Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. Jen tak mimochodem - ráno sem dal L. Čermák článek na téma muslimové vs. naše Vánoce. Mohl by mi někdo dát info, jestli p. Čermák náhodou nezačal otevírat diskuze? Podle perexu by článek mohl být zajímavý, ale nechci mu zvyšovat čtenost, když autor zatím neotevíral diskuze ani u takových bezkonfliktních témat, jako jsou kruhy v obilí nebo výlety po republice.

0 0
možnosti
MS

To je neuvěřitelné, co si ti muslimští kazatelé dovolí. A pak nám tady budou čeští muslimové něco vykládat. :-/

19 0
možnosti
TK

Ještěže si to umíte přeložit a nečekáte na "překlad" z druhé, neméně extrémistické strany ;-)

0 0
možnosti
AS

A61d73a47m 48S62t76a74v98a

9. 12. 2014 8:44

"....taková kázání na adresu Čechů....": Autore, až potud to bylo skutečné, avšak to dnešní "Jezulátko", jak pohanské že, opouštěli spolu s německými luterány i čeští luteráni, právě tak jako staroměstský luteránský Salvátor, jen a jen , tedy především, pro víru. Ten pokus o příměr se sudetskými Němci, u nichž v jejich případě šlo, žel, jen a jen, alespoň především, o politiku,  je stejně lichý jako i jiné příměry, které se u vás dočítám, týkající se celkové celoevropské politiky a uvědomuji si vaše pohrdání a výsměch minulosti jiných národů. To pramení buď z cynismu anebo z hluboce nevzdělanosti.  Jako např., když pro vás dějiny Ruska začínají někdy v půli 18. století.  A např. ruský Levý Hradec je vám jen pro smích, uznáte-li vůbec se o něm bavit.

0 29
možnosti
MS

Z celého závažného textu si vyberete jen bezvýznamnou větu, o které sám autor říká, že je uvedena jako příklad a předem se omlouvá, pokud by se někoho dotkla. Rv:-/

29 0
možnosti
  • Počet článků 4831
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 834x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal