Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

A miliardy z Ruska na podporu proruské propagandy v celém světě.

7 1
možnosti
JR

J50a25r24a 55R92a72n83k

22. 12. 2014 19:40

Ted , kdyz uz nebude mit Rusko Kubu, tak se bude soustredit opet na Angolu?;-)

1 0
možnosti

Naprosto neuvěřitelná snůška lží a polopravd. Zkuste si o BRICS nejdříve něco nastudovat z kvalitních zdrojů, tento projekt původně vznikl jako investiční balíček v americké bance  Goldman Sachs a jeho ekonomická budoucnost a spolupráce je dávno za zenitem.

A ty vaše výpočty množství tankerů jsou už úplně mimo, zřejmě informace čerpány ze stejných zdrojů jako o BRICS?

Ohlupujete čtenáře, pane Olšere!Výpočty spotřeby plynu uvádíte ve stavu plynném, kdežto transport by se prováděl ve stavu kapalném!A kapalný plyn má 600x menší objem, takže si ta svá bláznivá čísílka o množství plynu a množství tankerů strčte za klobouk, je to naprostý nesmysl.

14 2
možnosti
MS

M10a35r27e55k 30S22a38j24d30a

22. 12. 2014 8:30

Presne - "Trošku si teď hypoteticky lámejme hlavu logikou " pro Olsera zda se neplati :-P

5 0
možnosti
OF

Ćetl jsem,že Rusko podepsalo různé obchodní smlouvy v hodnotě mnoha miliard dolarů s Čínou, Indií.. a bylo tam uvedeno, že platby se budou provádět v národních měnách, nikoli dolarech. Nevím jak to poškozuje USA ,ale určitě ano. Snad se najde někdo,kdo mi to vysvětlí.

Já osobně se přikláním ke spojenectví Evropy a USA. Byly to USA, které za nás tahaly kaštany z ohně během dvou světových válek. Na to nesmíme zapomenout.Nic proti ruskému lidu, ten je dobrý, ale ruská politika byla vždy prušacká, za cara 60% úředníku

na ministerstsvu zahraničí tvořili Němci, stejně jako 40% důstojnického sboru bylo německého původu. Rusové by měli spolupracovat s USA a ne snít o reanimaci sojuzu.

Rusko je 3¨třetí největší koloniální mocností po Británii a Francii /42, 30 a 17 mln km2/.

Zatímco Británie a Francie daly svým koloniím svobodu Rusko nikoli. Čečensko bylo kolonizováno až v 19.století, jen tak naokraj.

/

6 0
možnosti
PZ

Jo jo celej svět si mne ruce aby misto prohnileho dolaru mu někdo platil v rublech...Takže přišlo vystřizlivění a Rusove opět ví jaky je jejich vyznam - rakety a to co si vykopou co maji pod nohama a šlus,přidana hodnota v high-tech ktera by byla vidět v jejich vyrobě a vyrobek by vyvaželi do celyho světa a domacnosti ho použivaly - nic,služby ktere by jste deně použival a měly puvod v Rusku - nic a zero...

1 0
možnosti
VS

V tomto případě lze s prezidentem souhlasit - je špatné, když novinář-amatér "nezná základní fakta o problému, o němž píše". 

Ještě horší ale je, když si vybírá jen ta fakta, která se mu hodí, účelově je přizpůsobuje svému vidění světa, případně rovnou píše výmysly a nepravdy...

13 2
možnosti
VS

Proč ten mínus, pane Řezníku? Domníváte se snad, že takový postup novináře-amatéra je v pořádku?

3 1
možnosti
Foto

Pane Olšer, já jim moc přeji hospodářské úspěchy. Ať se mají všichni dobře. Ale pořád vám uniká, že potlačuje svobodu projevu včetně internetu. To je taky známý fakt - tedy pár jedinců včetně vás to neví. A pokud americká vláda, která tak trpí chudobou a tře bídu  s nouzí oproti vámi tak opěvované Číně, Indii a Rusku, věnuje miliony dolarů na to, aby se i do Ruska dostala plná svoboda slova, tak je to jen záslužný čin.

7 1
možnosti
Foto

Známým faktem rovněž, že USA kontrolují toky informací, kolující po internetu. Co je horší?

3 5
možnosti
Foto

Ne všichni souhlasí s nařízením USA a EU. https://www.youtube.com/watch?v=t3PQ8y7aClA

3 3
možnosti
Foto

J76i58r81i 25B91i31l77i47n95a

22. 12. 2014 9:12

Kouba jako vzdycky mimo misu....Rv

3 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce