Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Hezký večer.

No....důležité je , aby jste zatmělý mozek neměl Vy, pane študente. Aby jste coby študovaný člověk byl užitečný sám sobě. Prdět na společnost.

PS: Jakým právem, Vy mladý člověk ,  lidi s jiným názorem nazýváte "se zatmělým mozkem". Pane študente, jste příliš mlád, aby jste urážel. Řekněte to svému otci, aby Vám dal pohlavek. Tady na blogu to se uráží, že? Řekněte to některému cizímu člověku do očí. Myslím si, že chvíli nebudete vidět. Nebere si příklad ze zdejších blogerů a "reakcionářů".

2 6
možnosti
MZ

M81i81r90e57k 45Z85i38k29a

20. 3. 2015 18:17

Vás rodiče pohlavkovali zjevně málo. 

Na rozdíl od vás ten názor řekl z očí do očí.

4 0
možnosti
Foto

No, klidně si braňte Ukrajinu pokud v prvních liniích budete vy a nebudu tam muset já a mí synové. Jinak s tím zatměním mozků jste to vystihl dobře, škoda, že jste nepřihodil i nějaké fotky jak se vám zatmělo.

2 3
možnosti
Foto

Souhlas...kremrole vám ale nandajR^

6 2
možnosti
VS

Nejzajímavější byl ten pán co tam mával Bílou knihou. Jednu takovou jsem už viděl. Vyšla v srpnu 1968 a měla dokazovat, že u nás byla kontrarevoluce. Sbíral jsem je z parapetu na Haštalském náměstí a nosil za roh do sběrny. Za ty peníze jsem ještě stačil  zhlédnout nádherný film Všichni dobrý rodáci. Na ty co už mají tak starý oči, že už nic nevidí nedejte.[>-]

3 0
možnosti
VV

Kde nicht neni, nema se co zatmet.

2 0
možnosti
LS

L23i33b27o18r 20S37y72n75e73k

20. 3. 2015 17:31

Jste příliš radikální a příliš zapálený Ťopák09. Mně by spíš zajímalo, co jste si myslel o té kočce z Ukrajiny, která tam seděla před vámi a mluvila z osobní zkušenosti. Podle vašich černobílých argumentů, to musela být šílená Nataša. Mimochodem, se slovem fašismus bych na vašem místě více šetřil.

3 1
možnosti
VV

Jste si jist, ze byla opravdu z Ukrajiny a ruska agentka?

0 0
možnosti

Vidíte to mladýma, nezkušenými očima, mladíku.. 

Však jednou prohlédnete!

3 6
možnosti
BM

A zatím studujte, studujte.

2 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1957x
Vystudoval jsem politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Když jsem se po maturitě rozhodoval, koho volit, TOP 09 pro mě byla jasná volba. A protože nechci jen pussivně přihlížet, stal jsem se také členem této strany.

Seznam rubrik