Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Komplikované a účelové fabulace, výmysly, citace všelijakých pseudoinformací z inernetu docela umně seskupených dohromady dávají, pak vymyšlenou slátaninu.To je obvyklé ve  vašich blozích.K tomu jako přívažek vysoká míra ješitnosti..př..dělal jsem to a to v polovině zemí světa, publikuji, odkazy na http://www.Olšer.atd.To vám nemám tolik za zlé...je to sice nadnesená, ale ješitnost literáta, podobná jako herce atd....ale odrazuje...Chcete zaujmout za každou cenu, vem, kde vem.A jistě se najdou v lidech, které čtou blogy  stovky těch, kteří s vámi souhlasí, protože jsou ducha mdlého.

Je docela škoda, že z bůhví jakých důvodů třeba ješitně zištných, možná finančních, píšete vaše "neotřesitelné pravdy".Je to škoda proto, že jste dobrý stylista....ale bohužel jste se zaprodal jakési věci ve kterou  možná sám nevěříte.Pokuste se nám vysvětlit, že objektivně a neotřesitelně Slunce obíhá kolem Země......Věřím , že pod silou vašeho pera, byste našel stovky těch, kteří by s vámi s nadšením souhlasili.

11 2
možnosti
MB

Proboha tak ono to podle bolševického plukovníka sestřelili Ukrajinci z kulometu a to z letadla které léta v maximální výšce 7 km a má rychlost zhruba stejnou jako Boening, to zřejmě ten Boening museli stíhat už od západních hranic ale jak to udělali když to zvedli do výšky 10 km, kde museli ztratít půlku maximální rychlosti to ví jen pán Bůh.  A tohle soudruh plukovník zjistil doma v kuchyni po zhlédnutí několika fotografií.  

Že tady jsou prohlášení USA politiků  o odpálené raketě BUK z území ovládaném separatisti, že tady jsou odposlechy ukrajinské tajné služby kde se hovoří o podrobnostech které nikdo nemohl vědět dopředu, že tady jsou svědectví  do zahraničních medií vysokého velitele separatistů a nižšího velitele separatistů, že tady je předčasné chlubení separatistů na sociálních sítích o sestřelu to vůbec nevadí, soudruh plukovník vystudovaný v Rusku který rozhodně nemůže být agentem ruských rozvědek to celé odhalil doma v kuchyni  u piva. A hnusná protiputinovské mediá tohle úžesné nechtějí převzít.

A ten španělský dispečer tady vůbec nevadí že nic takového neexistuje.

Zkrátka nic nevadí, jako v tom vtipu "Vojáci na koně, nemáme koně seržante, nevadí nasedat" ;-D

14 1
možnosti
JK

:-)..R^ ...... Olšer je sice úplně mimo.. ale tyhle odhalení mu vůbec nevadí.

Také mě napadá, že ty jeho bláboly jsou od něj jen účelově politický postoj.. 

On se ani nesnaží plnit nějakou práci novináře...on jen dobře plní práci rusofilního politruka.  Stačí prolítnout jeho jiné "práce" .. je to naprosto jasné. 

Myslím si, že by už mohl od Putina obdržet nějakou tu státní medaily 

.. určenou pro "objektivní" prokremelské novináře !

10 2
možnosti
JM

Takze si to shrneme:

podle predbezneho zjisteni malajskych odborniku byl Boeing 777 sestrelen raketou zeme - vzduch. Napovidaji tomu nepravidelne diry po fragmentech v trupu letadla i skutecnost, ze se letadlo rozpadlo ve velke vysce a piloti nemeli cas ani vyslat nouzovy signal. Ostatne - rusti separatiste se sestrelenim letadla v domneni ze jde o ukrajinsky Antonov prvni hodinu radostne chlubili.

Ke lzim komunistu: 

SU-25 je bitevnik prezdivany letajici tank, ktery k sestrelu dopravniho letadla leticiho ve vysce  10 000 metru nema potrebny dostup a rychlost.

Olseruv zdroj Nova republika je obskurni, stalinisticky webik. Zdroj Neues Deutchland ze ktereho Nova Republika cerpa je byvaly organ komunisticke strany NDR, (tedy obdoba Rudeho Prava) ktery se po padu zlocinneho rezimu ani nenamahal prejmenovat. Jeho zdroj "expert Biedermann" je komunisticky lampasak PVOS (protivzdusne obrany statu) ve vysluzbe. Na miste nestesti nebyl, vysetrovani se nezucastnil.

Ja sam slouzil v letech 1977-79 u PVOS a na soudruhy dustojniky si pamatuji jako na ty nejvetsi pitomce, ktere jsem kdy potkal.  Zastanci Putinovy agrese proti Ukrajine si budou muset vymyslet nejakou lepsi lez a sehnat hodnovernejsi odborniky.

15 3
možnosti
JM

Jeste bych chtel dodat, ze existence spanelskeho dispecera byla vyvracena temer okamzite nekolika prameny. Vcetne spanelskeho velvyslance. Rv

14 0
možnosti
LJ

Proc na tom delaji odbornici, kdyz stacilo vam poslat fotky? Uplne vyhozene penize.:-)

8 1
možnosti
PK

Správně zhodnoceno, pane Olšer.

4 9
možnosti
Foto

Pane autore, že vy jste taky odposlouchával.8-o

5 0
možnosti
JS

J88a45n 44S44e30m98i62k

3. 8. 2014 12:46

Posouzení celé situace plukovníkem ve výslužbě Berndem Biedermannem: "Kdyby bylo letadlo zasaženo raketou, okamžitě by začalo hořet"

zajimave ze treba KAL007 sestreleny sovetskou raketouroku 1983  horet nezacal .

nebo roku 1978 Korejsky Boeing 707 KAL905 zasazeny do kridla sovetskou raketou roku 1978 take nezacal horet (a dokonce se mu podarilo nouzove pristani!)

To si alespon nedokazete overit takto jednoduche veci co rikaji ti vasi "experti"?

8 2
možnosti
Foto

Pane Šemíku je jistý rozdíl mezi raketou vzduch-vzduch a země-vzduch (cca půl tuny hmotnosti). Dokonce existují specializované servery, kde si to můžete ověřit. Např. zde: 

http://www.palba.cz/viewtopic.php?f=307&t=6201&sid=d29b90415d1882388937883b20c061e6

3 3
možnosti
MD

pane Vyvadil jste frajer když z fota poznáte jak došlo k havárii letadla,experti tam ještě ani nejsou a vy už to víte,no kamarád Putina to musí vědět,to ostatní ani nemá cenu komentovat,

5 5
možnosti
Foto

Až na to, že autor se jmenuje Olšer. Když už Vám ty nacvičené pošklebky pane Dragoune někdo předepsal, neprohazujte si alespoň jména blogerů:-)

7 0
možnosti
JS

Proč o osudu Ukrajiny rozhoduje Německo? Nemělo by o tom rozhodnout Ukrajina?

1 2
možnosti
AM

Po pravdě - měla.

Ovšem tamní šoumeni ji přivedli na pokraj bankrotu, takže to holt vypadá, jak to vypadá.

7 0
možnosti
LV

L90e58o 40V93a93n23ě47k

3. 8. 2014 11:05

Další do sbírky šílených teorií.

6 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce