Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Pánové, zbytečné přesvědčovat toho, kdo NECHCE .Nemám sebemenší zájem si vymýšlet, kdo se zajímá o tyto věci, pak velmi dobře ví, že mnoho dětí i zvířat bylo takto úspěšně vyléčeno. At jde o homeopatii či diamantovou vodu. Obojí je vlastně důkazem existence boha. A je hloupost kohokoliv přesvědčovat o existenci boha. Na to musí každý přijít sám. Nejsem věřící, ale přesvědčil jsem se o jeho existenci. Kdo chce, najde si odkazy.Příjemný den.

2 0
možnosti

Ve skutečnosti nebylo. A pokud tvrdíte, že bylo, dokažte to. A pěkně statisticky, žádné "tohle zvíře se nakonec uzdravilo, určitě to byl účinek homeopatik". A pokud má být deionizovaná voda důkazem Boha, tak je to sakra chatrný důkaz.

3 0
možnosti
MP

Léčí i tzv. "diamantová voda". Je přesně na principu paměti. Vloží se informace a voda léčí. Mám s tím nejlepší zkušenosti. mimo jiné, velmi silný záchvat kašle mě okamžitě přestal, atd. Homeopatie je na podobném principu-vložení určité informace. Jeden ze základních zákonů vesmíru-pamět je ve všem živém a neživém. Hlavní zákon vesmíru je myšlenka, informace, slovo...

2 3
možnosti

Ano, léčí. Říká se tomu placebo. Ale u té vody bych si dal pozor, pít destilku není úplně zdraví prospěšné....

5 0
možnosti
MP

Tito vědci neznají ani jeden z nejzákladnějších vesmírných zákonů. Pamět je ve všem a voda je nejlepší kondenzátor na pamět. Proto funguje homeopatie i na zvířata a malé děti. Divím se, že ještě nedali bludný kámen církvi zato, že tvrdí, že existuje bůh. Přestože existenci boha nemohou dokázat, tak na tento bludný kámen nějak zapomínají. Nebo sami dobře ví, že všechno se nedá dokázat a lžou tak sami sobě.;-D

3 2
možnosti

To jsou ty vesmírné zákony, které nikdo nikdy neprokázal, ale zato jim věří New Age a další "alternativci"?

4 0
možnosti
RP

I když pomineme, že homeopatie je z hlediska fyziky nesmysl, tak nejlepší důkazy a studie stejně docházejí k tomu, že homeopatie je jenom placebo:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1874503/

https://www.mja.com.au/journal/2010/192/8/homeopathy-what-does-best-evidence-tell-us

2 1
možnosti

Nechcete napsat další článek? Už dlouho žádný nebyl a přiznám se, že je rád čtu.

0 0
možnosti

Také nemám rád styl pan Heřta (předpokládám, že onen text psal on, jeho styl je typický). Nicméně už bylo několikráte prokázáno, že u dvojitě slepých testů nevyšel žádný rozdíl u placeba a homeopatie. Homeopatie je jednoznačně placebo. I když firmy jako Boiron mají silnou lobby a "alternativci" nelogicky píší o nemorálních ziscích farmaceutických firem, byť ty homeopatické vyrábějí cukrové kuličky pomocí koňských žíní a prodávají to s tisíciprocentními maržemi, na věci to nic nemění. Pokud EU zakazuje reklamy na jogurty, které prohlašují, že zlepšují imunitu, nevidím sebemenší důvod, proč nepostupovat stejně vůči homeopatii. Ale ta lobby je příliš silná. Telička hadr. Jinak upozorňuji, že ač jste několikráte odkazoval na to, že se níže zmíníte o očkování, nakonec jste se však o očkování nezmínil. Pokud jste chtěl zpochybnit jeho účinek, tak to rozhodně neodpovídá současným vědeckým poznatkům a můžu nabídnout i laický důkaz: vymýcení vztekliny v České republice v důsledku plošného očkování lišek a dalších malých šelem.

4 0
možnosti
JD

Jestli ten problém nebude v tom, že výrobci a propagátoři homeopatik se tváří, že je to regulérní léčivo a žádné placebo. Už jen cenou. :-) (i když by to tedy spíš splňovalo tu podmínku placeba, čím dražší, tím líp to na tu psýchu zabere,že?)

3 1
možnosti

A protože to zabírá na psýchu, používají homeopatika veterináři ;-)

3 0
možnosti
MP
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1433x
Osmý trpaslík se jmenoval Remcal.

Seznam rubrik