Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bomba!  Dneska vyšel blog Maruščákový Jak je báječné být islámskou ženou....:-)...Zřejmě jí nenechal tvůj článek až tak chladnou a s nadhledem, jak se snaží prezentovat...Pro jistotu má uzavřenu diskusi. Obrázek ať si udělá každý sám...Heslo: vůl, nemyté vlasy a báječná lehkost bytí :-)

http://maruskinova.blog.idnes.cz/c/425083/Je-bajecne-byt-muslimskou-zenou.html

10 0
možnosti
VS

Články o tom, jak ji máte velkou, o penisech, těhotenství.... se přečíst daly. Toho se držte

7 8
možnosti
VB

A vy jste kdo, ze urcujete druhym, co maji delat? Kdyz se vam neco nelibi, nectete to. A toho se drzte. :)

13 3
možnosti
MW

islám  to je návrat o 1000 let zpět.

4 0
možnosti
Foto

Ne pouze o 622 let :-D

1 0
možnosti
ET

E39v72a 84T82l56i52l37i

4. 9. 2014 14:56

Víte jaký nadpis má tento článek ve skupině diskutující o islámu?  "Ach ty svatá prostoto....."   protože takové blbosti už dlouho nikdo nečetl. ;-D;-D;-DTé paní by se mělo zákonem zakázat psát veřejně ;-D;-D;-D

6 9
možnosti
VB

A vam nekdo prikazuje to cist nebo zakazuje diskutovat? :)

4 2
možnosti
Foto

J94a18n 71P78e64l41c97l

4. 9. 2014 14:53

Moc pěkně napsané a skvělý smysl pro humor, podle mě R^R^

8 1
možnosti
TT

Proč Evropanky přestupují na islám? - To je přece jasný. Z lásky k rodičům. Když se jim totiž chce muslim dostat pod stan, musí jim za to zaplatit. Tvrdou měnou, velbloudama nebo alespoň ovcama, žádný papírky! :-)

1 0
možnosti
MK

Ja som tiež vždy hlásal: Náš štát, naša kultúra. Ak sa ti nepáči, tak sem nechoď. Preberať cudzie vplyvy môžme my, ty nám ich nevnucuj. To isté platí omne u teba doma.

Čo sa týka mnohoženstva, tak som riešil matematický problém ženy:muži 1:1 v každej populácii, ale keď manželky:manželia=3:1 tak čo robia tí prebytoční muži?

Tak som tento zapeklitý problém predniesol na ulici v istom africkom veľmi muslimskom meste (99.9%) na večernej promenáde nadšenému vyznávačovi islámu. V prestávkach medzi odbehnutiami do mešity som sa dozvedel, že to nieje vôbec problém, pretože žien je veľa a dôležití sú len muži. Keď som oponoval matematickou analýzou problému, tak mi bolo vysvetlené, že to nieje vôbec problém, pretože žien je veľa a dôležití sú len muži.

Nechce sa mi veriť že to má tak zrovnané, ale jeden nikdy nevie...iný kraj iný mrav...ako sa do lesa volá tak sa ti bude spať.

3 0
možnosti

Moc pěkné napsané, připojuji se k Vám.R^

3 0
možnosti
MK

Islám by měl být postaven mimo zákon.

důvod je ten, že zákony jsou psány lidmi a po staletí se upravují.

Těm věřícím trotlům by už konečně mohlo dojít, že každá "svatá" knížka je vymyšlena a napsána lidmi před tísíci lety z jediného důvodu... vytvořit zákon podle, kterého se bude masa lidí chovat!

Je to zastaralá snůška sra*ek a mohli by se posunout trošku do nového světa a radši studovat vědu místo náboženských bludů.

to zdali je člověk dobrý nebo není žádné náboženství neovlivní!!

2 0
možnosti
Foto

Až na tu poslední větu s vámi víceméně souhlasím. Právě výplach mozku pomocí náboženství může z dobrého člověka udělat zrůdu.

3 0
možnosti
LO

L81u89b12o19š 14O25t20t

4. 9. 2014 10:53

Z pohledu české ženy se to tak jeví, ale nikdy jste nezažila opravdovou chudobu, takže jste nikdy neřešila to, že podmínkou manželství pro islámského muže je zabezpečit svou ženu. Nemůže se s ní rozvést, pokud by jí nezaručil odpovídající život, třeba tato jistota mnoha českým ženám chybí. Jinak samozřejmě s Vaším pohledem souhlasím, protože jsem také příslušníkem euroamerické kulturní oblasti...

2 1
možnosti
VO

V16i80t 68O87t69a20h98a89l

4. 9. 2014 11:16

Nemůže se rozvést ale může ji zavrhnout, čímž se z ní stává zneuctěná bytost na úrovni psa a v některých regionech automaticky lovnou zvěří pro vlastní rodinu, aby byla rodině navrácena čest. 

V některých státech na toto zavržení manželky stačí několikrát před svědky prohlásit, že nebyla dobrou manželkou a že ji zavrhuje. 

Jen tak pro zasmání, co se díky těmto pravidlům může stát:

http://zpravy.idnes.cz/muslim-se-zertem-rozvedl-pres-skype-allah-ted-manzelku-sveri-jinemu-muzi-1lk-/zahranicni.aspx?c=A101030_143636_zahranicni_btw

3 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com