Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PF

Naprostá špica. Karma, nebo raději dvě :-)

15 0
možnosti
OF
JT

menstruace uz je v pohode. nejhorsich je tech par hodin pred.

8 2
možnosti
TH

Ufffffffffffffffffff......................8-o

1 1
možnosti
MK

R^ Trochu feministicky laděné, ale jinak dobré.

2 0
možnosti
MI

V tomto případě je myslím feminismus zcela na místě. Přesně takhle by měl vypadat: adresná kritika tmářské ideologie, nikoliv zdegenerované hýkání nad tím, že si astrofyzik Taylor oblékne košili s mírně lechtivými obrázky.

8 0
možnosti
JB

Včera jsem se zapojila do diskuse, která rozbujela po příspěvku na blogu sl. či paní Červenkové. Zmíněný pořad, Máte Slovo, jsem živě neviděla, jelikož jako člověk s polovičním mozkem jsem musela ještě pracovat, jelikož ve standardní pracovní osmihodinové době jsem vše nestihla, ostatně u živnostníka je to těžké i s celým mozkem. Tak jsem si dnes pustila tento pořad online. Chvílemi jsem nevěřila vlastním uším, očím, a bylo mi fakt stydno. Za ty ženy, co když se je třeba paní Beatrice zeptala, co je špatné na tom, když jsou člověku vidět ruce, co je horšího na rukách, třeba oproti nosu, ukazovali koučíček dlaně, a říkaly, že nic. :-/ Za ty ženy, které úplně bezostyšně tvrdily, že přece v Saudské Arábii jsou si všechna náboženství rovna, křesťané,židé tam přece mají své areály!!, kde se můžou klidně modlit. Co by se stalo, kdyby se modlili mimo tyto " areály" se už nezmínily. Nevěřícně jsem koukala na pana Abbase, který skutečně nevěděl, jak se vyvlíknou z otázky, jestli jsou si teda náboženství rovna, a co teda říká na třeba bezvěrce. O žene, " postižené" zrovna menstruací, která je tím pádem nevěrohodná třeba u soudu, ani nemluvě 8-o Středověk neskončil, středověk trvá. Je jenom potřeba, aby tito tmáři pochopili, že u nás jim pšenka nepokvete, a svoje bludy si tak můžou vnucovat - zejména násilím- někde v Súdánu - odkud pan Abbás pochází. Že se , sakra, nepostavil za chudák paní, která si v Súdánu vzala křesťana, sama byla vychovávána jako křesťanka, a pak musela své dítě rodit ve vězení v řetezech. Jak byli tolerantní, se poznalo na tom, jak vypadala, když z toho vězení po mezinárodních intervencích vyšla. No to jsem se nějak rozepsala, ten půl mozek mě nezastavil, omlouvám se.

46 0
možnosti
Foto

Článek jsem četla a viděla jsem i ten pořad... musím říct, že takovou demagogii jsem už dlouho neviděla. Ti lidé totálně popírají realitu. Jako nějaká sekta.

18 0
možnosti
LH

Tedy že Vám vůbec blábol toho pána stojí za pár řádek...

0 1
možnosti
Foto

Když mě to hrozně pobavilo, že ještě dnes může někdo něco takového tvrdit...

8 0
možnosti
Foto

A ženy po přechodu, které už nemenstruují, už mají podle této Abbasovy logiky stejnou hodnotu jako muž?

18 0
možnosti
Foto

To nevím, on to zřejmě myslel na ženy jako celek (že mají poloviční hodnotu), ale zaobalil to do té menstruace. Takže když se budeme držet jeho slov, v tom případě výpověď ženy po přechodu musí mít stejnou hodnotu jako výpověď muže :-)

11 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik