Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P89e80t80r 54P61o55l30á92k

23. 9. 2014 12:42

Jiz od zacatku teto ukrajinske krize rikam jednu vec - nema rad Rusaky a nepovazuju Putina za dobro. Ale nas vubec nema zajimat Putin. Nas maji zajimat nasi politici a nase media. A to, co predvadeji, nejen na Ukrajine, ale i v Iraku, Afghanistanu, Lybii, Syrii, Egypte a dalsich zemich, se neda nazvat jinak nez "po nas potopa"! Oni tem zemim nejen, ze nerozumi, oni se ani nesnazi! Jedny nazvou dobrem, druhe zlem a pak uz nekoukaji napravo, nalevo. Jak to dopada? Statisicema( v souctu ) mrtvych, hospodarskym a politickym rozvratem a ve finale vznikem uskupeni jako je islamsky stat. Meli bychom se zamyslet, zda chceme v tomto hujerstvi pokracovat, nebo ne! Pokud ano, pocitejme s krutymi nasledky pro cely zapadni svet!

8 2
možnosti

Snažte se oddělit dění v Syrii či Lybii a dění na Ukrajině. I když se to rusofilové snaží spojovat, jsou to oddělené události.

3 3
možnosti
PK

Svět není nikdy černobílý, ale než jsme Rusa - podle mne chybně přimáčkli v Syrii - tak to s ním šlo. A možná další generace by ještě více pily Colu, jedly hambáče a místo tepláků nosily rifle. Nelze ale otočit zrovna teď bez problémů od všech rozkradenou a zoligarchizovanou Ukrajinu a myslet si, že se Ivan bude koukat. Genscher jako poslední velký německý liberál má pravdu.

13 3
možnosti
Foto

Jen doufám, že se zase neblíží období, kdy bude nutné Rusko povinně milovat.

4 6
možnosti
AS

A22d87a21m 43S17t39a25v53a

23. 9. 2014 11:55

"...Rusko povinně milovat...": Ale když ti naši "intelektuální vrtáci" /Karel Čapek/  nám zakazují,  Rusko dobrovolně, o milování  nestojíme, respektovat.

7 1
možnosti
RC

Velmocensky pohled. Velmoci dost casto upiraly malym zemim moznost rozhodnout se samy, co vlastne chteji.

2 0
možnosti
PK

O tom ale politika je, i když to není spravedlivé. Představte si, kdyby v takovém Mexiku vyhrál nějaký nový Castro s bráchou a doktorem Che. Američani by se koukali a tleskali?

2 0
možnosti
PBR

Karma Vám a jen snad dodám za sebe, že jsem přesvědčený, že podobných prohlášení a rozhovorů bude přibývat postupem času mnohem více. A vzhlížím s nadějí, že díky tomu bude zachována svoboda a demokracie. Lidi potřebují slyšet podobné názory od podobných politiku jako je Genscher, aby se probouzeli a pochopili, že je možná skutečně všechno jinak...

22 0
možnosti
PV

Pavle, velice rád s tebou souhlasím a s článkem rovněž.R^ To, co píšeš je prostý fakt, občané pochopili dávno, teď je řada na politicích, ti jak jistě víš, mají pomalejší chápání. Ale je tam optimismus. Zvláště, když to prohlásí taková ikona světové diplomacie. Těžko ho budou místní bolševíci nazývat komunistou. (Jedině, kdyby si dle svého trvalého zvyku něco nalhávali.)

Chci říct ještě jedno. Podobná slova řekl před několika měsíci náš bývalý prezident Klaus a byl terčem posměchu. A nejen místních chytrolínů. Takže na závěr - i u nás máme politiky, kteří vidí dál, než na pověstnou špičku nosu. Ne že by jich bylo moc...:-)

15 1
možnosti