Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Je kouzelné jak sepojem agrese vyvíjí. Když Chruščov v roce 1962 umístil rakety na Kubu blízko USA, byla to agrese SSSR proti USA. Když dnes NATO v čele s USA umísťtuje svá vojska ke hranicím Ruska, je to agrese Ruska proti NATO.

7 7
možnosti
JG

J98. 62G46r22o49h

16. 11. 2014 11:47

Pane autore některé vaše informace v blogu jsou zavádějící, např. informace o rusko-gruzínské válce. Celý konflikt vyprovokovala Gruzie.

Dne 7. srpna gruzínský prezident Michail Saakašvili vyhlásil jednostranné zastavení palby, vyslovil ochotu vyjednávat o autonomii Jižní Osetie a navrhl, aby Rusko garantovalo řešení, které by přineslo mír oblasti. Avšak již v noci na 8. srpna (den zahájení letních olympijských her v čínském Pekingu) gruzínské dělostřelectvo zahájilo bombardování osetských vesnic a gruzínská armáda začala s vojenskou operaci s cílem dobýt hlavní město Jižní Osetie Cchinvali. To se jim 8. srpna v noci a dopoledne téměř povedlo. V prvních hodinách si konflikt vyžádal několik mrtvých vojáků, hlavně z ruských mírových sil v Jižní Osetii a několika set civilistů.Při útoku gruzínská armáda použila raketomety BM-21 Grad a děla velké ráže, kterými ostřelovala centrum města. Během útoku ale došlo i k napadení základny ruských mírových sil, což si vyžádalo i mrtvé a raněné.

8 6
možnosti
MD

Ten posledni odstavec a veta

'Jsou to kolaboranti a vlastizrádci a za vlastizradu by měl být provaz'

co by to mohlo asi tak pripominat, nevis, soudruhu? Zatimco dnes jsme zacali alarmovat narod a podepisovat petice zitra budeme veset?

6 10
možnosti
Foto

J54a27n 15N11e32t71o40p23i71l

16. 11. 2014 11:24

Je to můj názor a já se za své názory nestydím. Jestli se Vám ten názor nelíbí, já Vám to neberu. Ale fakt, že když tu někdo krade nebo zrazuje vlastní zem, že za to téměř nikdo nikoho neodsoudí, je možná příčinou toho, proč jsem tak ostrý. Zkrátka mi to vadí.

11 0
možnosti