Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I37v27o 52C25i20l52i17c32h

22. 3. 2015 9:39

Vždy když čtu názory zapálených multikulturalistů, tak se v duchu ptám, zda jdou tito lidé také příkladem? Zda již mají ve svém bytě nastěhovanou zcela náhodně zvolenou imigrantskou muslimskou anebo třeba i místní cikánskou rodinu a živí ji ze svých příjmů? A zda se u sebe doma opravdu plně přizpůsobují zvykům té návštěvy?

19 1
možnosti
OF

No, já jsem dal práci už asi 7 Romům, jen sezonně , a byl jsem spokojen. Vše bylo úkolem .Včera jsem byl hrát šachy. Kamarád mi vyprávěl, jak jeho známý , ještě před vojnou, jel do Arménie za dívkou svých snů,znali se z Artěku. Dostal košem a tak cestou zpět na nádraží

v Košicích sbalil jednu 18 létou cikánku. Vzal si ji domů do Buhumína¨

a nakonec se s ní oženil. Cikánku naučili číst a psát jeho rodiče, zatímco on byl na vojně. Z cikánky se nakonec stala prodavačka, posléze vedoucí, jejich 2 děti vystudovaly VŠ, medicínu a nějaký technický obor. Otec je dělník, cikánka byla vedoucí v nějakém ochodě.

Otec chlastá , cikánka nepije.  Otec mého kamaráda byl okresní komunistický funkcionář, on v dětství ministroval v kostele.

Já jsem polský nacionalista, otec i děda však sloužili ve Wehrmachtu

, matka i s babkou naopak skončily v německém lágru a 100 ha statek den ze dne zabral Parteigenosse Frank aus Siebenburgen, bez náhrady. Jak ten světa ja zajímavý...ale to Cilich ani Vojteková nikdy nepochopí.;-D;-D;-D

1 1
možnosti
OF

Dovolím si oponovat. Důvod vzniku IS ? Určitá skupina lidí odkojená islámem opovrhuje  naším způsobem života : hromadění majetku za každou cenu, hrabivost, marnivost,obžerství  sex,drogy, alkohol, lež korupce,vyvyšování sama sebe, ponižování nemajetných a méně vzdělaných, jednostranný pohled na svět.....

Bohužel tato skupina lidí volí k prosazování svých cílů barbarské metody,

dejme si však otázku :  Neneseme i my svůj podíl viny na radikalizaci

muslimského světa ?  .:-P

0 7
možnosti
AR

Jaký "náš způsob života"? Váš tedy také? Vy to všechno děláte a tak žijete - a soudíte tedy, že ostatní také? A pokud už..dělá každý vše z toho co jmenujete? Vyzobete POUZE to co je, nebo, pokud to jde do extrémů, či v určitých souvislostech, lze považovat za "zavrženíhodné" a ještě vyzýváte k sebemrskačství?

Za mne NE!: za konání (náboženských) fanatiků, psychopatů a manipulovatelných agresivních frustrátů nenesu žádnou vinu. Ani podíl, na té vině.

8 0
možnosti
ES

Paní Vojteková, na otázku, proč se člověk stane multikulturalistou, existuje i mnohem přízemnější odpověď: jestliže vystudujete evropská studia nebo jiný obskurní obor, máte šanci uplatnit se právě jen v lidskoprávních (genderových...) organizacích a jste nadprůměrně placen z peněz a vůle Evropské unie. A pak už dojde na známé přísloví o chlebu a písni.

25 1
možnosti
AH

Skvěle napsáno!!! A gratuluji k blogerce  R^;-)

10 1
možnosti
JA

Ještě mě tak napadlo: co je na tom špatného, být xenofobem? Já nevidím jediné pozitivum v imigraci muslimů do evropy. Ale rád se nechám poučit.

19 1
možnosti
BL

No, tady se to určitě nedozvíte.. Teda ono se to těžko argumentuje i inteligentním lidem, ovšem to panoptikum zde :-P..

3 4
možnosti
JH

Leo, nemáte to lehké. Raději pište články, které nikdo nečte, jako já.

1 0
možnosti
BL
MR

M56i57l60a34n 17R38a30d61e62k

21. 3. 2015 23:02

oikofobie. Vede je k tomu to same co obrance Putina. Jen znicit svoji kulturu, vlast, okoli, a to i za cenu sebezniceni

9 5
možnosti
BL

Good evening,přicházíte jako na zavolanou!;-D Tady to žije,to byste nevěřil. Chybí víceméně jen Maruškinová. Ale je tu Mr" Nevidím zlo,neslyším zlo, nemluvím zlo"= sám velký Polický!!

8 1
možnosti
BL

http://radekpolicky.blog.idnes.cz/c/452869/metody-fanatiku-z-ivcrn-aneb-proc-s-nimi-prestavam-diskutovat.html

Ještě jak tam má tu pusu přelepenou páskou,jsem si ani předtím nevšiml8-o.. To je parádní úlet ;-D

12 1
možnosti
JA

Asi zásah do černého. Alespoň podle toho jak se do vás tady postili ti hodní sluníčkoví lidičky. Ode mne karma.

10 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik