Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P42a93v57e72l 50K25u44l11a

20. 11. 2014 17:03

A vy jste se ptal Pražáků jestli byli na Národní? Pokud ne, jak potom víte, že každý odpoví, že tam byl? Účelově zkreslujete skutečnost, přesněji řečeno lžete.

8 4
možnosti
RM

Prene tohle nema cenu oni to vzdy budou hazet na Prazskou kavarnu, medialni stvavou masaz a pod nesmysly.Zmanipulovany dav a kdovice jeste.Zajimave jak oni jsou svati a nezmanipulovatelni.8-oHruza co tu za 25 let nekterym lidem zustalo v mozku.

3 4
možnosti
RM

AAA Cerna Lansky a Rozsuch nebo jak se tomu nadava.Uz zas ruda sebranka s minusama vyleza

3 3
možnosti
VR

Pokud myslíte mne, pane Merhaute, tak mé jméno je Rohusch (možná pro někoho moc náročné) a kdybyste se lépe díval, váš příspěvek jsem plusoval, když ale čtu, co tu píšete, asi jsem neudělal dobře. Nic méně, s tím, co jste tam psal, se dá soulasit. Ale ty kecy o rudý sebrance, no dovolte, můj táta, pétépák, by vám naplival do ksichtu...

5 0
možnosti
RM

Co je horsi Pussy Riot nebo ozrala Zemanova dcera valici se na podiu s kamaradkou za tisicovku a chlast zdarma a pul metru od nich se nataci pecko.Zajimave jak ji Zeman urychlene uklidil do Anglie.

4 5
možnosti
JT
VR

Duch nemdlý a čeština. To nemáte moc velké požadavky na někoho, kdo má vykonávat úřad prezidenta. Já bych přidal - nelhat, protože, jak mi říkával táta, kdo lže, ten krade a kdo krade může i zabít. Pak bych přidal pokoru, empatii, nadhled (v jeho věku by ho už mít mohl). Nemám Zemana rád a nejspíš nebudu sám. Zvolila ho skupina cca 2 miliónů lidí a on má pocit, že si může dělat, co chce... s takovou měl zůstat objímačem stromů na Vysočině. Prezident se musí umět chovat a reprezentovat. Pokud jste viděl ty prezidenty, které měl s sebou (jako živý štít) v Praze = za ně se jejich obyvatelé stydět nemusí. Náš prezident = zlý, potměšilý, všechny urážející, namyšlený, přiopitý individuum, který ráno vstává s potřebou každého ponížit a urazit. Náš státní svátek veřejně zesměšňuje. Jeho slova o možném úniku "řitním otvorem" jsou zralé pro odborníky z psychiatrie. Jak se někdo někoho takového vůbec může zastávat? Bože ochraňuj nás!

7 5
možnosti
Foto

A já zrovna jeho češtinu oceňuji a i jeho ducha. Trochu uhlazeněji se vyjádřit mohl, ale dost vulgarit byla citace. Nemůže být stejný jako jiní prezidenti - dívala jsem se na ně v přenosu z Právnické fakulty (mimochodem MZ tam měl velmi zajímavý projev), protože každý prezident, jako každý člověk, je originál.

V poslední době se směju, jak nám - diskutujícím - dává MZ zabrat.;-D

2 0
možnosti
AS

A43d15a51m 50S85t19a18v26a

20. 11. 2014 16:40

"...Masakr se odehrál ...": A co Lidice, Ležáky? Je ale i možné, že pro to slov nenalézáte...

6 2
možnosti
Foto

R^ Každé ,,podání, až servis" M.Z. bývá cíleně mířeno na konkretní slabší místo na ,,kurtu"  (inteligenci ,,protihráčů" nevyjímaje);-) To se ovšem neodpouští;-€;-O8-o:-P

7 2
možnosti
RM

Ne to se neodpousti.Doufam ze za . roku ten clovek pujde do pr....Rv

0 4
možnosti
RM

Boze dalsi magor ve sluzbach Kremlu. Jeste jste zapomnel na Prazskou kavarnu a Alebertovsky majdan.Zajimave ze po tech kapkach co jste zemanovci dostali na Albertove jste tu nejvic zacali hystericky rvat vy.Psali jste tu blogy ve kterych jste breceli nad nenavisti a lzi kterou vy sami zesmesnovanim pravdy a lasky rozdmychavate. Bezte se vycpat.Rv

3 5
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1129x
Překladatel zejména technických textů se zájmem o ekologii, energetiku a kulturu

Seznam rubrik