Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s vámi, že jde o čistě soukromý spor třetích osob. Že se na něj přisáli cizí lidé, kteří si osobují pravomoc být jeho soudci a dokonce i vykonavateli "trestu", v tom zase souhlasím s panem Hanákem.

Jen si tak říkám, jak dlouhý má být ten "trest". Jak dlouho ještě se na paní Dianovou bude za její skutečné či domnělé prohřešky útočit. Ještě půl roku? Rok? Dvacet let? Do konce jejího života? Nebo do konce života posledního "vykonavatele"? Kdy se tito "exekutoři" nasytí pachu krve z opakovaného veřejného bičování? Zatím to vypadá, že nikdy, což jen dokazuje, že jejich motivací není vyměření a vykonání spravedlivého "trestu" (ačkoliv jim něco takového, jak už jsem uvedl, absolutně nepřísluší), ale ventilace vlastní potlačované agrese, samoléčba soukromých mindráků a bolístek.

4 2
možnosti
DZ

Pane Linharte skvěle a výstižně zformulované. Bravo, cením si toho, s jakou otevřeností zde vyjadřujete svůj pohled na věc. Zcela se s vámi ztotožňuju

3 3
možnosti
DZ

Panem Hanákem? Právě jsem zjistila, že dochází k hromadnému nahlašování mých příspěvků, ve kterých se pouze bráním útokům místních trollů. Protože já invektiva na moji osobu do teď nenahlašovala, pochopila jsem, že tím vlastně dávám prostor k nekontrolovatelnému hromadnému útoku tzv. druhého tábora. Tak ne. Od teď budu všechny příspěvky, které budu považovat za útok na svoji osobu nahlašovat stejně, jako to tady dělají na slušné příspěvky určití lidé. Aneb jak je to s tím lesem???? Už to zde někdo zmiňoval.

1 3
možnosti
DZ

Jen bych chtěla dodat, že jsem si obhájila jeho vrácení zpět na diskusi.

0 2
možnosti
Foto

Od dob blogové aféry sluchadlogate (pamětníci jistě vzpomenou) jsem tady nezaznamenal tak záživnou diskuzi. Bohužel jsem přišel pozdě, musel jsem přeskakovat, takže mám jen jediný základní poznatek k panu Hanákovi: Ačkoli pověry o tom, že škvoři lezou lidem do uší a kleštičkami na zadečku jim procvakávají ušní bubínky nejsou pravdivé, jejich přechod po vaší noze či ruce není příjemným zážitkem (Murphyho zákony).

14 0
možnosti
Foto

O hmyzí říši z idnes mám dva blogy, pane Preslere. Mouchy a ovádi taky dovedou potrápit...

1 1
možnosti
Foto

soudím, že synonymem pro bonzáctví a slizkost se stane Hanák

10 0
možnosti
Foto

I15v48o 65C56i56l70i71c69h

2. 11. 2014 20:14

Že by se nám rodila nová měrná jednotka? 8-o;-):-P Deset hanáků je jeden babiš, nebo tak nějak? ;-)

4 0
možnosti
OM

Hele, to je nějaká válka, či co? Začíná mě to bavit. Zejména pak příspěvky jako:

"Kované válce - Výroba zápustkových výkovků z oceli a jejich obrábění na CNC strojích."

To píše asi nějaký fake, není tam fotka ani jméno. :-)

7 0
možnosti
Foto

I32v76o 97C16i66l77i33c28h

2. 11. 2014 20:26

Začalo to tím, že jsem způsob uvažování pana Hanáka absolutně nechápal (což se dodnes nezměnilo), protože tento způsob myšlení je mi zcela cizí. Tak jsem se snažil si s ním své postoje nějak vyjasnit, bohužel mi odpovídal buď zcela nekonkrétně a obecně anebo dokonce i na zcela něco jiného, na co jsem se vůbec neptal. Následně mi přestal odpovídat zcela a když jsem naznačil, že tedy asi odpověď nemá, tak se najednou velice rozčiloval, že mi již přece odpověděl stokrát (bohužel ignoroval, že nikdy ne na moje otázky) a ať si to dohledám. A zde máte důkaz, kvůli čemu mne začal pod svými články trvale mazat:

http://cilich.blog.idnes.cz/c/418152/Tak-jsem-pry-troll-a-jsem-na-blacklistu.html

(možná tam ta diskuze pořád ještě je, v článku je i odkaz)

5 0
možnosti
Foto

Doporučuji podívat se sem, kolik lidí již panu Hanákovi vyjádřilo veřejně podporu: http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A141101_433314_blogidnes

2 5
možnosti
JH

J26a43n 38H54a38n50á58k

2. 11. 2014 8:08

pane Cilichu, poslední vyjádření k Vám.

Vy se jednoduše nemůžete smířit s tím, že jsem s Vámi vymetl a ve svém blogu Vás prostě nestrpím. O tom je Váš článek, o Vaší osobní ukřivděnosti, jak jste tu mnohokrát zmínil v diskuzi a jako správný parazit jste jen využil mé nepřátelé z aktuálního konfliktu, který se Vás vůbec netýká.

Nicméně faktem také je, že vše, k čemu slouží nástroj pro mazání diskuzních příspěvků, jste v nejen v mých diskuzích napáchal. Naprosto vše a opakovaně. Půl roku jsem Vás v diskuzi trpěl, byť jsem Vám musel 100x odpovídat na stejné otázky. Když jsem Vás začal ignorovat, tzv. nekrmit, začal jste vřískat jak malé děcko o tom, že se bojím odpovědět, lezl jste do mých diskuzí jen proto, abyste obtěžoval další diskutéry svým osobním názorem na mě, urážel jste, šťoural v mém soukromí a než došlo k zákazu do mých diskuzí, bylo Vám smazáno cca 150 příspěvků nejen urážlivého, ale poměrně trapného a hloupého charakteru. Následující měsíc po zákazu jste stihl cca 15x v mnoha článcích říct, že mě ignorujete, přičemž jste o mně mluvil v mnoha diskuzích nejen na portálu idnes. Fakt působivá ignorace. A tak to šlo dalších několik měsíců. Nedávno jste doslova škemral o mou pozornost a o to, abych Vám zavolal, až jsem si říkal, že jste se fakt už zbláznil. Pak vyhodíte tento článek, který úplně míjí věc, kterou řeším a jen si léčíte mindrák.

Z vašeho lhaní, pokrytectví, sebestřednosti, alibismu a alibistického bonzování, neschopnosti postavit se problému čelem a patrných morálních deviací spojených s dětinským myšlením, je mě jasné, že člověk jako Vy, v mém životě nebude mít ani milimetr místa a ani sekundu času.

Pokud jste vážně mou osobou doslova posedlý, tak se nad sebou zamyslete. V životě jste mě neviděl, vůbec mě neznáte, nic o mně nevíte a přitom jste ochotný se kvůli mě, blogersky takto ztrapňovat. Nevím jestli je Váš život natolik chudý, že musíte hledat primární cíle Vašeho bytí na netu, ale to je Váš problém a opakuji, mě jste naprosto ukradený.

2 11
možnosti
JH

J88a77n 47H52a69n33á43k

2. 11. 2014 8:22

A to nebudu pitvat Vaše veřejné vychloubání myšlenkami vytáhnutí střelné zbraně na romské děti či Vaše každodenní popíjení alkoholu a to prosím nejsou žádné mé vyfabulované řeči, ale Vaše slova, které jste na idnesu zveřejnil.

Celé Vaše chování vůči mé osobě, naplňuje velmi rychle trestný čin nebezpečné pronásledování a mohu Vám garantovat, že já se zastrašit nenechám. Pokud jste i přes Vaše labilní výpady svéprávný člověk, nesete i plnou odpovědnost za své chování.

Tímto s Vámi končím jakoukoliv komunikaci a vzhledem k tomu, že Vy jste nepředložil důkazy (dokonce jste odmítnul předkládat důkazy) pro své lži o které jsem Vás opakovaně žádal, všechny mé důkazy (kromě těch stále dostupných), předložím až u případného soudu ať už v trestněprávní věci či civilní žaloby.

Tak se raději vzpamatujte nebo požádejte někoho, ať Vás dovede k lékaři. Víc Vám pomoci nemohu.

Sbohem.

1 12
možnosti
OM

Eva Javůrková fotografka - decentní akty v krajkách, špercích a kožešinách, retuše do 3 dnů R^

2 0
možnosti
Foto

Moje další existence zde, je nejistá, protože se místní hrdý a zoufalý bonzák rozhodl mě zlikvidovat. Je klidně možné, že se mu to povede, protože nemá nic jiného na práci, já tomu asi nedokážu vzdorovat, protože umlátit místní adminy maily s frekvencí čtvrtodenní zimnice je mimo moje možnosti i můj zájem.

Takže jen poděkování místním příčetným diskutujícím. Bylo mi tu s vámi opravdu fajn, diskuze byly z mého pohledu velmi přínosné a obohacující, i když jste se mnou často nesouhlasili. Mějte se hezky a hodně štěstí a úspěchů do dalšího života. Zkusím to jmenovitě, ale nevylučuji, že na někoho zapomenu, Závladský, Petr, Krákora, Cilich, Béreš, Nádvorník, Majová, Tenzler, Kroupa a spousta dalších, které si zrovna nevybavím. Každonopádně děkuji každému, kdo byl schopen reagovat na diskuzní příspěvek libovolnou oponenturou bez vyhrožování udáním nebo prověřováním.

12 0
možnosti
JH

J37a66n 73H35a55n75á98k

2. 11. 2014 2:22

Hezký drnkáte na city, škoda, že Vám to po Vašich urážlivých a neomalených výstupech nežeru.

Teď vážně, nevím proč to hrotíte. Většina z nás byla prověřena, jen vytáhnete občanku a to je celé, jako v hospodě a diskutovat budete moci i nadále.

Pokud ale trváte na tom, že budete zablokována, protože se nemůžete/nechcete prokázat, pak je Vaše blokace, opět vzhledem k nám prověřeným, zcela oprávněná.

0 10
možnosti
MT

A mně se líbí, jak Hanákovi přitakávají akorát místní rudokožci.:-) Je to takové signifikantní.

5 0
možnosti
Foto

Já jsem katolička, paní Trojanová. Jen tak na okraj.

Pravda, Vinnetou je jedna z mých identit ;-D.

3 4
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.