Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Promiňte, ale tohle jste vážně přehnal! Od kdy se bonzákům říká pane?? Možná tak, bonzáku, jsi méně než prach u mých bot nebo tak nějak podobně, ale určitě ne pane!! :-/

2 0
možnosti
DT

Ví někdo, kdo je Vikina? Já jen, že si se mnou začala dopisovat na téma téhle diskuze a já se neorientuju, kdo to má být. Nějak mi poslední dobou píší hodně zvláštní typy hodně zvláštní maily. :-)

3 0
možnosti
Foto

I35v21o 38C38i23l96i32c14h

1. 11. 2014 23:20

Taky mi píše ... :-/

2 0
možnosti
DT

Ivo, to jste vystihl naprosto perfektně. Myslím hlavně tu diskrepanci v neustálém vychloubání se, jak "spolupracuje s adminy" a to kňučení ohledně smazaného příspěvku. Přitom na něm nebylo nic zvláštního - běžné "blábláblá já super, já s nima vymetu až se za nima bude kouřit blábláblá". Moc by mě zajímalo, kdo ten příspěvek ve skutečnosti nechal smazat. :-)

5 0
možnosti
Foto

I16v31o 28C76i67l54i96c55h

1. 11. 2014 15:22

Já bych řekl, že on nebude u adminů až tak oblíbený, jak si ve své sebestřednosti namlouvá ... spíše je pro ně něco jako otravný hmyz ;-) Ale to už jsem kdesi psal kdysi dávno, jen se mi to nyní začíná pomalu potvrzovat.

6 0
možnosti
Foto

J89a34n52a 16M89a57j17o77v27á

1. 11. 2014 13:50

A tak nějak globálně vzato - skoro bych si myslela, že už by si to zasloužilo celé pěkně zaklapnout, zavřít a schovat hluboko do sklepa.

A začít probírat nějaká lepší témata. :-)

5 0
možnosti
Foto

I80v53o 90C80i78l44i65c35h

1. 11. 2014 14:00

Jsem zásadně pro, mým článkem jsem svého dosáhl i bez jakéhokoli bonzování a v rámci svobody (taková malá praktická lekce pro jistého pána ;-)), takže za mne dobrý R^

5 0
možnosti
LN

..donutil jste mne přečíst "článek" pana hanáka...a nepochopil jsem ho....a také nechápu proč leze sem do této diskuze..když vlastní neotevřel....

6 0
možnosti
Foto

I32v72o 79C96i42l37i94c34h

1. 11. 2014 13:29

To je mi líto, že jsem Vás donutil si to přečíst, omlouvám se Vám za způsobené utrpení, nebylo to mým úmyslem ;-)

4 0
možnosti
Foto

Nemohu si pomoci, ale též naprosto souhlasím s panem Hanákem a paní Valíkovou včetně jmen, která pan Hanák uvedl.

Skupině sociopatů, která řádí v diskusích na blogu iDnes a má na svědomí nejednoho blogera či diskutéra dělá největší potěšení právě to, když se jim podaří někoho vybanovat.

A za obzvláště zvrhlé a odsouzeníhodné pokládám jejich chování vůči paní Andrlové, která si myslí, že jsou na její straně a obhajují ji. Zatím jí pořád ještě nedošlo, že je pro tuto "smečku" ideální "potravou", protože se mají čím (a kým) stále dokola bavit.

Cituji z blogu pana Hanáka: "

"Ačkoliv se paní Andrlové aktivně zastávají, domnívám se, že si z ní udělali oběť pro vlastní zvrácené chování v diskuzích, stejně jako z paní Dianové. Jinými slovy, obě jsou oběti trollů, bohužel jedna si to neuvědomuje"

Pod tuto větu se podepisuji.

5 10
možnosti
Foto

Souhlasím s panem Hanákem a s paní Valíkovou.Trollové jsou zlo, díky kterému už  hodně autorů přestalo zde psát anebo zavírají diskuze, což je škoda. Vyjádřit svůj názor by měl mít možnost úplně každý. K mému údivu se pokleslé zábavě šikany věnovali i autoři, kteří píšou rozumné články. Když člověk přišel do takové diskuze jen autorovi projevit souhlas nebo se ho zastat před urážkami, trollové se na něho organizovaně vrhli, slušný příspěvek byl redakcí smazán a vulgarity zůstaly. Takovou mám zkušenost z minulosti, další okolnosti mě nezajímají.

5 7
možnosti
Foto

já myslím, že hanák je dianová v klobouku. protože neříkejte mi, že je možný, aby se se dva tak vzácné ryzí charaktery vyskytovaly na jedný polokouli...

10 0
možnosti
OM

Prosím vás, kdo je to ten Hanák? To je z nějakého filmu? Nebo z grotesky s Lupino Lanem?

6 0
možnosti
LN

..podle klobouku spíše Harold Loyd....

4 0
možnosti
MS

Člověk, který je hrdý na své bonzáctví, chlubí se jím a řadí ho mezi své pozitivní charakterové vlastnosti, je špína, obyčejný lidský povl.

Na druhou stranu fakt nechápu, proč jmenovaní pod blogy Dianové diskutujou. Jistě, každý může diskutovat, kde chce, ale na druhou stranu, když je mi někdo mírně řečeno protivný, proč s ním ztrácet čas? Tak tu ženskou i s jejíma kalhotkama, plavkama a ukradeným šamstrem prostě ignorujte.

2 0
možnosti
JH

J85a65n 63H21a98n76á67k

1. 11. 2014 1:07

Oznamování korupce nařizuje zákon.

Oznamování čekohokoliv jiného garantuje nejvyšší ústavní norma, zejména svoboda slova a zároveň klíč demokracie - respekt.

Morální stránka oznamování je zcela odlišná od oznamování v totalitním režimu.

http://janhanak.blog.idnes.cz/c/422024/Dvoji-tvar-oznamovatelu.html

http://janhanak.blog.idnes.cz/c/416408/Cim-mene-oznamovatelu-tim-vice-obeti.html

A pro doplnění:

http://janhanak.blog.idnes.cz/c/418195/Svoboda-slova-neni-rotacni-kulomet-s-bezednym-zasobnikem.html

Jinak jste správně poznamenala, že pravidelná angažovanost některých diskuterů u jim neoblíbené autorky, je nepochopitelná (pokud pomineme fakt, že je to záměr - tj. trolling a kyberšikana).

3 6
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.