Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

O34t32t87o 31N73o12v23a90k

9. 12. 2014 15:02

Drzost a do nebe volajici hulvatstvi je, kdyz pak muslimove mluvi o kriticich islamu jako o kulturnich rasistech, nacistech a ze jim to pripomina retoriku proti zidum za 3 rise ...

A ejhle, jen co zmizi z objektivu TV kamer pro neverici, projevuji se jako nejvetsi rasiste, netolerantni k nicemu co neni islam a dokonce vyzyvaji k vyvrazdovani zidu.

Nutno podotknou, ze z pohledu jejich viry je to naprosto v poradku a kazdy kdo obhajuje islam musi obhajovat i vyvrazdeni zidu a zniceni statu Izrael.

Mohamed totiz vuci zidum vystupuje velmi agresivne, nebot odmitli islam a rekl, ze Allah nicky nedopusti, aby meli vlastni stat ... pro muslima je Koran svaty a doslovny ... a ejhle, Koran lze, Izrael existuje a je to statem zidu ... to je ale nadeleni ... takze jej chteji znicit a zidy za tu drzost popravit.

Dale nauka islamu tvrdi, ze zide chteli otravit Mohameda, konkretne jedna zidovska zena ... kde pak muslimove aplikuji kolektivni vinu.

Clovek by rekl, ze se to da vyvratit, ze slo o jednotlivce ... jenze i kdyby je o tom presvedcil, dasli vyroky proti zidum jsou v HADISECH/SUNE, kde taktez vyzyva k vyvrazdovani zidu a nasledne jinovercu .... takze ted vyvrazduji zidy, pak jsou na rede jinoverci a jako posledni jsou na rade krestane, mozna kdyz budou platit dane a smiri se s potupnym postavenim, tak je usetri.

A pak nejaky hejsek zacne obvinovat kritiky islamu, ze co si to jako dovoluji. Kdyby zde nebyl zlocinecky stat a platili stejne zakony jako ve starem Japonsku ci v nasem kralostvi, tak uz davno nemaji muslimove v CR hlavy na krku, ale na kulech, jak to delali mi predci, chvala Bohu zato. To bys si zde zadny muslim nedovolil rict, ze nasinec je podradny otrok a ze mistni zeny jsou jen devky ... vedel by totiz, ze uz by nic jineho nerekl ... a bohuzel je tohle jedine, cemu ta chatra z jineho sveta, horsiho nez nas stredovek rozumi, slusnemu slovu a domluve totiz nerozumi vubec a bere ji jako slabost.

30 0
možnosti
MW

nepovolovat ,nestavět  vyhnat..!!

22 0
možnosti
Foto

Jen si tak matně představuji, kdyby nějaký rabbi vystoupil někde v Jeruzalémské synagoze, případně kdekoliv na veřejném prostranství a vyzval by Židy k útokům na muslimy.

V tu chvíli by se celý mediální svět p....l.

48 0
možnosti
ON

O89t61t11o 97N72o73v34a70k

9. 12. 2014 15:05

Myslim, ze by jim sla pomoct skoro cela stara Anglie, etnicti Svedove, Norove, Danove, Holandane i Nemci ;-) [>-][>-][>-]

7 1
možnosti
MK

bohužel radikalizace muslimů je nabíledni. Není možné nadále se vymlouvat na "osamocené akce deviantních či pomýlených jedinců". Je to právě tato jejich ideologie, která je skutečným zdrojem problémů. A bohužel mě nikterak neuspokojuje, že nejvíce to odnáší sami muslimové, protože oni si to ani neuvědomují.

Teď jsem komunikoval s jedním 18ti letým pákistáncem. Silně věřícím. Krom samotného faktu, jak za každou větou vyvolává Alláha a odvolává se na Korán, je to jinak mírumilovný mladý kluk. Jenom ta propaganda, kterou jim vymývají mozek je tak neskutečná. Btw podle nich jsou všichni Evropani promiskuitní nevěřící, kteří na ulicích znásilňují a uráží Boha. Pro ten mají muslimové pouze jediný účel. Zkonvertovat, nebo vybít. Tak zatím jsou to židé a my bychom měli Izrael podporovat ze všech sil, protože nikdo jiný nemá takové zkušenosti a morální sílu, se této temnotě postavit. :(

34 0
možnosti
DM

Bídou asi netrpí.Jestli bude pokračovat s takovou výživou dočká se svého Allaha určitě brzo. Čím dřív tím líp. Ale ty panny,které ho nahoře čekaji asi s takovou váhou neudýchá.

12 0
možnosti
BP

Zjevně podvyživený,permanentně šikanovaný , cenzurovaný a chudý  mulláh ...

10 0
možnosti
LS

Nechci se zastávat žádné strany, ale dovolím si jeden postřeh. Nevyznám se v muslimských modlitbách ani kázáních, video se mi navíc nepodařilo spustit, takže vycházím jen z fotografií, ale onen "kazatel" tam vypadá, jako kdyby stál v nějakém otevřeném prostoru, buď uprostřed chrámu nebo ještě o něco blíže ke vchodu. Působí to na mne dojmem, že to není oficiální kazatel, který má "právo" tam kázat, ale nějaký z fanatiků, který využil jen posvátnou kulisu k tomu, aby pronesl své militantní výroky.

0 1
možnosti
TD

Také to tak na mě působilo. Nicméně, když si pustíte video celé, tak na úplném konci udělá kameraman otočku o 360 stupňů a je tam vidět, že ať už je kazatel oficiální nebo neoficiální, tak má několik desítek sedících a souhlasně se projevujících posluchačů.

4 0
možnosti
TC

V Izraeli ať si je srovnají sami. My je máme na prahu našich dveří. Poučíme se, nebo budeme v mešitách na našem území poslouchat podobné kazatele?

36 0
možnosti
JB

Nejsem si jistá, jestli se podobné kázání už v modlitebnách na území českého státu už i nevedou, jisté důkazy už byly k dispozici, určitě by se na netu našly. V Jeruzalémě jsem byla asi před 7-8 lety, vždy jsem si říkala, to kouzlo místa je tak silné, že ač ateista, musím se tam ještě vrátit. Mám pocit, že moje přání se ztrácí někde v dáli.:-/

7 0
možnosti
RK

To Vaše kázání luteránů by ale vůbec nebylo o českém a německém národě. Byla by to kritika tehdejší katolické církve, s níž by souhlasili nejen čeští protestanté, ale s určitými výhradami i tolerantnější katolíci. Němci byli tehdy na stejné straně, jako česká utrakvistická a neřímská většina.

A k tomu Islámu: není nebezpečný jako náboženství. Nebezpečné je jeho ideologické zneužití k obhajování násilí a politických cílů. Což je případ toho šílence z Jeruzaléma. Islám nemá "papeže" a každý militantní vůdce si tam hlásá co se mu hodí.

4 0
možnosti
VR

Pokud by se korán nemusel brát doslova, tak by Islám opravdu nemusel být nebezpečný. Ale prohlásit, že Islám není nebezbečný, je stejné jako říkat, že nacistická ideologie o nadřazenosti germánské rasy není nebezpečná. (Nebezpečné bylo jen její zneužití k obhajování násilí a politických cílů).

2 0
možnosti
JF

J50a33r57a 30F37u41x

9. 12. 2014 10:47

Raději si změňte identitu. Ono není jen tak, pouštět se do kritiky těchto mírumilovných služebníků své víry.

11 0
možnosti