Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nepřišlo vám podivné, že Rusko jednalo se stoickým klidem? To, jak a kým byl boeing sestřelen, experti už dávno ví. Kdyby to byli Rusové, měli bychom o tom špionážní film v přímém přenosu  s tisíci reprízami. To, že film není, je de facto přiznáním viny  Která strana to asi tak je?

7 6
možnosti
Foto

Motivace uk armády by tady byla jako hrom. Zatáhnout do války s proruskými povstalci i Evropu rozhořčenou nad smrtí nevinných civilistů a samozřejmě to navléci na ně.

Už se tam s tím Donbasem ztrapńují skoro půl roku za cenu tisíců zbytečně mrtvých. Je pravděpodobné, že ruská armáda by byla v Kyjevě za 3 hodiny:-)

7 7
možnosti
JP

Zatloukat, zatloukat, zatlukat!!!

   To jste ještě nepřišli na to, že kokpit letadla prostříleli teroristi až po pádu malajzijského letadla až na zemi, aby tak zdiskreditovali nebohé hajlující banderovce? Styďte se za nedostatek fantazie.

3 5
možnosti
Foto

Ano ano a paní Kostlánová má jasné důkazy, že černé skříňky zmanipulovala ruská tajná služba:-)

3 2
možnosti
JV

J29i49ř56í 74V32a15c19a

3. 8. 2014 10:14

Odvolejme sankce a počkejme na výsledek vyšetřování.

Podezřelý je znám, důkazy jsou však nepřesvědčivé (Ukrajina) nebo neposkytnuté (USA). Je třeba na něj pohlížet jako na nevinného.

V mezičase je třeba jednat o míru.

8 1
možnosti
LV

L91e32o 91V17a68n98ě52k

3. 8. 2014 11:00

Bude se vyšetřovat i krádež Krymu, nebo v tomto případě můžeme vzít už teď jako fakt že ho rusáci ukradli? ;-D

4 6
možnosti
LN

...nevím školy nemám...ale jsou-li na jednom kusu plechu dva typy děr..a mají pocházet od kulek kanónů děl esúčka....pak to znamená že jedny  letěly ven a druhé dovnitř..jak je to možné...??

..první vysvětlení ...esúčka tym byla dvě...s ohledem na to že jen taktak stačí rychlostí boeingu...tak by musel střílet každé z jedné strany a prakticky ve stejném okamžiku....mistrovský kousek navigace ..navíc bez radaru....

..druhá možnost..esúčko tam bylo a střílelo víckrát..jedno z jedné strany..jednou z druhé strany...boing mezitím zastavil...a počkal až ho stejně rychlé esúčko obletí a vystřelí z druhé strany....nebo esúčko střlelo ještě do již padajícího stroje....pilot musel mistr nad mistry....kde ho ukrajinský fašisti vlastně vycvičiii...??

...třetí možnost..jedny díry vznikly až na zemi..tedy že někdo obdobným kanonem jako má esúčko rostřlel plech na zemi po dopadu..nejspíš nějaký americký válečný štváč..kterj přesně věděl kam letadolo dopadne..a čekal tam aby to stihl dřív než tam doběhnou proruští separáti....aby zajistili objektivní vyšetření pádu letadla 

...čtvrtá možnost...žádné esúčko tam nebylo....jednak by mu boeing nejspíš uletěl aniž se musel moc snažit......jednak by tak vysoko nevyletělo i kdyby  snažilo..... a oboje díry vznikly na zemi...a opět díry udělal někdo kdo už tam čekal...prostřílel díry a zmizel dřív než separáti přišli objektivně vyšetřovat

..pátá možnost..až do dopadu stejná jako s nkterou z variant 3 a 4 jen s tím rozdílem...že to na zemi prostřileli separáti...aby se objektivně vyštřovat nedal....ale proč by to tito oběti světového imperilasmu dělali...??..a čím...když vlastně bujuí jenk klacky a vidlem..a žádný zbraně nemají??, ..no třeba to bude ještě jinak??...mohli to sestřeli poláci...estonci..nebo eskymáci..třeba jen protože jim zrovna zbyly nějaký náboj...a nevěděli co s nima....nebo to sestřelili členové tý vyštřovací komise...protože nic už dlouho nespadlo...aoni neměli práci a zlej imperialista je chtěl vychodit z práce ..checht

11 3
možnosti
JP

Konečně odborník na slovo vzatý. Expertů netřeba, Nádvorník to ví.

7 3
možnosti
PU

P66e86t51r 63U69h14e69r

3. 8. 2014 15:42

To je překvapení :-D

1 0
možnosti
Foto

Může nás těšit, že první, kdo upozornil na podivné díry, byl zdejší blogger pan Kraus.

3 1
možnosti
Foto

sorry, to patří pod pana Mužika

0 0
možnosti
JS

Jednání mezi Německem, USA a Ruskem probíhají, dohadují se podmínky. Mezitím  na Ukrajině umírají zbytečně nevinní lidé a země EU poslušně dodržuje sankce, které víc poškozují je samotné, než nějaké Rusko.

11 0
možnosti
AM

To, že mezinárodní společenství bude muset uznat připojení Krymu k Rusku je tutovka - to jen ve vlhkých snech některých ukrajinských jestřábů, českých politiků z TOP09 a novinářů z Respektu je Krym slavně silou vyrváván z imperialistických pařátů Ruska...

Ne ne ne.

Otázka tak opravdu spíš je, co všechno se za to od RF podaří získat?

8 3
možnosti
AM

P:S: Ostatně nadnárodní dravci jako Google pochopili ihned a na jejich mapách už pár dnů po připojení byl Krym označován jako ruský.

A tihle lidé se vyznají, tomu věřte.

3 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce