Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Speciálně pro pana Petránka: 

,,My Němci máme smůlu, že máme špatnou víru. Islám by pro nás byl vhodnější než zrovna křesťanství ze svou mdlou snášenlivostí." (Albert Speer, Řídil jsem Třetí říši)

Carl Jung: ,,Nevíme, zda Hitler zakládá nový islám. První krok již udělal, je jako Mohamed. V Německu panuje islámská nálada, válečná a islámská." (Carl Jung, The Symbolic Life, 1939, Princeton)

Bertrand Russell: ,,Bolševismus kombinuje rysy francouzské revoluce a islámu z dob jeho vzestupu. Marx učí, že nástup komunismu je předurčen osudem. Tím vzniká u bolševiků duševní rozpoložení nikoli nepodobné rozpoložení Mohamedových prvních nástupců. Bolševismus a islám jsou víry praktické, které usilují o vládu nad světem." (Bertrand Russell, Bolševismus: teorie a praxe, 1920, Londýn)

Jules Monnerot: ,,Komunismus je islám dvacátého století. Konečným cílem komunismu je ta nejúplnější tyranie, jakou si člověk dovede představit. Komunismus si stejně jako islám nárokuje do úplného vlastnictví každého, koho získá, a nechává mu stejně málo duševní svobody jako svobody ekonomické." (Jules Monnerot, Sociologie komunismu, 1949, Paříž)

Pořád žádné světýlko?

18 0
možnosti
BL

Házíte "perly sviním", Leo. To je ztráta času a energie. On je Petránek teď v té hospodě, co Biedermann a odmítají hrát kuželky...:-P

9 0
možnosti
LP

Připomeňme si velkého muslima, který proti teroristům a extremistům skutečně bojoval. Na rozdíl od našich zaprděných islamofobíků, kteří si jen ventilují nenávist a komplexy

http://zpravy.idnes.cz/ahmad-sah-masud-lev-z-pandziru-musel-pred-11-zarim-z-cesty-p2n-/zahranicni.aspx?c=A150320_143709_zahranicni_vez

0 5
možnosti
LV

Nebo si můžeme připomenout, jak Hitler dostal ocenění "čestný muslim": http://cs.wikipedia.org/wiki/Am%C3%ADn_al-Husajn%C3%AD

4 0
možnosti
Foto

I22v71o 82C39i70l55i55c71h

21. 3. 2015 21:06

Výborné R^ A to dílo Maxe Frische si budu muset sehnat a přečíst!

3 0
možnosti
LV

Doporučuji, je to naprosto skvělá kniha. Tohle by mělo být ve školách jako povinné čtení :-)

6 0
možnosti
DK

Karma paní Leo,

z těch multikulti pomatenců co vás napadají si nedělejte těžkou hlavu, ti pudou na řadu před námi ,,islámofoby"

7 1
možnosti
JZ

Já to příkládám neschopnosti "být lepší než ostatní" v nějakém jiném oboru, případně neschopnosti srovnat se s pocitem, že v ničem lepší, zajímavější, chytřejší nebo morálnější jednoduše nejsou.

4 0
možnosti
JJ

Karma. Hloupost a naivita jsou nesmrtelné. Neustále se objevují noví a noví Biedermanni.

14 0
možnosti
BL

Jo jo,moc hezký blog, tak nějak to asi opravdu bude. Myslím,že spousta lidí je také ráda v opozici, tak nějak jen pro to, aby se diskutovalo. A pokud možno vášnivě.. Jinak tady je pro mně klíčová věta "Pan Biedermann místo toho, aby uznal, že se mýlil, tak raději dál zaslepeně popíral."

16 0
možnosti
EM

Bohužel lidé jsou nepoučitelní, historie se stále opakuje. Karma. R^

17 0
možnosti
PZ

P19a73v65e45l 34Z96e22m12a55n

21. 3. 2015 20:29

karma, potrefené husy brzo začnou kejhat

8 0
možnosti
LV

Již začaly :-) Pan Petránek se činí. A vám díky :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik