Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zajímavé, že se každý může přetrhnout ve zdůrazňování, jak měl Krym ohromné právo se odtrhnout. Obyvatelé si to přece přáli, ne? Kupodivu co si myslí obyvatelé Tchaj-wanu nebo Tibetu nikoho nezajímá. Možná je to tím, že se chtějí odtrhnout na "špatnou" stranu...

27 2
možnosti
KT

Nevím zda by mluvili stejně v osmašedesátem, i když tito soudruzi z diskusí zřejmě ano. Přesně takto jsme nikoho nezajímali a v Mnichově předtím taky ne. Vždycky jsou zájmy velmoci "důležitější", ale souhlasit mohou tak leda kolaboranti.

0 0
možnosti
PS

Připojuji se ! Jeho volba byl tragický omyl pro naši zemi a teď sklízíme ovoce. I my , co jsme ho nevolili.

12 12
možnosti
LV

Stuchlíku, vy sám jste tragický omyl.

0 1
možnosti

Možná se Vám to nelíbí, ale prezident má právo mluvit jménem ČR.

Mě by jenom zajímalo, kolik z lidí, kteří se celý den na různých diskuzích tolik rozčilují nad tou zlou Čínou, přestalo kupovat výrobky "made in PRC", aby tuto zrůdnou zemi nepodporovalo. No ... ono se to o těch právech hezky píše na internetu, ale jak jde o peníze ...

23 5
možnosti
Foto

Ani za mně nemluvil prezident. A protože ho nevolila většina občanů, nemluvil ani za ní. Ekonomické zájmy zase zvítězily nad lidskými právy. Hezky napsané R^.

17 14
možnosti
KL

A víte,jaká byla lidská práva v Tibetu předtím?

7 1
možnosti
LP

L33u39k94á14š 21P51e15c82h56a

27. 10. 2014 17:18

:-)

Od toho je prezident, aby mluvil za nás, protože byl zvolen většinou hlasů. Jenom trouba si může myslet něco jiného. Prezident hájil naše zájmy, ne zájmy jiných mocností a to se cení.

14 16
možnosti
Foto

Zeman hájí jediné zájmy - ty svoje. Svým voličům říká to, co chtějí slyšet.

10 6
možnosti
Foto

Koukám, že řada z vás jak nedávno povídal pan Svěrák, nekoukala na pohádky, nebo už to zapoměla.... Dobro a Zlo, je to strašně jednoduché....

1 0
možnosti
Foto

Vážený blogere, dovoluji si Vám zde dát odkaz na článek z dubna t.r. Jen tehdy mluvil ministr zahraničních věcí, posléze i premiér.

http://vodvarka.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=406868

Vám karma

5 5
možnosti
JS

No víte, v demokratickém státě bývá zvykem, že demokraticky zvolený představitel mluví mluví za celý stát.

23 5
možnosti

Problém ovšem nastává, když každý demokraticky zvolený představitel mluví jinak.

0 0
možnosti
LW

L36e23o 97W68o82l14f

27. 10. 2014 16:06

Podle příspěvků, za některé občany mluví. Já k nim nepatřím! R^

21 3
možnosti
JM

V globálním měřítku jsme možná malá země, ale troufl bych si říct, že jsme národ, který respektuje svobodu jedince i svědomí. Mohli bychom tak o sobě prohlásit, že se stavíme za lidská práva a svobodu. Kdo jiný než my.......

A vy teď, autore, mluvíte za koho? Miloš Zeman získal mandát mluvit za ostatní v řádných a demokratických volbách, Vy nikoliv. Pochopitelně, pokud jste náhodou nebyl pomazán a zároveň korunován arcibiskupem za českého krále. V tomto případě se Vám, Vaše veličenstvo, hluboce omlouvám:-)

Ještě jedna věc. Ocenil bych, kdyby prezident hájil zájmy České republiky. Lidská práva nějakých " hotentotů " jsou mi srdečně ukradená.

5 9
možnosti
VR

Před 25 roky jsme ti "hotentoti" byli i my!

7 1
možnosti