Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Podľa toho, ako vztekle a zbesile reaguje pán Hanák na údajných trollov v diskuzii, sa jeho "ženiální" plán ako raz a navždy vymýtiť kyberšikanu a trollov na blogoch, nejak nedarí napĺňať. V opačnom prípade by už boli niektoré známe firmy zo "smečky" zablokované a táto diskuzia premazaná až až. Že by redakcia nespolupracovala? Kde robí súdruh Hanák chybu? Sally, poraď.

11 0
možnosti
Foto

To je přeci dáno "zastaralým systémem" :) První pohled na věc ... anebo druhý, imho reálnější, víceméně se tahle diskuze stále točí kolem "tématu" článku Iva :)

8 0
možnosti
MK

Troll je podle Hanáka každý, kdo s ním nesouhlasí a klade všetečné otázky. Ostatně není sám. Jenže problém je v tom, že trolling je něco jiného. A pan Hanák by si měl udělat pořádek v dojmech a pojmech.

9 0
možnosti
Foto

I10v16o 30C43i31l87i93c23h

5. 11. 2014 19:36

To by si ovšem musel "hybatel světa z netové diskuse" přiznat i to, že on sám je zcela ukázkový troll a tohoto jeho poznání se opravdu nebojím, takže zábava i nadále pokračuje ;-D

7 0
možnosti
OM

Lupino Lane - Lunatic Asylum.

Nebo že by ve spojení s panem právnicou - Laurel & Hardy? A zdatně jim sekunduje Darja Anita Garvin jako paní Laurelová.

Každopádně díky, dlouho jsem se tak v diskusi nepobavil. R^

4 0
možnosti
Foto

A hele, pan "Smutný". Já jsem si říkal, kde je vám konec, a vy jste tady celou dobu, akorát za Moravce.

3 1
možnosti
Foto

I49v19o 59C23i64l55i15c57h

5. 11. 2014 17:58

Já ten soukromý spor vůbec nesleduji (evidentně na rozdíl od pana Hanáka), pouze jsem různě v diskuzích postupně pochytil o co asi tak jde a považuji to za zcela soukromý spor do kterého nám ostatním vč. pana Hanáka není vůbec nic. Bohužel se jej pan Hanák pokusil svým článkem opět rozdmýchat (a já v reakci na něj bohužel také, přestože jsem se toho sporu vůbec nedotkl a jmenoval jsem v článku jen a pouze pana Hanáka a jeho pokrytectví).

Když jsem se před lety rozváděl já, tak by se mi sice také nelíbilo, kdyby o mně moje bejvalka zveřejňovala nějaké lži, polopravdy či jen subjektivní dojmy a reagoval bych asi i tam (nebo jen tam, pokud by jinak nekomunikovala). Ale mnohem víc by mi vadilo, kdyby nám do toho našeho soukromého sporu začali kibicovat i zcela nezúčastnění diskutéři bez ohledu na čí straně by byli - oni to s námi totiž neprožili. Nechme prosím ten jejich soukromý spor pouze jim a pokud to už někdo chce číst (já tedy fakt ne), tak si alespoň odpusťte komentáře (a články v případě pana Hanáka).

4 0
možnosti
OM

Myslím si, Ivo, že článek i diskuse jsou právě o metodách Hanáka, což je v pořádku. Paní D a její milec sem vtrhli o své vlastní vůli. Zřejmě jim to dělá dobře.

7 0
možnosti
Foto

"Ono se stačí podívat tady kousek níže na stránku, kterak i pan Linhart po zjevně nikoliv prvním pokusu Hanáka ho zlanařit honem zařadil zpátečku a už se tu neukázal. On má na rozdíl od Hanáka jasno, že kdyby se s tímhle zapletl, tak má u právnické veřejnosti z ostudy kabát."

Paní Trojanová, neukázal jsem se tady ze dvou důvodů:

1) Nežiju svůj život na internetu.

2) K tématu jsem již napsal vše, co jsem napsat chtěl.

Právnické veřejnosti je úplně jedno, kdo koho zastupuje. Právnická veřejnost je profesionální. A věřte mi, že z hlediska zákona má pan Hanák více pravdy, než vy všichni dohromady. Nebo tomu nevěřte. Mně na tom vcelku nesejde...

5 1
možnosti
Foto

J70a34n30a 33M71a11j53o14v12á

5. 11. 2014 17:41

Ano, dokonce i v naší republice se dají právní případy nastavit jako nejasné;-)

3 0
možnosti
Foto

Tak jsem opět nakoukla. Darinko, škoda času a energie, Váš přítel má pravdu! Pane Cilichu, Vy zase nemáte úplnou pravdu v tom, když tvrdíte, že na trolly stačí nereagovat a je klid. Ono něco z těch lží a pomluv ulpí, nějaká pochybnost... Já jsem skoro anonym, ale kdybych veřejně blogovala a někdo si na mě a moji rodinu vymyslel nějaké nehoráznosti, tak nevím, jestli bych dokázala zůstat v klidu. A to se tady dříve dělo, nevím jak teď.  A do diskuzí s trolí smečkou pak normální diskutující nechodí, zkuste se do toho vžít. Přeji všem hezký den.

6 3
možnosti
DZ

Paní Černá velmi milé od vas. Děkuji za radu

3 3
možnosti
DT

Darjo, vy se čílíte, že někdo vytahl něco z vašeho soukromí a dal to na net. Eventuálně ty věci vůbec nebyly pravda. Co já vím... Vy jste tak dlouho nahlašovala, až toho člověka zablokovali. (Vaše informace, kterou jste uvedla zde v diskuzi.) 

