Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

Tak vážení, tady přestává veškerá legrace. Právě se mi na střechu baráku slanilo z vrtulníku komando z URNy. Je prý na mě podáno téóčko za ótéčko. A také za nebezpečné napadání. Pravda, trochu napadám na levou nohu po autonehodě. Ale že by to bylo až tak nebezpečné?

No, musím podat vysvětlení pod přísahou a pít přitom tekuté olovo, aby se dokázalo, že mluvím pravdu. Takže zapomeňte, vážení trollové a stalkeři, ctění kyberšikanéři, že budu nadále někoho krýt. Já totiž olovo k smrti nerad.

Jak vidno, pan Hanák svá varování myslel vážně. Jdu klečet na hrách.

10 0
možnosti
Foto

J91a56n 34A87n58d43r98l38e

5. 11. 2014 22:52

pane Cilichu, omlouvam se, ale nakonec tech mych prispevku bylo vice, nez jsem puvodne planoval, ale uz vase prani budu respektovat, stejne jde o diskuzi která by nemela konce, o prospechu pro kohokoli nemluve...

kazdopadne diky za moznost tady u Vas sve názory vyjadrit.

1 2
možnosti
OM

Já myslím, že Lupino Lane z ní prospěch ve formě dětinské radosti mít bude. Je toho spousta ke zkopírovaní. A za to patří dík i vám, milý Jane Andrle. R^

3 0
možnosti
MK

Ptám se znovu pane Anderle. V čem jsem  usvědčený lhář?

3 0
možnosti
JP

Zeptejte se na facebookových stránkách blogů iDnes - koukala jsem, že tam dotazy zodpovídá jakýsi pohotový - prý - hologram - pana Dvořáka. ;-D

5 0
možnosti
OM

Fotograf aktů a glamour - Věnujte partnerovi své svůdné foto! Fotíme i portréty, páry a těhotné.

5 0
možnosti
OM

Je mě napadlo, že bychom se mohli nechat všichni vyfotit. ;-)

5 0
možnosti
MK

Pořád jsem se od Vás pane Anderle nedozvěděl v čem jsem usvědčený lhář?

2 0
možnosti
Foto

J58a29n 39A11n48d68r78l69e

5. 11. 2014 22:10

Uz jsem vam to psal mnohokrat v ruznych diskuzích, ale když nedate s pokračujícím vecerem opet jinak, budiz:

jen dva priklady...

1) o velikonocích 2013 jste psal, ze jste zjistilm ze svoje příspěvky pisi z pocitace pani Dianove z Prahy a ja byl v te době s rodinou cca 160km od Prahy, svědkem byla tehdy i Zuzka, která by jinak jiste nesvedcila proti vam, ac jste i ji předtím mnohokrat v diskuzích napadal.

2) cca před mesicem jste psal, ze pani dianova psala clanky o moji byvale zene, coz se nikdy nestalo. Mezitím jsem se svoji byvale zeny i ptal, jestli ji pani dianova kdy nejak napadla osobne ci na dalku piosemne a potvrdila mi, ze nikoliv.

mozna bych v jednotlivých diskuzích nasel i jiné drobne nenavistne lzi, ale nebavi mi to, nestojíte mi za to, lhari

a pisi se bez E

1 1
možnosti
Foto

Tma neexistuje, je to jen nepřítomnost světla. Zlo neexistuje, je to jen nepřítomnost dobra. Hloupost neexistuje, je to jen nepřítomnost moudrosti.

S tím vším lze souhlasit, jen nevím, jak si vysvětlit existenci temných, zlých a hloupých lidí...

7 0
možnosti
OM

Ale no tak, Helén. Nebuďte patetická. Vždyť v každém je přece kousek dobra, psala tuhle Veronika CValíkovová. A ta to musí vědět.

6 0
možnosti
MK

Tak, kde jsem lhal pane Andrle?

3 0
možnosti
MB
Foto

J97a73n 33A51n79d86r12l95e

5. 11. 2014 20:45

Proto ty uvozovky Kavko,

co není pravda?

Není pravda, ze ja bych kdy prozil takovy pribeh, který byl v povídce pani Dianove, a to jsem vam psal uz tehdy... muzeme to vzit odstavec po odstavci... proste clanek pani Dianove byla fikce a vy jste jej - drze a nevim proc - prezentoval ve vlastním clanku jako popis toho, co se udalo v nasem manzelstvi se Zuzkou. LZIVE Kavko! To je cele.

1 3
možnosti
Foto

J92a18n 14A59n16d47r24l69e

5. 11. 2014 20:47

Opet to koukam blbne... patrilo pod Kavku... zkusim opet prekopirovat. :-(

1 1
možnosti
MB

Pán Hanák o kúsok nižšie potvrdil, že žiaden trolling ani kyberšikana na verejnom blogu jednoducho existovať nemôžu, kdeže podľa neho, citujem: "...tady jste na veřejném portálu a hodnotit Vás může kdokoliv. Pokud na to psychicky nemáte či neunesete kritiku, vzdejte se veřejných výstupů." Nechápem teda, prečo sa rozčuľuje a chce niekoho žalovať za to, že toho druhého hodnotí. A vlastne tým aj potvrdil, že obete kyberšikany si za to môžu sami. Tomu sa hovorí gól do vlastnej brány, čo?

8 0
možnosti
Foto

Nie. Tomu sa hovorí manipulácia, pán Béreš.!

Hodnocení a kritika se od šikany a kyberšikany výrazně liší. Třeba tím, že v prvním případě hodnotí či kritizuje většinou jedinec sám za sebe. V případě druhém hodnotí dav, vedený kolektivním vědomím či šéfem salamandrů.

3 1
možnosti
Foto

J57a85n 71A35n34d28r77l35e

5. 11. 2014 20:29

Aaa, pan Kavka, to bude ten, co mi pod svým blogem smazal reakci na podobny tvůj příspěvek, vid? Inu, pravda byva neprijemna... A tak ja to zopakuji tady, pan Cilich nemaze R^:

Tak, tak, byl to Kavka, který lzive dosadil nejen moje jmeno do fiktivního blogu I.Dianove a prestoze jsem jej opakovane zadal o opravu, neučinil tak. Ja osobne jej nejen proto povazuji - jakkoli si přiznávám svůj podíl viny na nestastne medializaci one trojuhelnikove afery - za hlavního "spoustece" jejiho virtuálního života zde. A stejne tak jej mam za usvedceneho lhare a pokryteckého moralistu. Zhruba totez, co zde pisi, jsem také uvedl do policejního protokolu, tedy "pod přísahou" a tedy si za tím opravdu stojim, nejen to "placam" na nejakem blogu.

4 4
možnosti
Foto

J94a62n 14A35n15d40r84l73e

5. 11. 2014 20:31

mělo byt pod posledním příspěvkem (odkazem) pani Dianove - zkopiruji i tam...

2 1
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.