Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P57e32t68r 86P55e65t87r14o81v

4. 11. 2014 13:13

Také bych se přikláněl k názoru, že p. Hanák je troll vyššího řádu (arcitroll, jak jej výstižně označil pan Hřebíček níže). Něco jako p. Nový, jen míň vibruje.

14 0
možnosti
OM

Na to vám mohu říct jen jedno:

KAMASlim & Young Clinic Brno - Taťána Ševčíková - vedoucí terapeut. Odborně vedená korekce postavy!

5 0
možnosti
Foto

I84v75o 71C82i41l91i45c75h

4. 11. 2014 6:55

Pane Hanáku, takže mé prosby o opuštění diskuze pod mým článkem i nadále nehodláte respektovat? 8-o Ukazuje to Vaši opravdu velmi pokřivenou morálku ;-( Pod Vašimi  články mi reagovat nedovolujete, ale Vy pod těmi mými reagovat můžete? Neříká se tomu takhle náhodou dvojí metr?

4 0
možnosti
JH

J49a90n 75H59a51n98á78k

4. 11. 2014 7:12

Zcela výjimečně na Vás ještě zareaguji, protože tím jak jste tu asi 20x nejen diktátorsky, nikoliv prosebně, napsal, že zde nejsem vítán, ačkoliv v článku to nezmiňujete, ale naopak, s mou přítomností počítáte, se zas chováte jak vzteklé dítě. Nemohu za to, že mi nestačíte a zjistil jste to po několika hodinách diskuze.

Reaguji proto, že jsem uveden v titulku a článek je čistá osobní patlanina.

Reaguji proto, že jsem zde opakovaně zmiňován a dotazován a v některých věcech, vzhledem k mé činnosti, jsem jediný, kdo může kompetentně odpovědět.

Já jsem o Vás žádný článek nenapsal, jen jsem napsal Vaše jméno na banlist, nikoliv do titulku. Tento banlist, jak si jistě ráčíte povšimnout, je soukromý, nikoliv veřejný. Kdybych o Vás napsal, reakce Vám umožním. Vyj ste naopak omně napsal už dva články, není Vám to trapné?

Do žádných jiných Vašich článků nelezu, opět, na rozdíl od Vás, který mi lezete do článků, škemráte o zavolání a furt jednoduše dolejzáte i zde. Už jen fakt, že 15x za měsíc máte touhu někomu sdělovat, že mě ignorujete, je velmi úsměvný.

Už jsem Vám jednou řekl, že jste pro mě marginální nezajímavá a nudná figurka (max. ke sfouknutí), a v rámci idnes trollingu Vás ani neřeším a stejně se cpete do mých dveří. Tak se proberte už (mj. musíte do práce).

0 9
možnosti
Foto

I46v94o 32C50i84l98i48c17h

3. 11. 2014 23:42

No nic, já na rozdíl od pana Hanáka musím ráno za prácí (pan Hanák určitě zase v poledne, až se konečně vyhajá, pojede na ministerstvo za lidmi, které my, plebs, známe jen z televize ;-D), takže jdu spát. Tak holt třeba zase zítra ;-)

PS: Pane Hanáku, respektujete laskavě konečně, že Vaše pravidla platí u Vás a moje pravidla zase u mne a Vy zde nejste vítán.

6 0
možnosti
Foto

Přeji krásnou dobrou noc. V

3 0
možnosti
OM

Trénujte slovní zásobu - Pravidelným cvičením rozšíříte svou aktivní slovní zásobu.

6 0
možnosti
Foto

I98v12o 52C26i88l67i22c46h

3. 11. 2014 21:39

Napsal jsem něco špatně? Klidně to opravím, když budu vědět co.

