Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Kabaret putinovské demagogie.

cituji

"který médiím řekl, že "neznáme jméno, neznáme hodnost a nejsme si ani dokonce 100% jistí, jeho státní příslušností", toho kdo způsobil pád letadla"

Proč tam proboha chybí to hlavní, tedy "že víme odkud byla odpálena raketa na letadlo" a taky víme že z Ruska k separatistům proudí těžká vojenská technika a teď už dokonce víme že se z Ruska střílí na ukrajinskou armádu a letadla. 

Jinak nenechat Ukrajinu na holičkách v situaci kdy je napadana agresorem zvenčí to je jen prostá slušnost, to je jako pomáhat zemi kde bylo zemětřesení nebo jiná katastrofa, v těchle případech pomáhají USA vždycky.

Nechápu proč tuhle výzvu nepíšete Putinovi tedy "Proč Putine nenecháte Ukrajinu na pokoji Krym jste ukradl tak tohle by Vám snad mohlo stačit"

7 5
možnosti
RM

Milane, mohl byste prosím napsat vzor dopisu, který bychom mohli adresovat Vladimíru Putinovi?

Nějak shrňte všechno, co udělal proti Ukrajincům, Čechům, US, EU a celému světu. Doplňte prosím doložená fakta. nezapomeňte, že Karel Schwazenberg se na Rusku nedopustil žádné krivdy, když požadoval, aby v ruských kostelech tancovaly nahaté tamečnice. V US, EU a dokonce ve všech islámských náboženských stáncích se tak běžně děje. Tak ať se Rusko přizpůsobí. Úcta k náboženským svatostánkům je hitlerovské náckovství, které provozuje Vladimír Putin.

Také ať rozpustí ty mučírny na Guantanamu. Není možné, aby Putin mučil nevinné teroristy. To odporuje americké ústavě.

Také ať přestane dodávat zbraně Palestincům za peníze EU. Tedy ty, které EU ukradla Rusům na Kypru. ť už konečně opět vyhlásí mírové koridory v sverní Africe. To, co Putin provedl  v Egyptě, Libyi, Iráku, Vietnamu, to je prostě neomluvitelné.

Dejte do toho cit, argumenty, srdce a my to všichni podepíšeme.

8 1
možnosti
TP

a pak že libertiání naptří do Putinovy fornty, vítejte v putinismu libertiáni

1 6
možnosti
RM

Nechte si ty hysterické žvásty.

8 1
možnosti
TP

Ron paul.. to je americký putinista, přestě s takových užitečných idiotů je Putin nadšený

1 5
možnosti
RM

Tak teď jste se ukázal jako naprostý diletant.

5 1
možnosti
JK

Tezko rict, proc by kdokoliv nemohl pomahat Kyjevske vlade, kdyz Rusko pomaha separatistum. Jeden z jejich velitelu se k sestreleni priznal. Ostatne ten kdo hlavne sestreluje letadla v tomto konfliktu jsou separatiste. Pravo na sebeurceni nikdo Ukrajine opravdu neodpira. Takze klasicka snuska libivych blabolu, jakych sme tu cetli uz desitky ;-)

2 1
možnosti

Je zajímavé, jak si někteří pravičáci notují s rusofily.

Položme si otázku. Proč Putin nenechá Ukrajinu na pokoji? Je potřeba si uvědomit, že jediná možnost deeskalace, je podstoupení území Putinovi. Já osobně si nemyslím, že by to byla správná možnost.

Ať je ukrajinská vláda jakkoliv špatná, je zatlačena do pozice dělat špatná rozhodnutí a nebo ještě horší. Něco jako Izrael ke vztahu k Palestincům. Když ustoupí, nechá území Putinovi. Když zaútočí, budou umírat její lidé. Separatisté, stejně jako palestinci, nevyjednávají. Jen diktují.

5 1
možnosti
RM

Můžete definovat termín rusofil?

3 2
možnosti
SM

Hrozné kecy ... ještě napište, že Krym ukradl Obama.

6 3
možnosti
PB

..... bych si dovolil, - musíte v tomto směru oslovit Rona Paula, republikánského politika USA ! .....autor blogu jeho článek pouze přeložil a publikoval.

4 0
možnosti
SN

:-)  Napsal jste to velmi pěkně a polopaticky, ale u některý diskutérů upadnete ve velkou nemilost!  R^R^R^

4 4
možnosti
Foto

:-) Já mám rád zpětnou vazbu - ale obtížné v tomto tématu hledat Obamovy obhájce s kritickým myšlením, kteří by danou debatu posunuly, ale třeba se najdou.

3 4
možnosti