Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

No smiřuji se s tím, že i komunisti ma jí právo na svobodný názor. A co Putin autore - komunisto ? Ten má ruce čisté ? Tedy nemluvě o tom, že Porošenko nenapadl CIZÍ zemi !!! Dokážete to rozpoznat, komunisto ? Porošenko, demokraticky zvolený prezident ( vím, že to komunista neuznává ) má mandát od SVÝCH občanů na to, aby v zemi obnovil mír a aby se po té Ukrajina vrhla do řešení SVÝCH problémů. Chápete to komunisto ?

21 5
možnosti
HM

to komunista nikdy nepochopí ..;-O

10 4
možnosti
IR

I31v31a48n 80R88a66č89e68k

13. 7. 2014 9:12

Pokud před Haagem nestál Putin se všemi těmi zločiny, ke kterým došlo, při jím vedené druhé válce v Čečensku - stotisíc, cíleně povražděných civilistů, 500 000 utečenců, Ruské Filtrační tábory v Čečensku atd. Nemůže před ním stát v žádném případě ani Porošenko...

17 4
možnosti
IR

I52v42a65n 95R10a87č71e64k

13. 7. 2014 12:37

Pan Přibyl nesouhlasí. Neboli podporoval Putinovu válku proti Čečenským separatistům. Proč tedy nesouhlasí s bojem Kyjeva proti ruským separatistům ???Děkuji za odpověď.

6 2
možnosti
JM

Olser zase vsechno popletl. 

Ve Slavjansku je od osvobozeni od Putinovych hrdlorezu klid a podle poradu ktery jsem videl na BBC i podle dalsich serionich pramenu jsou obyvatele vetsinou radi, ze to maji za sebou. Ani etnicti Rusove nebyli totiz nijak nadseni vladou psychopatickeho vraha,  plukovnika ruske vojenske rozvedky Igora Girkina, alias Strelkova. 

Pan Porosenko je zcela demokraticky zvolenym presidentem Ukrajiny, narozdil od Olserem zmineneho kubanskeho diktatora Raula Castra, ktery prevzal moc po svem bratrovi, rovnez nikdy nezvolenem masovem vrahovi Fidelu Castrovi.

Jen tak mimochodem - na fotografii u minuleho Olserova clanku o Ukrajine nejde v zadnem pripade o stastne, ruskou okupaci slavici obyvatele Krymu, ale o obyvatele Bangkoku. To je prosim v Thajsku. Olser zrejme netusi, ze vlajku s kombinaci modre, cervene a bile nema jen Rusko, ale i Thajske kralovstvi a dokonce i Ceska republika a Spojene Staty.

Za tak mizernou novinarinu s tolika nesmysly by se musely stydet i Kravske rozhledy. Rv

18 7
možnosti

Že by na Kubě se od r. 1958 nekonaly volby?

3 4
možnosti
JP

R^To zase schytate

6 5
možnosti
RH

Pokud by se rozhodli ruští hrdinové přestat schovávat za civilisty, pak by to možná civilistům pomohlo..

17 10
možnosti
JP

Tito hrdinové brání své domovy. Oni v nich bydlí. Nejsou to Rusové, ale ukrajinští občané. Jejich předci pocházejí z Ruska.

7 9
možnosti
JP

Žádná válka na světě se nedá vyhrát, i kdyby zlo, jež vyprodukuje, určitý dějinný okamžik tvrdilo opak. Nemusím být a nejsem věštcem, ale blíží se doba žní a sklizně veškeré další úrody. Kdo z těch fanatických válečníků, které zatím beztrestně vraždí civilní obyvatelstvo, sklidí úrodu? Stará se někdo z těch vrahů, jimž západ tak nadšeně tleská, o osud sklizně? Pokud nikoliv, potom celou tu velkou zemi čeká humanitární katastrofa. Bez neustálé zahraniční pomoci v obrovském rozsahu, by pošli hlatem i ti "válečníci", kteří se dnes ukájí vraždami žen a dětí. Dovolte mi, abych Vám sdělil, kdo, nebo co tito "válečníci" jsou. Proto jsem dal  válečníky do uvozovek, protože jsou to lidé vykazující psychopatologické rysy.

   Na stránkách MF DNES uveřejňoval vědeckopopulární formou své poznatky psychopatolog Prof. František Koukolík. V centru jeho zájmu byli též deprivanti, o nichž napsal, cituji: Deprivanti dokážou napáchat neuvěřitelná zvěrstva. Tito nemocní, psychopatologičtí jedinci se v dětství vyčleňují především tím, že jejich snížená inteligence jim neumožňuje držet krok s kolektivem (školních) dětí, Mají horší prospěch, hůře se učí. Tím, jak nemohou držet s ostatními krok, kují pomstu. V jejich hlavách se tak probouzí touha na odplatu. Na odplatru vůči těm, kteří jsou úspěšní. A tak se stanou násilníky. Ty děti, které se jich bojí, s nimi falešně solidarizují. Dělají to ze strachu před fyzickým napadáním, šikanou. Tyto jedince využívají mnohé vojenské organizace pro hrubou práci ve speciálních operacích, např. v týlu nepřítele. Předtím musí být podrobeni vojenskému drilu, aby bezpečně plnili příkazy velitelů.

   Co však tito neštťastníci dělají, když jdou do boje, aniž by podléhali rozkazům? Jdou vraždit. Když ví že mohou vraždit beztrestně, využijí této možnosti bezezbytku. Na svou smrt nemyslí, jsou v tranzu (asi takovém, jako tetřev hlušec). Vidím lidskou bytost - zmáčknu spoušť. Zlo je na té straně barikády, která ho podporuje. "Žoldáci" jsou deprivanti, vrazi.

5 8
možnosti
JP

Profesor František Koukolík je neuropatolog.

1 1
možnosti
JC

R^Článek zase výborný, plný argumentů a hlavně faktů, které se na ČT ani v jiných médiích tak nějak nedozvíme. Proč? Komu to prospívá? Kdo nechce, aby veřejnost znala tato otřesný fakta?

Už Vám ale přišli zanadávat s pokusem urážet. Oni Vás ale urazit nemohou. Nemluvě o tom, že jenom předvádí sami sebe a trollují, jako vždy pod Vašimi články.

12 14
možnosti

Děkuji  za vypracovanost, podporovanou uvedením dat a důkazů. Karma.

R^

10 10
možnosti
RP

Článek prokazuje buď nesmírnou hloupost autora nebo jeho pokročilou stařeckou demenci.

Anebo to, že Putin objednává propagandistické články ve velké míře  a štědře za ně platí.

17 12
možnosti
SS

Na vasi otazku je jednoducha odpoved - az skonci soud s rasPutinem ... za Cecnu, Gruzii a Krym ...

14 10
možnosti
Foto

na Čečnu vim putinovci neodpoví....tohle umí směle ignorovat;-)

11 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce