Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Největšími oběťmi OSPODů se stávají děti... No, možná by nebylo od věci spíše zdůraznit, že děti se stávají oběťmi především ignorantských rodičů, kteří svou "lásku a starost" o děti dotáhnou do takových mezí, že se mezi a děti musí vkládat jakýsi OSPOD.

A inspirace Norskem? U nás, v zemi, kde je stále ještě dobrým zvykem dítěti natřískat (v lepším případě rukou, v horším řemenem) za kdejakou hloupost, počínaje pádem do bláta, vylitým čajem a konče trojkou na vysvědčení? Toho bych se tady ještě douho nebála.:-/

1 3
možnosti

Kde to probůh žijete, že vidíte takovéto případy?

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4370x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.