Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

"Mimo 5.ruskou kolonu, která se již začíná formovat i v okolních státech-Le Pen ve Francii, Madarsko Jobik a např. u nás lidé kolem V. Klause a T. Okamury." Jj, to je klasická havlistická (EU) demokracie, když lidé nehlasují tak jak chceme my, tak jsou to nacionalisti, fašisti a nedemokraté. Autore, doporučuji Vám přečíst si knihu Cesta do otroctví od F. Hayek, tam je krásně popsánou jakou cestou se EU vydala a jak to dopadne.

8 5
možnosti
MP

Nejzákladnější zákon celého vesmíru je neustálá změna, vývoj. To platí i v tisícileté celosvětové historii všech národů. Všechny národy se mění a vyvíjejí. Takže Rusko už dávno není Sovětský svaz a Amerika už dávno není taková, jaká byla. Vývoj ve všem je zákonitý!!!!!!!

11 4
možnosti
KZ

SSSR nebo Rusko to je uplne egal. Toto je rusky nacionalismus a imperialismus,

ktery jde zpet do XVI. stol. Ivana Hrozny, Petr Veliky Stalin a ted Putin!

10 7
možnosti
DP

D96a67d54a17k 79P80e61t93r

16. 4. 2014 6:04

Do dnešního dne jsem žil v bludu, že Jana Zieglera nelze překonat. Mýlil jsem se.

11 9
možnosti
JC

Ten jmenovaný bloger tu má docela dost pokračovatelů, některé i ze zámoří. Koncentrovaná nenávist a zloba z nich jenom tryská.

8 10
možnosti
AK

Zbožný pane, to je ale blábol vypocený z očního bělma, nenávistí zkrvaveného do ruda. Pěkně prosím, Paul Joseph Goebbels, byl - řekněmež -  Váš švagr?

7 18
možnosti
JC

Kdyby EU a USA nevyvolali krvavý konflik na Majdanu, kdyby se NATO netlačilo čím dál víc na východ, žádná konfliktní Ukrajina by nabyla. Vy to zjednodušeně svalujete na "zfanatizované Rusy", Putina, ale tak to není. Vinníkem je EU a USA.

22 29
možnosti
Foto

A vy to zjednodušeně svalujete na EU a USA:

Kdo z nás dvou má VĚTŠÍ pravdu???

11 6
možnosti
PM

P66a70v79e37l 63M98a55c31h

15. 4. 2014 22:43

Je to az k neuvereni ze nekteri nasi lide stale jeste strani Putinovi a Rusku po tom vsem, co Rusove v nasi zemi zpusobili.  Vrazdy nevinych lidi, znicene zivoty v komunistickych koncentacich v pocatcich komunistickeho experimentu, znicene zivoty lidi v pozdejsich letech, kdy uz se komuniste rozhodli lidi nevrazdit ale jen zavirat anebo nicit jim a jejich detem budoucnost, zpustosena mesta a priroda.  Zamestnany byl sice kazdy, ale penize nevydelaval nikdo krom nich.  Proste skoro nic pozitivniho pro nasi zem neudelali.  To vse pod vedenim Rusu a dnes jim stale jeste nekdo fandi.  Nepochopitelne.

23 18
možnosti
MJ

M36i28r58a 87J32a46n36č47a

15. 4. 2014 23:17

Nechápu jak někdo může fandit EU v čele s Německem, které se přímo postaralo o smrt tisíců lidí, stovky tisíc odvlečených do lágrů, ghett a koncentráků, nespočet převelený na nucené práce do Německa. To vše pod vedením Němců stejně jako dnešní EU a dnes jim stále ještě někdo fandí. Nepochopitelné.

Už vidíte, jak je argumentace historií nesmyslná? Rusové i Němci se změnili. Na Ukrajinské krizi prodělali jak Rusové, tak Němci, ale hlavně Ukrajinci.

Každému, kdo není padlý na hlavu je jasné, že podpora Majdanu byla od začátku chyba. Nebýt podpory Majdanu ze strany EU, demonstrace by po pár týdnech skončily a aUkrajinci by si po pár měsících zvolili nového prezidenta, který by třebas asociační dohodu podepsal - v klidu, demokraticky a bez pochyb o jeho legitimitě. Ale asi těžko, protože i Jaceňuk couvl, když si ji konečně přečetl, a proto podepsal jen politickou část. Ale "lidovým demonstrantům" nebyla ani den stará dohoda svatá a tak byl vývoj takový, jaký byl.

Díky zahraničním intervencím na ukrajině proběhla násilná revoluce/puč (podle toho z jaké strany se na to člověk dívá) a tak pak logicky vyústila v nespokojenost v oblastech, kde měl Janukovyč podporu. Pokud se na to díváme z pohledu konce roku 2013, tak separatisté nejsou na východě Ukrajiny, ale první separatistické tendence se projevily na Západě, když nerespektoval výsledky celostátních voleb a svrhnul legitimní vládu nedemokratickými prostředky. Pravda je někde uprostřed a jsem si skoro jistý, že ty správné demonstranty si platily obě strany.

Je mi líto Ukrajinců, protože o ty dnes nikomu nejde. Jsou jenom kamínkem, který semele třenice mocenských zájmů NATO a Ruska.

22 10
možnosti
JS

Okamžitě si vykopej zemljanku!;-D

4 6
možnosti
Foto

J23a27n 49R79ý70z68n90a66r

15. 4. 2014 22:19

Zemljanku si zatím kopat nebudeme ... ale tvářit se, že je to jako O.K. a navíc hóóóódně daleko je docela mimo mísu.

18 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2354x
Zdravotník ,Evropan,křestan,který jde často proti proudu. S proudem plují často leklé ryby.

Seznam rubrik