Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)  Před dvěma hodinami jsem toto popsal v krátkém diskusním příspěvku na jednom z blogů. Viděl jste v TV vysmátého Putina na přehlídce "hradní stráže" v Číně. Není to blbý mužik, tomu to setsakramensky pálí. když se dokáže spojit s Čínou,(a to on dokáže za každou cenu), má Amerika po žížalkách!  Pak se bude divit i pan Malina a Studený !R^R^R^

2 2
možnosti
VS

Človíčku, Vy to teda prožíváte. Proč Vás vůbec naplňuje takovou radostí spojenectví ex-důstojníka KGB a čínských komunistů?

4 1
možnosti
JM

Uz se tesim, az "dvouhlavy orel zavini zkolabovani ekonomik EU a USA". To opravdu pomuze cinskemu exportu. ;-)

Vsak ono vsechno to cinske zbozi koupi Indonesani a Indove ze zemi BRICS. Tam totiz zijou hrozne bohati lide, kteri nevi co s penezi. 

Zkratka a dobre - zlo zosobnene neprateli Ruske rise bude potrestano, dobro odmeneno a pivo bude zase za 2 koruny jako v dobach, kdy byl pan Olser redaktorem Hornika. 8-o

5 2
možnosti
PV

Oprava - za 2 eura:-)

2 1
možnosti
AS

A50d22a54m 73S12t78a91v68a

21. 5. 2014 8:07

Násilnická dobrodružná politika bezohledných marxistických anarchistů z EU, u nás nyní  reprezentovaných Karlem Schwarzenbergem, Evropu přivede do mezinárodní  izolace, protože USA zavčas pochopí svůj úkol a spolu s východními velmocemi utvoří velkou světovou Trojku. Anarchistická politika dnešního EU, jejímž motorem je Německo, vrhla Rusko do náruče Číny. Putin měl dobrou vůli spolupracovat s Evropou, ale pomýlení komunisti a marxisti  jako Štefan Fülle, Barosso, Cohn-Bendit se od počátku snažili tomu zabránit a usilují vytvořit marxisticky socialistickou Evropu, která se beztak co nevidět rozpadne a nám zbydou oči pro pláč. Ještě že prezidenti Klaus i Zeman tak usilovali a usilují o ekonomickou diplomacii a nepěstovali ve svém úřadu jen jakési krasořečnění.

6 6
možnosti
JM

Smutné je, že asi máte pravdu.

2 4
možnosti
JM

R^ zajímavé zprávy, karma!

7 3
možnosti
VT

Začínám uvažovat, že si v bance založím účet vedený v rublech.

0 0
možnosti
KD

K54a62r77e14l 58D60u34b

21. 5. 2014 7:27

Ten zlatý rubl mě zajímá. Napište o tom víc.

0 0
možnosti
VS

Musíte počkat, až o tom někdo jiný napíše a pak o tom "napíše" i pan Olšer.

6 3
možnosti
VS

Všechno při starém. Stačilo napsat, že zbožňujete Putina a čínské komunisty a ušetřil byste si práci s dalším vykrádáním cizích článků.

5 5
možnosti
PF

to by možná stačilo Vám, někdo má zájem o více informací

6 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce