Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já bych vám zase rád připomněl, že právě opatrný postoj Západu po Hitlerově počáteční agresi (anšlus Rakouska, anexe Sudet) Hitlera přesvědčil, že Západ je slabý a on může v klidu rozpoutat velkou válku. Ten diktátor už v Rusku vládne, takže ústupky teď příliš nepomohou.

8 2
možnosti
PV

Velice přesně sepsáno. R^

Autore, cením si toho, že jste zvážněl, ale ono už opravdu půjde do tuhého. Ovšem mnozí v naší vlasti vůbec nepochopili, že tentokrát stojíme na špatné straně konfliktu, navíc to už neukecáme, jak se to stalo po té druhé válce, když nám pomohli ti paragáni a SNP. Bude bojovat slovan proti slovanovi a za Atlantikem se budou smíchy za břicho popadat, jak jsme hloupí.

4 7
možnosti

Tentokrát konečně snad stojíme na správné straně konfliktu. A já opravdu doufám, že lidé jako vy nás nevrátí zpátky na ruskou stranu, tak jako v roce 1948. Teď se hraje i o nás.

6 2
možnosti
PK

P98a40v86e77l 96K68r33á87l

17. 12. 2014 18:18

Bude to zcela naopak,západ se poučil z Hitlera,nelze přehlížet anexe cizích území(Abcházie,Jižní Osetie,Krym) a na dalších územích podporovat páté kolony a už vůbec nemá cenu mluvit o vzestupu ruského nacionalismu podporovaného Putinovými médii ve formě propagandistického vymývání mozků.Putin byl vynesen do čela státu po ruské finanční krizi roku 1998,od té doby se chová tak,jako se choval Hitler,absolutně stejně.Západ se chová dost zodpovědně.Bohužel zaslepenost a úroveň vymytí mozku některých rusofillů a kremlobotů nezná hranic.Pane Hermánku,jste pod vlivem propagandy,uvědomil jste si to někdy,nebo alespoň připustil si to?

9 3
možnosti
Foto

Pak je ale nutné na Rusko zaútočit, že?

2 4
možnosti
KS

Je to opravdu neskuteřná naivita a hloupost.Doporučil bych všem,kteří se radují nad problémy Ruska a současně horují pro   Ukrajinu,aby si přečetli článek z Krajských listů.

http://www.krajskelisty.cz/diskuse/stredocesky-kraj/7215-sokujici-zabery-proc-chteji-volynsti-cesi-z-ukrajiny-zpet-domu-podivejte-se-na-fotky-a-pochopite.htm

  Možná,ře někteří z nich pochopí pocity lidů žijících na Krymu,na východě Ukrajiny,či na Volyni.

   Vám pane Hermánku karma R^

7 6
možnosti
VV

Nejen to, ale i poslouchat a divat se na Rossia today. Tma to mate primo od Putinovejch Ovcacku.

1 1
možnosti
Foto

Situace v Rusku vůbec nebude na škodu. Je třeba vyjasnit pozice a možnosti. Proto nemusí být každý hned idiot. Snad jen ten, kdo tak ostatní častuje.

11 1
možnosti
Foto

:-) ještě poznamenávám, že Muammar Kadáfí "držel zemi v klidu" i veřejnými popravami a mnozí z toho klidu vylučovali magi v kostkách, jiní v ve vzdálených zemích umírali jako oběti terorismu.

1 0
možnosti
Foto

udělejte sbírku, pane Jiří

12 2
možnosti
BM

Už pronikají zprávy o různých akcí Američanů na Kubě. Možná chtějí Havanský majdan. A bojí se že by se Rusové nastěhovili na Kubu.

3 5
možnosti
JR

J98a64r50a 87R33a69n41k

17. 12. 2014 17:55

Ano, pane Maly v posledni dobe slysime o Americankach, ktere se jezdi na Kubu vdat, tim destabilizuji Kubu.

6 3
možnosti
Foto

žasnul jsem nad komentátory ČT, radující se nad pádem rublu. Nějak jim uniklo, že i naše firmy do Ruska exportují a sotva najdou za ztracené vývozy náhradní trhy. Zase platí to známé rčení nikdy se neptej, komu zvoní hrana, protože zvoní i tobě.

12 8
možnosti
BM

Nedivte se, dnes už víme co je ČT zač.

4 8
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.