Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J60o58z87e62f 39N30o18v65a86k

13. 9. 2014 11:59

Váš batalion Azov, který tady tak rád zmiňujete tvoří z 50 procent rusky mluvící východní Ukrajinci, tedy ti, proti kterým ty čistky podle vás mají probíhat.

11 0
možnosti
Foto

Pokud vím, tak v těchto LM se mluví ukrajinsky, zatímco v ukrajinské armádě vše probíhá v ruštině.

2 4
možnosti
MD

Jo, to slo. Na kazdem sprochu pravdy trochu a nekdy i dve, tri trochy. Ale spotreba toaletniho papiru vasich diskuteru bude znacna.

1 5
možnosti
Foto

Neboj, tobě necháme kus Ruďasa.

2 0
možnosti
Foto

Buďte rád, že tady ZATÍM neprobíhají čistky proti padlým na hlavu.

V+W (volně): "Za sv. Václava se posílalo do Německa sto volů. To bychom měli zase zavést. To by se to tady pročistilo!"

15 2
možnosti
Foto

Pořád nemohu na mapě najít to Novorusko. Není to něco jako země Oz?

7 0
možnosti
JK

J12a61n 59K66o68z64á71k

13. 9. 2014 11:14

Ten, kdo dá tomuto stvoření karmu, určitě zná život jenom z příruček marxismu-leninismu. Jinak děkuji. Zasmál jsem se.

13 0
možnosti
Foto

Nějak mně to hlava nebere. Jak se podle Vás mohla situace Moskvě vymknout z rukou, když nás už dlouho přesvědčujete, že Moskva se na východě Ukrajiny neangažuje? Nějak si protiřečíte. tedy pokud nemáte na mysli ony humanitární konvoje. Že by se i ty Moskvě vymkly z rukou?

16 1
možnosti
MK

Za vlády Moskalů byla v celém SSSR povinná ruština. Ukrajinština se nesměla celá desetiletí používat. Na Ukrajině je úředním jazykem ukrajinština jako v Česku čeština. Jenže, po celou dobu existence na východě Ukrajiny je ruština respektována jako úřední jazyk a vyučuje se a i v současné době. Ale není to hlavní předmět a není ani důvod, aby byl. 

Víte pane Fojtíku, mne strašně dojímá vaše starost o ruskou pátou kolonu, ale nikde jsem od Vás nečetl, že by jste se někdy zajímal o to, co si myslí Ukrajinci, jak se cítí a co chtějí. Nezlobte se na mě, Ukrajina je zemí Ukrajinců a ti Rusové na východě se tam nejvíce dostali po uměle vyvolaném hladomoru a vystěhování ukrajinských sedláků na Sibiř a do gulagů. 

Možná byste se měl zamyslet nad tím z jakých důvodů Ukrajinci Moskaly nesnáší.

17 3
možnosti
Foto

Musím se, Martine, ozvat. Hladomor a podobné věci byly způsobeny diktátorským režimem stojící na úchylné ideologii, která umožnila vyrůst neméně úchylným vůdcům, kteří prováděli to, či ono. Bída byla všude, Ukrajinu to postihlo daleko víc především proto, že tam byla největší část obyvatelstva, která se zemědělstvím zabývala. Nešlo o to, že jsou to Ukrajinci. Obyvatelstvo bylo dost promíchané, ale byli to fakticky ve své většině Ukrajinci, kteří se zabývali zemědělstvím. Tady nelze házet všechno na Rusy jenom proto, že sympatizuji s druhou stranou. Toho přemisťování bylo v té části Evropy množství. Jen se podívejme, kde jsou dnes hranice Polska, kde byly předtím, komu patřila Halič, atd. Přemisťovalo se ze stejných důvodů. Dělali to Poláci, dělali to Sověti, dělali to Němci, dokonce i Lotyši.

5 3
možnosti
MM

Socialistická revoluce, doba pronásledování, vyšetřování, mučení, lustrace, kyjevská junta. Domnívám se, že ani váš jmenovec, hlavní ideolog KSČ, by takhle stupidně nepsal. Skutečně se domnívám, že tady už jde o paranoiu.

12 1
možnosti
BC

Rojí se jak včely, za článek karma.

2 10
možnosti