Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problem s OSA je, ze jde o soukromou firmy, ktere stat garantoval temer neomezena prava v tomto "oboru" .... v jinych zemich funguji svym zpusobem take "nejake ty poplatky", ale nejsou vycleneny zvlast z danoveho zatizeni jen proto, aby na nich nekdo soukrome vydelaval :-/ ..... Z pana Jandy a spol je mi zle

24 0
možnosti
Foto

OSA je normálně úchylná. To se ví už dlouho. Známý, písničkář, říkal, že po něm chtěli, aby jim platil i za to, že zpívá svoje vlastní písničky.

35 0
možnosti
MT

Jaksi se nam ten kapitalismus, demokracie, svoboda a pravdolaska vymkla kontrole, eh ? ;-D  ;-D

5 1
možnosti
Foto

OSA bezpochyby je zločineckou organizací, kterou zastřešuje ještě větší zločinná organizace, která se nazývá stát.  Nic méně je vidět, že nemáte jasno v pojmu kapitalismus.  Pokusím se vám tedy tento pojem vysvětlit.

Společenská teorie, v níž je každému dovoleno sledovat vlastní cíle v rámci prostoru, do něhož nikdo jiný  nemůže beztrestně zasahovat , se nazývá kapitalismus . Tento vlastní prostor jehož hranice jsou určeny vašim tělem a vašim majetkem lze rozšiřovat pouze vlastním úsilím a dobrovolnou směnou s ostatními. Při každé směně se mezi směňovanými statky vytváří směnný poměr – cena – a spontánně se organizují místa vyhrazené směnám – trhy. Ceny reflektují vztah dostupnosti (vzácnosti) daných statků (nabídka) a jejich hodnocení účastníky směny (poptávka). Neustále tak odhalují relativní vztahy mezi směňovanými statky a pružně reagují na změny v oněch fundamentálních datech – dostupnosti a hodnotových škálách účastníků směny. To je kapitalismus.

24 0
možnosti
JK

J12o65s67e25f 80K71l45a25t

26. 3. 2015 17:00

Až bude vaše dítě zpívat ve školce na vánoční besídce a platit za to,tak si vzpomeňte na kapitalismus

8 1
možnosti
Foto

J58a95k75u82b 30R13o37t90h

26. 3. 2015 12:00

Píšete nesmysly, tak to není. Něco si zjistěte. Stačí pozorně přečíst článek na iDnesu.

BTW - proč už neuvádíte, že jste aktivistou Ne Bruselu? Stydíte se?

1 31
možnosti
OM

Přestaňte laskavě urážet. Pokud máte nějaký osobní problém, řešte si ho, pěkně prosím, jinde.

8 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik