Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Nelze jinak, nez se zeptat "jak bylo na Mesici ?".

2 0
možnosti
PK

Jdete s financováním zbytečnosti jako je televize a rozhlas do háje. Radši bych funkční policajty na ulicích co budou střílet zloděje...

4 0
možnosti
RK

Za naší daň za demokracii nám Česká televize nabízí inteligentní zábavu z doby normalizaceR^

6 0
možnosti
ZK

Taky mně na moji rekreační chatu přišel dopis od ČT, kterým mě vyzývá k přihlášení koncesionářského poplatku (dovolil jsem si mít na chatě elektriku:-/ !). V rámci presumpce viny jsem musel prokazovat, že poplatky platím v trvalém bydlišti. O demokratičnosti a nestrannosti ČT svědčí m.j. naprosto devótní shánění popelníčku pro ožralého Zemana po prezidentské volbě. O objektivnosti zpravodajství a publicistiky na úrovni veřejnoprávního média mám naprosto odlišnou představu. Kromě rudoprávního referování o vnitropolitickém dění bych připomněl třeba i propalestinskou propagandu, kterou nás v posledních dnech ČT krmí namísto objektivního zpravodajství. A pokud je kultivovanou zábavou za naše peníze myšlena Jiřinka Bohdalová 100x jinak, tak pámbů s námi a zlý pryč... Proti komerčním televizím už dnešní ČT nic nenabízí. Zrušit nebo zredukovat na 1 program. Jinak naprostý souhlas s panem Matějkou.

4 0
možnosti
MP

Media jsou hlídacími psy demokracie? Příliš černý humor.;-O

5 0
možnosti
Foto

Idea koncesionářských poplatků jako povinné platby pod sankcí za něco, co jsem si neobjednal, je samozřejmě zcela chybná a odporující principům svobody a osobní odpovědnosti každého jedince.

11 0
možnosti
Foto

R^ Přesně tak. Lépe bych to neřekla.

0 0
možnosti
RK

To je zajímavé že koncesionářské poplatky za rozhlas a TV jsme platili i za bolševiků. A rozhodně jsme to nepovažovali za "daň" za demokracii. Především si platíme archiv, kterým nás dnes a denně ČT zásobuje. Divákovi po čase znechutí i Holzmanna, Kaisera s Lábusem aj.

2 0
možnosti
JP

a neslo by to treba tak, ze si tu "stále ještě i inteligentní zábavu, vzdělávací pořady či publicistiku" bude platit pouze ten, kdo ma o neco podobneho zajem ? osobne si jak pro zabavu, tak vzdelani, tak i publicistiku si dovedu vybrat podstatne kvalitnejsi media, nez zrovna ct ...

1 0
možnosti
JV

?8-o?Autore, jste opravdu takový naiva? nebo jen provokující blb?

6 0
možnosti
AT

To daň za to, že ten krám mám doma, něco jako daň z luxusu...

2 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1390x
Marek Lichtenberk
představitel iniciativy za svobodná média "Slabiky.cz"

Seznam rubrik