Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten popis ála zeman mne odboural :))

2 0
možnosti
VB

Pak ma jeste jednu oblibenou polohu :) rikame ji Starosta na hajzlu :D tvari se pri tom desne dulezite :D

1 0
možnosti
DT

Zdravím a přeju pevné nervy. :-)

1 0
možnosti
VB

Dekuju! Clovek pry vydrzi vic, nez si vubec dokaze predstavit ;)

1 0
možnosti
ZS

Ajaj, situace zdá se býti vážná, snad až zoufalá! Držím ti palce! Snad si říkat, že nikdy není tak špatně, aby nemohlo být hůř?;-)

Myslím to vážně a začínám s tebou cítit!

Posílám ti aspoň ;-D

1 0
možnosti
VB

Diky, Zuzko! Hur uz nebude! Rok 2014 pry nestal za nic. Rok 2015 ma byt lepsi, takze my si jen vyzirame drobky z toho predchoziho ;)

0 0
možnosti
DA

D63a68v62i15d 86A72d72l33e68r

12. 1. 2015 12:40

Mám pro vás radu. Dejte dítě do baby-boxu a pořiďte si morče.

1 0
možnosti
VB

Zato pro vas je kazda rada draha ;)

0 0
možnosti
AJŘ

Když hodíte půlku věcí za hlavu a projevíte se jako líná matka, která nepřiběhne na první kviknutí, dcerunka si zvykne. Vždycky si představujte, že je jich víc, druhé zrovna krmíte, třetímu utíráte zadek. čtvrtému kontrolujete domácí úkol, atd.

3 0
možnosti
VB

To mate tezke... Nekdo zas tvrdi, ze drazdive deti potrebuji maximalni peci a lasku, protoze jakekoliv prehlizeni jejich potreb vnimaji jako odmitnuti a zakladame jim na problemy se sebevedomim a budouci deprese :-/

Ale s druhym uz budu sikovnejsi a chytrejsi ;-)

0 0
možnosti
PB

myslíte, že byste se mohla přemoci a napsato svém dítěti i něco pozitivního? Máme doma řvoucí 13/11 a 1,5 roku (ano, ti velcí řvou taky, jinak, jejich tichý pubertální vzdor je psychickým řevem :-)) ratolesti, ale stejně mě napadá tisíc pozitivních věcí které by se dali napsat.

5 0
možnosti
VB

No jo, to by zas bylo výtek, že je to jak z mimibazaru :) Nicméně blog není o negativních vlastnostech mé milované holčičky, nýbrž o komplikacích rodičovství ;-)To, že je krásná, vtipná, šikovná a úžasná je snad jasné, ne? ;-) Tohle je povzbuzení pro ostatní zoufalky, že "v tom" nejsou samy ;-) Osobně mi to vždy pomůže. A taky to, když se člověk z toho vykecá ;-)

Puberta bude velká výzva ;-D ale člověk aspoň tolik netápe, proč chudák dítě brečí.

0 0
možnosti
JN

Pokud to, co tu píšete mají být osobní zkušenosti, pak bych vám radil, abyste si k dítěti najala služku.  A pokud to v není možnostech vašeho manžela, pak vám holt nezbývá než to zvládnout sama, stejně jako 99% ostatních ženských.  I za tu cenu, že budete méně na internetu.

3 0
možnosti
VB

:-) To musím zvládnout sáááám, na to snad sílu mááám... ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com