Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Nevím a neumím dost dobře posoudit, kdy a jak je to či ono jednání již za hranou. Myslím si, že mnohé je o určitém stupni hrdinství a to jistě tato redakce v jistém stupni nebezpečí byla a pro mně jsou to hrdinové! 

Bohužel důsledek toho hrozného činu vidím v tom, že v praxi  se k moci dostává prakticky vždy ta slabší většina. Tím radikálně mizí svoboda. Ta odstavená menšina s větším intelektem je neustále nálepkována mnohdy záměrně nacionalismem, avšak ta "hodná" falešným altruismem vykřikující většina je skutečnou hrozbou, která vyvěrá z vlastní neschopnosti. Za pomoci umělých symbolů vytěsňuje selský rozum a morálku skutečných osobností a lídrů vedoucí společnost k opravdové humanitě. Proto tito sluníčkáři budou vždy iracionálními levičáky.

3 0
možnosti
PK

"Bohužel" pro nás má život pozemský takovou hodnotu a oni to vědí, že nás jeho ztráta zastraší. I když Francie v minulosti patřila k zemím, které např. s teroristy nevyjednávali nebo méně než jiní.

1 0
možnosti
ZM

... co treba ty slunickare poslat vyjednavat do Syrie, nebo na parizske predmesti....?

3 0
možnosti
TH

Otázkou je co s tím budou dělat levicové strany,které si chtěli přivézt své budoucí voliče.Stačí se podívat jaké strany dlouhodobě v kterých státech vládnou a zjistíte,že to nejsou sluníčkáři,ale sociální demokraté,křestanští demokraté a někde i komunisté.Takže žádní sluníčkáři,ale většinou sociální demokraté!!.

0 1
možnosti
TH

strany...chtěly

0 0
možnosti
Foto

I97v43o 92C60i42l12i66c81h

8. 1. 2015 20:04

Multikulturalismus a imigraci krátkozrace podporují hlavně levicoví politici, protože věří, že je tito pak budou volit :-/

6 0
možnosti
PK

Historicky socdem byly proti imigraci - hájily pracovní místa tuzemských dělňasů a zaměstnanců a jejich mzdy. Rozhodně socialisti nebyli ve Francii nadšeni např. masovým přílivem z Alžírska, což prosadil de Gaulle a ten měl k socdem hodně daleko.

1 0
možnosti
JT

Paní Vojteková, akorát si na té tragédii honíte triko. Vymýšlíte si jakési "sluníčkáře", vkládáte jim něco do úst a dokazujete to fiktivními postavami ze seriálů. Dejte sem odkaz, kde někdo doporučuje ty nesmysly, které jste si vymyslela. Když jsem se Vás ptal, co by měla Evropa dělat proti islamizaci, na nic jste se nezmohla. Oháníte se solidaritou k zavražděným, ale jen je využíváte pro své ego. Možná na tomto populismu nahoníte karmu, ale žádné myšlenky Vaše články neobsahují. Rv

1 27
možnosti
MT

Jindřichu, Jindřichu, to je na léčbu !

7 0
možnosti
Foto

ano...poslední odstavec.

2 0
možnosti
ZS

Ktomu obrázku: i ta bílá barva by mohla být v jistých kruzích vykládána všelijak :-)

Jinak souhlas. Svoboda náboženství znamená, že se mohou modlit, ke komu chtějí, Nezakládá jim však žádné právo požadovat, aby se ostatní jejich zvyklostem přizpůsobovali.

9 0
možnosti
MT

Leo, díky za Vaši aktivitu !  Kdybych měl Váš talent, psal bych totéž !  [>-]

9 1
možnosti
KJ

ad) cartoon a relativizace čehokoli (byť může snadno vzniknout polemika o zbytečnosti):

"Mnoho novin a všechny velké americké TV odmítly ukázat obrázky Charlie Hebdo." Teheránský Shargh Daily s tím problém neměl.

This Iranian Paper Has More Guts Than the NY Daily News | The National Interest Blog

http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/iranian-paper-has-more-guts-the-ny-daily-news-11996

5 1
možnosti
Foto

To je právě ta naše zvrácená pseudohumanita... solidarita k zavražděným (spolu)novinářům veškerá žádná. Ale vím, že Dánsko i Itálie to zveřejnily.

14 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik