnímám jako přirozenou reakci na kroky USA a Západu ve snaze rozšířit sféru svého vlivu, obklíčit a oslabit Rusko. 

Tedy v této věci mám podobný názor jako Václav Klaus.

17 3
možnosti
Foto

Ba máte stejný názor jako Petr Nečas.

0 0
možnosti
LK

L19e20o43š 40K27a64ň54a

1. 4. 2015 10:24

Postagitka.

 To už stejně nezachráníte. Docela bych chtěl vidět výsledky hlasování o radaru teď, když se válčí na Ukrajině. Tenkrát byla přece jen jiná situace. Nebo jsme si aspoň mysleli, že Rusko není nebezpečné, že je spíš spojenec.

3 1
možnosti
Foto

A co když jsme si tou snahou o výstavbu radaru z toho Ruska právě udělali nepřátele?

1 3
možnosti
PT

P36e85t59r 61T68o24m33e22k

1. 4. 2015 10:20

Vy jste zřejmě zapomněl, kdo nás po válce 41 let okupoval. Nejdřív skrytě a pak sem vtrhli. Rusáci to byli milí pane. Kdyby tehdy Američani směli dojet až do Košic, nemuseli jsme tady zažít komunistický teror. Vám vyhovoval ? Asi jo.

4 4
možnosti
Foto

Tak ti Amici si to sami zakázali, protože chtěli si zajistit podporu Sovětů na Dálném Východě. Samozřejmě to mělo ještě jiné roviny,ale z hlediska vaší repliky bude tento argument stačit.

3 0
možnosti
PT

P57e68t84r 38T94o11m66e16k

1. 4. 2015 10:17

Lživý blábol.

3 4
možnosti
VS

Koukám, že Vy těmi procenty taky žonglujete jako kolega Miklas...:-)

3 1
možnosti
PR

Rusko vysílá své bojové lodě, ponorky, letadlové lodě k britským, norským, švédským a dánským břehům (mimoto, že anektuje cizí území). Toto považuji za demonstraci síly. Přejezd ubohejch 150 nic neřešících náklaďáků není demonstrace síly. Je to demonstrace jednoty. Je to demonstrace toho, že si vážíme demokracie. Vážím si i lidí co mají opačný názor než já. Ovšem nevážím si demagogů (a že jich tu je - jeden dokonce sedí v čele tohoto státu). 

Ať mi rusofilové napíšou nějaké plusy. Něco co je v Rusku lepší než v euroatlantické civilizované vyspělé společnosti. Já moc plusů na ruské straně nevidím.

14 1
možnosti
Foto

Výsledkem té dragounské jízdy je, že ještě méně plusů je možné vidět na straně euroatlantické civilizace, neboť právě tou jízdou porušila pravidlo, které bylo přijato do mezinárodního práva na její podnět, tedy své vlastní ozbrojené síly se smějí používat toliko na vlastním území.

1 3
možnosti
IH

Poučení z dragounské jízdy. To je jak poučení z krizového vývoje. Měl byste se soudruhů zeptat, kde zůstali zalezlí, když přitom na webech tapetovali furt dokola ty svoje lži v tak hojném počtu.

Veřejný dotazník neplatí, autor má (sice bez dotazování) přesnější čísla.

Američani jsou obecně stejní jako rusi, teď zrovna sice rusi okupují Krym a Ukrajinu, ale stejně jsou Američani ti horší.

ČT podle vás lže, zatímco ruská televize, publikující evidentní výmysly a demagogii, má být příkladem objektivity?

To je zas blábol.

Vy jenom potvrzujete můj názor, že chytří komunisti (nebo spíš vychytralí) převlíkli kabáty, k bolševickému režimu se spíš nehlásí a mají se tak dobře, jak v minulosti nikdy, zatímco v hnutí zůstalo jen to hloupé tvrdé jádro.

6 3
možnosti
  • Počet článků 608
  • Celková karma 2,02
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.