Dianová vytahuje na Andrlovou už rok (pořád a pořád) ve svém blogu detaily ze soukromého života (svého i domnělého života Zuzany). Eventuálně ty věci vůbec nejsou pravda, pak je zpětně deklaruje jako literární svobodu. Zuzaně ale v tomhle případě dáváte radu, že se nad to má povznést a ignorovat to. 

Vidíte tu diskrepanci?

14 0
možnosti
JH

J65a31n 22H29a84n93á39k

5. 11. 2014 14:57

Posledních 5 článků autora/autorky (k 31.10.):

Ivany Dianové - počet příspěvků Z. Andrlové  - cca 40 + tradiční partička trollů.

Jana Andrleho - Počet příspěvků Z. Andrlové - téměř 20 + tradiční partička trollů.

Zuzany Andrlové - Počet příspěvků I. Dianové + J. Andrleho - 0 (!) + tradiční partička trollů.

Doufám, že je všem jasné, kdo víc, jak rok starou kauzu pořád oživuje?

Nebo třeba Boháčkovo "oživení" a táhání do zcela jiné diskuze, jen proto, aby mohl, stejně jako mnozí trollové zde, útočit na paní Dianovou.

http://www.2imgs.com/a4a385af7c

Neustále, opakovaně a úmyslně lžete, manipulujete, účelově interpretujete a ohýbáte pravdu, Dano Tenzler.

2 5
možnosti
MT

Paní Zajícová, fakt se nezlobte, ale tady je už delší dobu řeč jen o nabubřelém Hanákovi. Tedy byla, dokud paní Dianová nepřikvačila s kýblem koprovky. Kdybych chtěla být podezíravá, tak by mě snad napadlo, že se schválně připomíná. Přijde vám to jako standardní chování někoho, kdo nechce být propírán v diskusi?

A to už teda zcela pomíjím fakt, kdo blogem vytáhl zase celou aféru na světlo boží - ano, byl to Hanák.

Pokud vám na těch třech tak záleží, nechte to spát, tahle diksuse usínala, resp. se ubírala úplně jiným směrem, zítra by tu nebylo nic nového. Ovšem vy jste to zase rozdmýchala. Neberte to nijak zle, ale fakt se nad tím zkuste zamyslet, zkuste projet pár diskusí a blogů, zkuste chvilku neposlouchat ani jednu stranu a přemýšlet o tom sama. Nic ve zlém, ale já si fakt myslím, že Hanák vás ne úplně férově využívá.

16 0
možnosti
DZ

Paní Trojanová, myslíte to dobře, díky, ale já mám svůj rozum a nepotřebuju pana Hanáka, aby mi říkal, co a kde mám dělat. Paní Dianová volí dle mého názoru svoje reakce jako menší zlo. Protože pokud vím, už se jednou odtud stáhla. Ale ono nic neutichlo. Takže tato domněnka se ukázala být zcela mylnou. Dalšímu aktérovi v celé kauze to totiž nedalo spát a musel ve vytahování soukromí pokračovat. A jelo to dál i bez paní Dianové. Tentokrát o ní bez ní.Je těžké se nehájit, když někde propírají vaše jméno. Takže tolik moje vyjádření k vaší velmi dobré myšlence

2 3
možnosti
DZ

Mě opravdu fascinujete. Všichni do jednoho, co se tady permanentně navážíte do naprostých nesmyslů a lidí, kteří s vámi nesouhlasí a nepoplácávají se s vámi po rameni a nesnaží se být za každou cenu vtipní přepisováním místních reklam. A nebudu reagovat na to, jestli tady o mě někdo tvrdí, že neumím psát (to je tak na úrovni argumentace prvního stupně základní škol)y. Ale ten váš jednohlasný lidový soud a to, co se vám nelíbí na ostatních, když poukazují na zlo, v tom jste přeborníci. Hanák - zlo, Dianová - zlo, všichni, kdo s vámi nesouhlasí - zlo. Ale běda když někdo z nás upozorní na jiné zlo, to je hned demokracie, svoboda slova atd atd... Pěkně se vám to soudí druzí, co? Pěkně se vám to ukazuje prstem. Ale běda kdyby šlo o vaše soukromí. Myslím, že něco takového jste si ani na chvilku nechtěli představit. Nechte už ty tři lidi na pokoji. Jsou to jejich životy a vám do nich nic není. Paní Zuzana by si měla najít nezávislého odborníka, který ji pomůže její duševní těžkosti zvládat anebo to s místními účastníky debaty řešit soukromně. Tady pomoc nenajde. Ta šikana, která se rozjela proti paní Dianové a která nebere konce už musí přestat a nepřináleží nikomu z vás tady někoho hodnotit  míchat se do toho, protože jsou to jejich životy a vám do nich nic není!!!! Jakékoli tahání jejich soukromí sem z vaší strany je regulérní stalking

3 5
možnosti
DZ

Je to stejný druh stalkingu kvůli kterému byla zablokována jedna z diskutujících, která se tady o to pokoušela na mojí adresu. Nechápu, jak to, že vám to tak dlouho prochází. Asi vznesu dotaz k adminům

1 3
možnosti
OM

Krejčířství Hanák - Potřebujete si ušít z ostudy kabát? Vyzkoušel jsem to na sobě, padne jak ulitý. Čapku s rolničkami dodám zdarma jako dárek. Tisíce děkovných dopisů.

Váš Honza.

13 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.