Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Svobodní navrhují občas velmi extrémní řešení, z mnoha návrhů čiší neznalost a nepochopení, ale návrhy, v podobě vámi prezentované, určitě realizovat nechtějí. Na rozdíl od vás, komunistů, kteří jste ochotni sebrat komukoliv cokoliv, Svobodní ,nechtějí nic odebírat. Fakt je, že mají problém s řešením problémů osob v neproduktivním věku, ale teď jim podsouváte škodící nepravdy.

9 0
možnosti
PK

P24a87v19e77l 80K54u52r56a19l

9. 10. 2014 13:08

A kdo si z řešením těch problémů osob v neproduktivním věku na téhle planetě ví rady?

Já o nikom nikde nevím. Maximálně tam kde to nevedli nikdy v posledních 50 letech komunisti a kde je ropa... což je ovšem asi na 4 místech planety.

1 0
možnosti
JS

Kdyby vaši levicoví kamarádi nerozdávali nesmyslné dárky (pastelkovné a pod.) a dávky nemakačenkům, nebyla by dnes tak velká položka dluhová služba.

7 1
možnosti
OK

Když už tu citujete chudáka Kavku, přečtěte si jeho Proces. Přiberte si Orwellův 1984 a pak se pusťte do čtení historických prací, vydaných po roce 1989 a týkajících se poválečné historie naší země. Hodně štěstí a pevné nervy!

6 0
možnosti
DK

Jako "Svobodný" jistě víte, že baronka Thatcherová je v dnešní době zatracována. Čili co bylo v její době dobré je dnes velmi špatné, včetně její politky...!!

1 5
možnosti

Bohužel je zatracovaná. Hodně lidí nechápe, že jako jeden z mála politiků měla koule a byla schopná udělat potřebný a radikální řez.

12 0
možnosti