Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AZ

Ach, znáte to pořekadlo "Čím víc se s hov*em mažeš, tím víc to smrdí" ? Evidentně ne, nebo se jen na atraktivním muslimském tématu snažíte nahnat karmu. Nechápu proč byste se takovým výrokem měla zabývat. Jistě muž a žena jsou rozdílní, fyzickými dispozicemi, myšlením, inteligencí, empatií, ale nevím proč děláte tenhle "karmawhoring" :-P

1 3
možnosti
Foto

A co vám na článku vadí? Je velmi vtipné napsaný. Nechápu vás.

0 0
možnosti
Foto

My těm tmářským muslimům stavíme mešity, aby měli kde šířit nenávist proti křesťanům. Hlupáci v Teplicích jim prodávají pozemky. Lidi, probuďte se, nebo se dočkáme zvěrstev, o kterých se nám ani nezdá!! Peníze pak vám budou k ničemu!

Pěkný článek, karma R^

13 0
možnosti
PZ

Přijde mi zvláštní založit celý článek na několika (opravdu několika) slovech. Nechci se v žádném případě toho chlapa zastávat, ale chtělo by to kontext, ve kterém to řekl. A taky by to chtělo zdroj.

0 4
možnosti
JH

J87a47n 84H18l98e14d65í65k

28. 11. 2014 14:58

nic si z toho nedělejte, i muslim šiita má jen třetinovou hodnotu, než má sunnita a pro super radikály tito všichni jsou jejich ostudou a hanbou, proto svým souvěrcům pilně řežou hlavičky, nebo je střílí jako splašenou zvěř. Takový šibal Hitler se svými směšnými koncentráky, by musel jít k nim do učení. Přesto jim náš lidově-proletářský stát umožňuje stavět domy, mešity a minarety a po 10-15 létech nám po rozednění titíž bratři od Koránu zakážou chodit mimo domov po venku a kdo si z nás nezajistí policejní doprovod, domů se už živý nevrátí. Tohle je realita, která je pro naši humánně--socialistickou vládu  ""buřt"".

5 0
možnosti
TH
IK

Při čtení nadpisu jsem si pomyslela, že na to půjdete ekonomicky a skončíme na tom, že u nás má žena většinou dvoutřetinovou hodnotu muže (co se platu týká).. Pokud má podle pana Abbase poloviční hodnotu muže, je to ještě od něj pokrokové, protože, jak známo, v muslimském světě může muž svou ženu beztrestně bít a v některých případech i zabít. Tam tedy nemá hodnotu žádnou. Každopádně jsem šťastná, že žiji v této části světa a je jen obrovská škoda, že jsme si nechali vymýt z hlav naše křesťanské tradice a ještě někteří jedinci mají pocit, že islám je vlastně mírumilovné náboženství. Bohužel není..

4 0
možnosti
RK

Aby bylo jasno, pan Abbas nam nesdelil celou pravdu! Skutecnost se ma tak, ze prumerna zena je o 20% mensi nez prumerny muz. Hodnota prumerne zeny tedy neni 50%, nybrz 30% hodnoty prumerneho muze. Toto je nutno dukladne zvazit, tedy doslova postavit na vahu, nebot hodnota zeny je promenliva. K urceni hodnoty konkretni zeny se pouzije meritko 1 muz, nebot ten ma hodnotu konstantni (vzdy 100%), hodnota kazde zeny se tedy da pomerne presne urcit. Je-li tato dobre zivena, jeji hodnota je zakonite vyssi. V hmotnostnich kategoriich kolem 150 kg zive vahy se hodnota zeny zacina blizit hodnote bezneho muze. Vzhledem k tomu, ze hodnota muze je konstatni, muze dojit k situaci, kdy hodnota zeny bude napr. 120% hodnoty muze! Takze damy na tom nejsou az tak spatne... Buh je veliky! (Jak veliky se radeji neptam, nebot je-li to chlap, pak jeho velikost bude jen tech mizernych 100%...  a nebo... ze by mi v tech poctech neco nesedelo?)

4 0
možnosti
RU

Abbas měl asi taky zrovna krámy, když takovou hovadinu vypustil z tlamy. No prostě typický zabedněný muslimák.

8 0
možnosti
TH

Nikoliv, menses nemuze nic ovlivnit, To vim. 

Pan Abbas je takovy furt i bez menstruace. Vypoustet hovadiny je jeho udel, ukol  a profese.

3 0
možnosti
FB

Extrém druhým směrem... Olga Hepnarová by ukradla 2 náklaďáky a zabila 2x tolik lidí.

0 3
možnosti
RJ

Přestože jste žena dávám dvojnásobnou karmu;-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik