Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

myslím ...že jste dal rudý hadr před býka...ale ten hadr je Bohu žel ...otřískaný pravdou a ta se dneska moc nenosí...nu ale musím Vás zklamat...letiště zatím zpět nepřejmenují...máte pravdu ve všech citátech a mou karmu...a připravte se ... bez argumentu budete nazván asi slovy nevybíravými...hezký den....ZD...;-);-);-)

12 5
možnosti
Foto

Jako učitel musíte znát ty výroky, jež nejsou pravdivé ze své podstaty. Ani kdybyste se rozkrájel. Malý příklad: "nic nemá smysl" nebo "tenhle výrok není pravda". Tím začněte.

2 3
možnosti
Foto

Bla, bla, bla. Kecy o ničem. Zoufalej pokus kopat do mrtvoly. Co má tento Váš komentář vyjádřit, S čeho se máme jako poučit? Chcete snad tvrdit že za Husáka, Štěpána a Jakeše nám bylo lépe? Chce se mi z Vás zvracet. Rv

6 10
možnosti
JT

A jeje, pravdolaska promluvila/

7 4
možnosti
VS

Teď trochu přileju olej do ohně. Domíváte se, že prezident má velké pravomoc? Domníváte se že jako prezident měl vliv na znění a prosazení zákonů, či vliv na hospodářství. Neměl. Proto asi si s panem Václvem Klausem nerozuměli. Proč asi? Taky uvedená slova jsou z počátku devadesátých let, kdy se naivně domníval, že ten vliv má. bylo by dobré vyhledat i slova z podzější doby. Zvláště ty, kdy kritzoval vývoj společosti [>-]

16 1
možnosti
JT

Nerekl bych, ze si nerozumel s Klausem, ale ze nerozumel Klausovi. Marna slava, Havel nemel ekonomicke vzdelani. On to byl jen takovy snilek.

4 1
možnosti
JT

Ja bych tomu nerikal lzi. Havel vubec netusil o co jde a nejak se k tomu vyjadrit musel. Klaus to bylo jiny kafe, Ten vedel, ze zakladem svobody je svobodne podnikani a demokraticky system politickych stran.

13 1
možnosti

podle mne to lži nebyly, tak si to představoval a že to bylo jinak, nebylo v pravomoci prezidentaV

5 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.