4 0
možnosti
MT

Hmm, nějak mi připadá, že se z diskuse vytratilo meritum článku. A to je páně Hanákovo naprosto zbytečné rozrytí celé záležitosti těch tří. Fakt si nemyslím, že by kdokoliv zvenku (a to včetně jeho) měl šanci vidět pod poklici jejich vztahů. Co je za rozpadem jednoho vztahu a vzniku dalšího vědí jen oni (a to ještě leckdo z nich pokrouceně). Většina z nás tady jsou lidi, kteří mají leccos za sebou - leda tak zrovna Hanák je zajoch, který ví o životě celkem prdlajs - takže s těmi soudy opatrně. Ano, lady Di se z pozice vítězky chová tak, jak se chová, ale myslím, že prostá ignorace by jí prospěla líp, než halda pozornosti, která těmhle typům dělá dobře. Paní Andrlová by asi udělala nejlíp, kdyby se tady na to vykašlala, zavřela blog a účet a začala žít a radovat se, že má bačkůrku z krku. A být na místě Andrleho aspoň trochu chlap, tak půjde a s Hanákem si to vyřídí osobně, jenom pro ten fakt, že se mu Hanák dosti pavlačovitě otírá o ženské, na kterých mu záleželo/záleží.

No nic, já zas půjdu dělat něco užitečného.

9 1
možnosti
Foto

J89a17n76a 42M71a16j68o28v84á

3. 11. 2014 21:06

Myslím, že o tom naopak článek není. Že příběhu těch tří se Ivo naopak dotýkat nechce, pokud mne neklame paměť, několikrát to v úvodní části diskuse opakoval.

4 0
možnosti
DZ

Myslela jsem, že jde o silný nesouhlas a osobní antipatie, ale zatím se zdá, že tady proti paní Dianové vzniká veřejný lynč  jehož se někteří účastníci debaty cítí samozvanými vykonavači. Jsem v hlubokém šoku. Fakt se to tady vybarvilo zcela nad moje očekávání.....

1 1
možnosti
OM

Advokátní kancelář - Široký rozsah právní působnosti! Efektivní a odborné poradenství. R^

8 1
možnosti
OM

Pečujete o zdraví zvířat? - Veterinární péči na špičkové úrovni? My víme kde!

8 0
možnosti
LN

..hydraulický lis tarzan do každé domácnosti...;-)

2 0
možnosti
Foto

J20a70n33a 53M59a50j84o70v74á

3. 11. 2014 16:14

Ivo, co vlastně říkáte na tohle diskusní "minové pole"?

6 0
možnosti
OM

Já nevím jak Ivo, ale za sebe už od včera opakuji:

"Kované válce - Výroba zápustkových výkovků z oceli a jejich obrábění na CNC strojích."

6 0
možnosti
RJH

Pana Hanáka jsem zaregistroval a četl nějaký jeho článek a hlavně viděl diskusi pod ním.

Dlouhodobě zastávám stanovisko, že bloger, který řeší diskuse, je nevyrovnaná osobnost a nedokáže věci vnímat ve správných proporcích. Normálnímu člověku jsou nějaké zjevy v diskusi úplně buřt. U pana Hanáka je to celé podtrženo ještě tou fůrou příspěvků, kterou smazal sám. To je minimálně podivínské jednání.

Další věc je ta, že by se dotyční autoři měli zamyslet na tím, proč se do nich lidé v diskusi navážejí, a ti samí diskutéři přitom pod jinými články komunikují s autorem naprosto normálně. Odpověď je jasná - něco je špatně na straně těch ublížených blogerů. Paní Dianová a ten hnus, který tu předváděla či ještě předvádí, to je příklad nad všechny jiné.

Také si myslím, že normální člověk si založí blog proto, aby ostatním předal svůj názor na důležité události, pobavil je povídkou, podělil se o nějaké vědomosti, zkrátka aby na blogu měl články o něčem.

Psát články o blozích a diskusích, to není účel blogu a kdo to dělá, se projevuje jako osobnost nezajímavá (nemá sám o sobě o čem psát) s nutkavou potřebou vytvářet dusno a řešit konflikty. Proto pana Hanáka a podobné případy už ani nečtu, maximálně se chodím zasmát do diskusí.

17 0
možnosti
Foto

Tak jsem si přečetl blog pana Hanáka, a rozhodl jsem se, že ho dám přečíst svému známému lékaři - psychiatrovi. Myslím, že něco takového ani on ve své ordinaci hned tak nevidí...

10 1
možnosti
Foto

Pan Hanák je duševně zcela zdráv a na to, že právě v tomto smyslu by vyzněl jakýkoliv znalecký posudek, jsem ochoten vsadit značnou finanční částku. Zjevně jste v životě nepřišel do styku se skutečně narušenými jedinci.

6 2
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.